Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1801 Postautor: Apocalips » 7 grudnia 2004, o 19:08

Jak ktoś tu trafnie zauważył z Kłopotem to dopiero byłby kłopot... Zarząd mówił jednak coś o tym, że jeśli mamy "wzmacniać" się średniakami to lepiej dać szansę Jeleniowi czy Trumnie. Mam nadzieję, że albo zakontraktujemy kogoś naprawdę dobrego albo zarząd dotrzyma słowa i da szansę młodym.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1802 Postautor: wojtas » 7 grudnia 2004, o 19:46

No jasne jest ze bez zawodnikow to troche trudno przygotowac sie do sezonu, dlatego klub musi liczyc na ich indywidualne przygotowania. Do lutego czekac mozna, tylko nie wiadomo po co, bo skoro teraz nie ma na rynku praktycznie zadnych wartosciowych zawodnikow to skad maja sie wziac w lutym?? Slyszalem gdzies ze chrapke na jeszcze jednego seniora majÄ… Ostrow i Rybnik, a skladu w ogole nie maja Krosno i Opole, wiec jak nie teraz to ktos nam ich sprzatnie (mam na mysli Stojana, Wardzale i kogokolwiek wartosciowego).

[Łoptymista napisał:]PS Wojtas mam do sprzedania koszulki ze zdjęciem pana dyrektora. Łykniesz? Jeśli przyjdziesz w niej na wiosnę kupić karnety możesz liczyć na 8 proc ranbatu ekstra.[/quote]

Odpowiadam: Raczej nie łykne, chociaz darze Pana Siwka duzym szacunkiem. Nie wiem nawet czy kupowac karnet, bo zawila sprawa z play offami w tym roku i nie wiem czy sie oplaci bo liczba meczy moze byc rozna...