Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1951 Postautor: Jaga » 30 listopada 2005, o 14:17

Gelo nie wiem czemu tak uważasz że Lublin to zakompleksione zadupie. Jak masz takie podejście to fajnie masz ... ja dałem tylko propozycje a na forum to możemy tylko otym pogadac bo i tak kibic ma mały wpływ na to co się dzieje w zarządzi.
Poza tym nie wiem czy wiesz ale Lublin jest znacznie wiekszy niż Tarnów jakieś 4 razy więc moge śmiało powiedzieć że to Tarnów jest dziura ale tak nie powiem bo jestem z Tarnowa a o Lublinie tak jak Ty bym tez nie powiedział bo poniekąd tez z Lublina pochodze i daże wielką sympatią to miasto.
Zrezsztą powiem Ci że z Tonym rozmawiałem ze 2 razy to samo z Gollobami ale nie rozumie tWojego stwierdzenia że dla mnie to normalne ... a czemu dla Ciebie nie ? To są zwykli ludzi ejak ja i Ty więc nie rozumie problemu.
Zresztąjeśli chodzi o byt Gollobów w Tarnowie to sied ziś wyjaśni bo na chwile obecną to nie podpiszą kontraktu z Unią - powód to pieniądze.
A tak jeśli chodzi o Maxa to co za problem złozyć mu choćby oferte? A nóż widerlec ja przyjmie a inne odrzuci!! Kto nie ryzykuje nic nie zyska!!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1952 Postautor: Gelo » 30 listopada 2005, o 14:17

ale trujesz... współczuję Twoim bliskim, jeśli takowych masz.

to akurat nie Twoja sprawa. Nie chcesz - nie czytaj, a tym bardziej nie odpowiadaj. Ptasi móżdzek jakim dysponujesz przykryrty beretem z antenką uniemożliwia nawet pisanie na temat.
Żeby jednak dać ciemnocie przykład - Jaga masz rację - Max to dobry pomysł, chociaż byłby jeden lepszy - o czym Wy w Tarnowie mieliście okazję się przekonać równie dobrze jak niektórzy u nas. Problem w tym, że ponoć członkowie zarządu przeglądają forum, a odosobnione wołania o zakontraktowanie kogoś naprawdę wartościowego mogą umknąć w potoku tzw. "propozycji". Oby nie.
Niestety - aluzji o "zadupiu" nie skumałeś. To było o ludziach, nie o mieście.

seewy
Kontakt:

#1953 Postautor: seewy » 30 listopada 2005, o 14:21

TrochÄ™ seewy nie jestes w temacie Laughing
Ale że jesteś z Dżezowa to Ci wybaczamy!

Ok, ok...

Dawniej śledziłem Wasze forum, ostatnio miałem przerwę...
Chciałem jedynie swoje trzy grosze do Waszej dyskusji dorzucić ;-)

Dzięki za wybaczenie!

Co do Maxa - niech już lepiej w Rzeszowie jeździ!

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#1954 Postautor: auganoff » 30 listopada 2005, o 14:27

prt pisze:
(przepraszam za OT, ale od kilku dni nie mogę już czytać tych wypocin. Boże Święty, chroń nas przed dziennikarzynami!)

Nie spodziewałem się, ale stanę w obronie Gela. Trzeba mu pogratulować okrągłego jubileuszu - 2500 postów to nie w kij dmuchał!!! Nie mógł się chłopak doczekać przełamania kolejnej ważnej bariery w swoim życiu, a Ty mu dokuczasz. Nieładnie!:wink:

Informacja dla modów - nie jest to OT, bo jednocześnie dodaję, że moim zdaniem 4 seniorów, o których napisał Harry to: Grześ, Daniel, Joonas i Jacek Rempała. W żadne wielkie transfery nie wierzę, a jeśli się mylę gotów jestem złożyć daleko idącą samokrytykę. :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1955 Postautor: mikas » 30 listopada 2005, o 14:35

Gelo pisze:Znamienny przykład - powyższa ankieta. Jest to dla mnie niepojęte co w kontekście zapowiadanej walki o ekstraligę robią na tej liście takie nazwiska jak Osumek, Wardzała czy Stojanowski? Nigdy tego nie zrozumiem.

