03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#176 Postautor: Manitou » 3 lipca 2005, o 18:46

marcin_lub pisze:Tak odbiegajÄ…c od temato to zobaczcie co D.Stachyra wyrbia w Rzeszowie w meczu z Opolem :!: tylko 13 pkt w 5 biegach :D :D :D :D :D :D

Po pierwsze: jest od tego inny temat
Po drugie: kdsz już to zauważył
Po trzecie: nie widzę w tym nic śmiesznego...

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#177 Postautor: marcin_lub » 3 lipca 2005, o 18:56

Manitou pisze:
marcin_lub pisze:Tak odbiegajÄ…c od temato to zobaczcie co D.Stachyra wyrbia w Rzeszowie w meczu z Opolem :!: tylko 13 pkt w 5 biegach :D :D :D :D :D :D

Po pierwsze: jest od tego inny temat
Po drugie: kdsz już to zauważył
Po trzecie: nie widzę w tym nic śmiesznego...

I co się czepiasz :?: Po co te nerwy :?: Chyba wyraznie napisałem na początku że "odbiegam od tematu" więc nie musisz mi uświadamiać że napisałem na inny temat :!: :!:

Dla mnie jest to bardzo śmieszne :!: :!: A Ty jak chcesz to płacz :!:

pozdro

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#178 Postautor: Kiry » 3 lipca 2005, o 19:12

niestety nie obylo si ebez przykrego incyddentu
podczas rundy honorowej pod kola jezdzacego na swiecy Cielaka wpadlo jakies dziecko.
Podobna historia jak w Wawie z mlodym Jankowskim :(
Po starciu z ojcem dziecka Cielak ma zlamany nos, ehhh

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#179 Postautor: Fork » 3 lipca 2005, o 19:17

Plakac to my mozemy z tego ze coraz wyrazniej widac 2 lige :(

tak jak ktos juz wczesniej powiedzial jesli zawodnikom nie placi sie za punkty wtedy nie inwestuja w sprzet !!!.
A dzisiaj w Grudziadzu zabraklo ambitnego p. Jurka Mordela i... szybkiego Jeleniewskiego...
poniewaz tylko Joonas i Tomek zrobili swoje...
Krzysztof Dominiczak- no coz nie widzialem to nie wiem ale jak potrafi wygrywac z Dawidem S. ktory ma rakiety jak nic a nie moze "polknac" BARANSKIEGO czy jak mu tam to... ja nie mam slow
A.Smieja- nasz nowy nabytek, mowil ze bedzie juz tylko lepiej... , no coz chyba motor od daniela za 12 tysiecy nie pomogl... ( a i na urodziny kupie mu chyba stoper)
trening czyni mistrza.

BR
Senior

#180 Postautor: BR » 3 lipca 2005, o 19:36

Jak zwykle tylko Joonas nie zawiódł, zrobił co do niego nalezalo.
Niestety sam meczu nie wygra. (Baty bez niego by były gorsze niz z Ostrowem)

Piszcz niby dobrze, ale... (kaskader?)

O pozostalych zawodnikach nie ma co pisac.

Smutne ale prawdziwe :cry:

PeeR
Kontakt:

#181 Postautor: PeeR » 3 lipca 2005, o 20:14

No niestety dla Was, Lublinianie poza Joonasem i momentami Piszczem, cieniutko... Szczerze mówiąc, po tym jak zobaczyłem w parkingu bus Fina i dowiedziałem się, że za Jelenia będzie z/z, to na serio zacząłem się obawiać o wynik... Jednak jak się później okazało, te obawy były bezpodstawne... No ale trudno, żebyście cokolwiek wygrywali, skoro zamiast z rywalami, Wasi żużlowcy na torze walczą sami ze sobą :roll: Przykład - wypadek Piszcza i Pietraszki. Ogólnie jeździli jak "zabijaki"... Szczególnie Tomek P. :P W pojedynczych biegach też Joonas i chyba Pietraszko :P Na szczęście zarówno nasi jak i Wasi z tych wszystkich wypadków wyszli bez szwanku... Warto również zauważyć, że kibice GKM-u Grudziądz (Ci normalni) podziękowali przybyłym z Lublina słowami "Lublin dziękujemy" :) Niestety dobrą atmosferę totalnie popsuł incydent, z małym dzieckiem które wybiegło na tor i wpadło akurat pod motor Cieślewicza :/ Na szczęście nic poważniejszego się mu nie stalo... A wszystko przez !@#$% ochronę... Pzdr...

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#182 Postautor: Metalliczny » 3 lipca 2005, o 20:41

Cóż, wiedziałem że nie ma co się napinać, liczyć na zwycięstwo, bo z tymi frajerami co to u nas jeżdżą powinniśmy spaśc z hukiem. I może to jest recepta. Spaść, zacząć wszystko od nowa, zrobić nowy skład, oparty o młodzież i jechąc od samego dołu. Wolałbym to, niż taka padakę co rok oglądać.

Co do zmian w zarządzie :wink:, jest kilku chętnych, np. ja :P , kolega Sadychor, kolega Lucki, i chyba kolega Manitou możemy stworzyć prężny zarząd oparty o skromne środki finansowe :P. Nie no, oczywiście żartuje, ale chyba czas podziękować obecnej ekipie z panem Siwkiem (mimo całej sympatii jaką go darze, bo wyciągnął klub z dna) a przede wszystkim panu Kępie Leszkowi. Tu potrzeba świeżej krwi, nie ma co się oszukiwać.
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2005, o 21:22 przez Metalliczny, łącznie zmieniany 1 raz.

Siwek Patataj

#183 Postautor: Siwek Patataj » 3 lipca 2005, o 20:41

marcin_lub pisze:Ja osobiście całej winy na zarząd i dyrektora bym nie zwalał. Oczywiście nie są bez winy ale winni sa również zawodnicy :!: :!: Przeciez nikt mi nie wmówi że Pietraszko nie umie jeździć na polskich torach a na angielskich śmiga jako podpora drużyny :!: :!: Poza tym druga sprawa to sa wykluczenia, których było aż 5 z czego 3 za przekroczenie 2 minut.... :!: :!: To przecież aż same ręce składają się do "oklasków" :!: :!: :evil: :evil: Nie wiem jakie jest teraz założenie naszej drużyny ale dzisiejszy mecz możnabyło wygrac gdyby... no właśnie gdyby :!: Co się stało z tą drużyną z zeszłego sezonu :?: Nagle Piszcz zapomniał jak się jeździ :?: :?: Już w drugim meczu nasz zawodnik wjezdza w drugiego za co zostaje wykluczony :!: :!: :!: :!: :!: Tego nie moge zrozumieć i nie zrozumiem :!: :!:
Z taka jazdą to moglibysmy walczyć w 2 lidze bo na pierwszą nie zasługujemy :!: :!:
Szacuneczek

Marcin, a na kogo chcesz zwalić winę jak nie na Zarząd, skoro nie płacą zawodnikom za punkty? Jeździłbyś i nadstawiałbyś swój kark, gdybyś nie dostał od 7 kolejek nawet grosza???

To, że GTW nie ma honoru to widać. A przed wojną, honor był droższy pieniędzy. Dzisiaj udaje się, że deszcz pada jak plują w pysk. Serio i bez żartów: gdybym był tak nieporadny jak GTW w mig podałbym się do dymisji. Tyle w temacie.

ukłoniki
lucki73