Ja wypowiedź Sledzia zrozumiałem w takim kontekście.
"Właśnie leje. Także dobrze, że mecz odwołany". Czyli istotne jest to, że mecz został (wcześniej) odwołany a nie to, że leje "tak" (mocno).
PS: zaraz meesha nas odeśle na forum językowe
Ja wypowiedź Sledzia zrozumiałem w takim kontekście.
"Właśnie leje. Także dobrze, że mecz odwołany". Czyli istotne jest to, że mecz został (wcześniej) odwołany a nie to, że leje "tak" (mocno).
harry pisze:Oczywiście że mecz w piątek to katastrofa finansowa. Poza jednym wyjatkiem. gdyby były światła to tak. Jakby mecz zaczął się o 19 to ludzie by przyszli. A tak każdy wolny termin od roboty jest o niebo lepszy od dnia powszedniego.
Przynajmniej tak było przez kilka ostatnich lat.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
pav pisze:Ja wypowiedź Sledzia zrozumiałem w takim kontekście.
mi tam pasuje, akurat nie mam wtedy zaplanowanego urlopu,
meesha pisze:Szkoda, że nie 25 października
Gelo pisze:zostaje tylko jakoś wymęczyć dwumecz z Piłą - ale oni chyba i tak i tak będą w czwórce.
meesha pisze: Tragedia. Ciekaw jestem czy do listopada zdążą
Kod: Zaznacz cały
A ja bym za Rempałę wstawił Siterę i przekonał się na co go stać w Lublinie, gorzej od Rempały nie pojedzie.
Davv pisze: Ja bym tam nie kombinował: Puzon, Rempała, Rymel, Baran, Dryml, Kostro, Sweety i jedziemy...
janek pisze:A ja bym za Rempałę wstawił Siterę i przekonał się na co go stać w Lublinie, gorzej od Rempały nie pojedzie.