A to ciekawe bo ankiete zrobiłem na wyraźne Twoje życzenie i umieściłem tam zawodników których sam wskazałeś, co można dokladnie przeczytać w tych postach:
viewtopic.php?p=86358&highlight=#86358
viewtopic.php?p=86377&highlight=#86377
:twisted:

I nie miej teraz pretensji do ludzi,że akurat część z nich głosowała na dziadów, każdy mógł zagłosować na kogo chciał.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

seewy
Kontakt:

#1956 Postautor: seewy » 30 listopada 2005, o 14:43

I nie miej teraz pretensji do ludzi,że akurat część z nich głosowała na dziadów, każdy mógł zagłosować na kogo chciał.

Dawno się tak nie uśmiałem, jak z tego stwierdzenia....

uhuhuuhh..............aaahaahaa..........
dobre, dobre!

Ciekaw jestem, jakby tak któremuś z tej list powiedzieć "ty dziadu ty!' albo po prezydencku: "spieprzaj dziadu"

ahahhahhhaha......

Mam nadzieję, że "dziadów" nie zatrudnicie.
Sorki za OT ale na prawdę dobrze się ubawiłem!

Holly

#1958 Postautor: Holly » 30 listopada 2005, o 14:48

Gelo ma racje do zatrudnienia klasowych zawodników za godziwe pieniądze dla nas niestety , ale płacą tym gwiazdą godziwe pieniadze bilans kasy klubowej powienien sie zrównoważyć , w końcu na ekonomii sie znam , tj :

* walcząc o przetrwanie w lidze (Trumiński , Franków , Pietraszko)wymagania finansowe niewielkie , ale jadąc o przetrwanie publiczność w granicach 2000 co idze z małym zyskiem do kasy klubowej.

* walcząc o ekstralige (Karlsson , Krzyżaniak itp) wymagania finansowe znacznie większe , ale jadąc o ekstralige publiczność w granicach 8000 co idze w 4-krotnie większym zyskiem do kasy klubowej.

zatem bilans finansowy powienien sie w miare zrównoważyć , nie mówie że wyjdzie na zero , może byc lekko ujemny ale to jest sport dla publiczności która chce oglądać niezapomniane widowiska , a nie kwestia jak na tym sporcie zarobić.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1959 Postautor: prt » 30 listopada 2005, o 14:52

Gelo pisze: to akurat nie Twoja sprawa. Nie chcesz - nie czytaj, a tym bardziej nie odpowiadaj.

forum to miejsce publiczne - coś jak ulica, rynek, plac, bulwar. jak idę sobie Krakowskim, nie sposób nie zauważyć kilku chronicznych biedaków. pomagam im, jak mogę.
w Twoim przypadku nie miałem lepszego pomysłu niż uprzejme napomnienie. :lol:

Gelo pisze: Ptasi móżdzek jakim dysponujesz przykryrty beretem z antenką uniemożliwia nawet pisanie na temat.

jak więc to się dzieje, że rozumiem, o czym do mnie rozmawiasz, podobnie jak reszta obecnej tu tłuszczy, ciemniactwa i chołoty?
to, co napisałeś świadczy bardziej o Tobie niż o mnie. nie będę udowadniał, że nie jestem słoniem. (swoją drogą, chyba bardzo się zdenerwowałeś, bo aż literówkę zrobiłeś. WORD nie zadziałał?)

na koniec mojej ostatniej (obiecuję!) wypowiedzi w tej dyskusji raczej bez sensu, pozwolę sobie zauważyć, Gelu, że jakby niewiele osób tu obecnych bierze Twoje posty na poważnie.
a przynajmniej głęboko się z nimi nie zgadza i zbija je konkretnymi argumentami.
przepraszam, jeśli Waćpana obraziłem. życzę dużo zdrowia!

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.