Niestety ale na extralige musimy poczekać

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sober
Senior

#201 Postautor: Sober » 19 października 2004, o 19:19

Również poproszę:
mailto:mistfire@interia.pl
Z góry dzięki :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: bkapusta » 19 października 2004, o 19:21

Ja tez poprosze foty

mailto:bkapuscinski@aster.pl
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Snys
Zawodowiec

#203 Postautor: Snys » 19 października 2004, o 19:35

i ja tez bo niedostałem

mailto:xpol@wp.pl

Awatar użytkownika
staleczkaaa
Kontakt:

#206 Postautor: staleczkaaa » 19 października 2004, o 22:00

ps. Zeby bylo ciekawiej jak wracalismy taksowka ze stadionu na dworzec, pan kierowca mowil jak to nie lubi sie tam Gorzowa i opowiadal ze jak Gorzow przyjezdzal to im wszystkie szyby w autokarze wybijali. No jest sie czym chwalic. Gratuluje.

Nom.. wyzywanie nawzajem druzyn z Gorzowa i Zielonej to jeszcze mozna przezyc.. ale moim zdaniem wlasnie tacy ludzie ktorzy rzucaja na tor czy w kibicow drugiej druzyny jakies butelki, kijki, kamienie itd., ci ktorzy wybijaja szyby w autokarach przyjezdnych itd.. nie powinnni znajdowac sie na stadionach zuzlowych na pewno!

Pozdrawiam.. :twisted:

szmaty

#207 Postautor: szmaty » 19 października 2004, o 22:51

Jak czytam wasze wypowiedzi wy lublinianie i gorzowianie to z was nie moge dobral sie glupi i glupszy, dziwice sie ze nikt z zielonej gory tu nie zaglada a po co?? Zeby zobaczyc wasze wypowiedzi jacy to wy jestescie cacy a mystraszne diably. Prawda jest taka ze u nas wmiescie na meczach bezpiecznie moga sie czuc tylko kibicie SPARTY WROCLAW I WYBRZEZA GDANSK kazdy inny kibic z innego miasta musi liczyc z tym ze jak przychodzi na mecz w barwach swojej druzyny to moze caly nie wyjsc ze stadionu. U nas jest pelen fanatyzm za naszym klubem kazdy sie rzuci w ogien i wy nam tego zazdroscicie dla nas Falubaz jest zyciem i kto nie jest z nami jest przeciwko nam. Kibice z lublina i gorzowa powinniscie sie cieszyc ze calo wrociliscie do domu. Przyjazn lublin-gorzow jest gowno warta i tylko wywoluje usmiech na twarzy co to ma byc smiechu warte?? A co do waszego dopingu to jeszcze tak slabo dopingujecych kibicow z przeciwnej druzyny nie widzialem zenada i wy sie uwazacie za takich super kibicow a na prezentacji nic nie pokazaliscie nawet glkupich serpentyn nie mieliscie a wasze okrzyki tz lublin powodowal tylko salwy smiechu na Zielonogorskim stadionie. Przemawia przez was zazdrosc ze wy nie macie ani tak dobrej druzyny ani tak oddanych kibicow. Co do meczu to wasza druzyna byla napewno najslabsza jaka zobaczylismy w zielonej gorze w tym sezonie przechwalacie sie jakimis burakami co ich nigdzie nikt nie chcial to poszli do lublina i nawet nie umieja godnie przyjac porazki wasza druzyna jest tak samo zenujaca jak i wy kibice kompletne dno. Na swoim stadionie nigdy nie zobaczyliscie takiej atmosfery jaka panuje u nas poprostu nasze miasto to jest FALUBAZ a waszemiasto to pacanowo z biegajacymi kozlami ofiarnymi.powodzenia w 2 lidze razem z gorzwoem w 2006 roku. Bo takie druzyny jak wasze napenwo jeszcze dlugo nie zagoszcza na torach ekstraligowych jaka wartosc kibica taka wartopsc druzyny. meeeeeeee odrazu sie wypisuje z tego glupiego forum chcialem tlyko napisac co o was mysle kozioly matoly. kurwy z lublina wybila wasza godzina!!

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#208 Postautor: Prymus » 19 października 2004, o 22:56

O człowieku musiales czhyba tydzien siedziec i wymyslac takie pierdoły.
Jak ci sie nudzi w domu to wal ko*** i ci moze przejdzie.
A zenujacy to jestes ty.
Obrazek

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#209 Postautor: okon » 19 października 2004, o 23:06

szmaty pisze:Jak czytam wasze wypowiedzi wy lublinianie i gorzowianie to z was nie moge dobral sie glupi i glupszy, dziwice sie ze nikt z zielonej gory tu nie zaglada a po co?? Zeby zobaczyc wasze wypowiedzi jacy to wy jestescie cacy a mystraszne diably. Prawda jest taka ze u nas wmiescie na meczach bezpiecznie moga sie czuc tylko kibicie SPARTY WROCLAW I WYBRZEZA GDANSK kazdy inny kibic z innego miasta musi liczyc z tym ze jak przychodzi na mecz w barwach swojej druzyny to moze caly nie wyjsc ze stadionu. U nas jest pelen fanatyzm za naszym klubem kazdy sie rzuci w ogien i wy nam tego zazdroscicie dla nas Falubaz jest zyciem i kto nie jest z nami jest przeciwko nam. Kibice z lublina i gorzowa powinniscie sie cieszyc ze calo wrociliscie do domu. Przyjazn lublin-gorzow jest gowno warta i tylko wywoluje usmiech na twarzy co to ma byc smiechu warte?? A co do waszego dopingu to jeszcze tak slabo dopingujecych kibicow z przeciwnej druzyny nie widzialem zenada i wy sie uwazacie za takich super kibicow a na prezentacji nic nie pokazaliscie nawet glkupich serpentyn nie mieliscie a wasze okrzyki tz lublin powodowal tylko salwy smiechu na Zielonogorskim stadionie. Przemawia przez was zazdrosc ze wy nie macie ani tak dobrej druzyny ani tak oddanych kibicow. Co do meczu to wasza druzyna byla napewno najslabsza jaka zobaczylismy w zielonej gorze w tym sezonie przechwalacie sie jakimis burakami co ich nigdzie nikt nie chcial to poszli do lublina i nawet nie umieja godnie przyjac porazki wasza druzyna jest tak samo zenujaca jak i wy kibice kompletne dno. Na swoim stadionie nigdy nie zobaczyliscie takiej atmosfery jaka panuje u nas poprostu nasze miasto to jest FALUBAZ a waszemiasto to pacanowo z biegajacymi kozlami ofiarnymi.powodzenia w 2 lidze razem z gorzwoem w 2006 roku. Bo takie druzyny jak wasze napenwo jeszcze dlugo nie zagoszcza na torach ekstraligowych jaka wartosc kibica taka wartopsc druzyny. meeeeeeee odrazu sie wypisuje z tego glupiego forum chcialem tlyko napisac co o was mysle kozioly matoly. kurwy z lublina wybila wasza godzina!!

skoro tacy wierni jestescie i tacy potęzni to czemu nie przyjechalo was tylu do Lublina i jeszcze pochowalisice szalika <hahaha> bo zapewne sie baliscie ze wypapiecie od Lublinian jak gadalem z Kibcem z Lublina mowil ze bylo raptem was 10 <hahaha> widac falubazy mocne tylko u siebie heheh wyjazdy kicha :-) Gorzowian w Lublinie bylo wiencej na wyjedzie okolo 20-30 :twisted: a Gorzow w 2 Lidze?? o czym ty marzysz chlopie ?? czy jestes na wyspie zwana marzyc?? :D zapraszam cie na wyspe o nazwie Realistyka Lublin 2 lidze ?? to sama bzdura hahahha lepiej sie martw to ten swoj falubaz bo tez cienko :lol:
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

łukasz

#210 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 23:07

szmaty pisze:Jak czytam wasze wypowiedzi wy lublinianie i gorzowianie to z was nie moge dobral sie glupi i glupszy, dziwice sie ze nikt z zielonej gory tu nie zaglada a po co?? Zeby zobaczyc wasze wypowiedzi jacy to wy jestescie cacy a mystraszne diably. Prawda jest taka ze u nas wmiescie na meczach bezpiecznie moga sie czuc tylko kibicie SPARTY WROCLAW I WYBRZEZA GDANSK kazdy inny kibic z innego miasta musi liczyc z tym ze jak przychodzi na mecz w barwach swojej druzyny to moze caly nie wyjsc ze stadionu. U nas jest pelen fanatyzm za naszym klubem kazdy sie rzuci w ogien i wy nam tego zazdroscicie dla nas Falubaz jest zyciem i kto nie jest z nami jest przeciwko nam. Kibice z lublina i gorzowa powinniscie sie cieszyc ze calo wrociliscie do domu. Przyjazn lublin-gorzow jest gowno warta i tylko wywoluje usmiech na twarzy co to ma byc smiechu warte?? A co do waszego dopingu to jeszcze tak slabo dopingujecych kibicow z przeciwnej druzyny nie widzialem zenada i wy sie uwazacie za takich super kibicow a na prezentacji nic nie pokazaliscie nawet glkupich serpentyn nie mieliscie a wasze okrzyki tz lublin powodowal tylko salwy smiechu na Zielonogorskim stadionie. Przemawia przez was zazdrosc ze wy nie macie ani tak dobrej druzyny ani tak oddanych kibicow. Co do meczu to wasza druzyna byla napewno najslabsza jaka zobaczylismy w zielonej gorze w tym sezonie przechwalacie sie jakimis burakami co ich nigdzie nikt nie chcial to poszli do lublina i nawet nie umieja godnie przyjac porazki wasza druzyna jest tak samo zenujaca jak i wy kibice kompletne dno. Na swoim stadionie nigdy nie zobaczyliscie takiej atmosfery jaka panuje u nas poprostu nasze miasto to jest FALUBAZ a waszemiasto to pacanowo z biegajacymi kozlami ofiarnymi.powodzenia w 2 lidze razem z gorzwoem w 2006 roku. Bo takie druzyny jak wasze napenwo jeszcze dlugo nie zagoszcza na torach ekstraligowych jaka wartosc kibica taka wartopsc druzyny. meeeeeeee odrazu sie wypisuje z tego glupiego forum chcialem tlyko napisac co o was mysle kozioly matoly. kurwy z lublina wybila wasza godzina!!

taki jestes fanatyk??? to gdzie zes byl jak wasze asy dostawaly baty na naszym torze??? pewnie siedziales cicho u siebie w zielonej budzie z podkulonym ogonem ty psie!!! albo robiles swojemu staremu lache w wannie...
wasze miasto to falubaz??? a co to jest falubaz?? wasze miasto to dziura gdzie jest tylko jeden klub,ktory juz za rok zmieni lige!!!

Zabka

#211 Postautor: Zabka » 19 października 2004, o 23:08

szmaty napisał:

"Prawda jest taka ze u nas wmiescie na meczach bezpiecznie moga sie czuc tylko kibicie SPARTY WROCLAW I WYBRZEZA GDANSK kazdy inny kibic z innego miasta musi liczyc z tym ze jak przychodzi na mecz w barwach swojej druzyny to moze caly nie wyjsc ze stadionu. "

Ooo! Kolejny wieśniak wojownik. No jakoś cały sektor był w barwach i nikomu włos z głowy nie spadł. Weź sobie lepiej na inaugurację ekstraligi 2005 uszyj czapkę z uszami myszki miki drogie dziecko, to będzie lepiej oddawało powagę pogróżek twoich i twoich koleżków. Bez szacunku i bez pozdrowień internetowy bohaterze.

PS.

Widzę, że znalazłeś właściwy nick dla takich ... jak ty. Czy to już oficjalna nazwa klubu kibica falubazu (a właściwie falugadugadu)?

Krychs
Senior

#212 Postautor: Krychs » 19 października 2004, o 23:11

załapie się jeszcze na fotki :)
z góry dzięki
mailto:krycha@tlen.pl

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#213 Postautor: Lublin_Fan » 19 października 2004, o 23:18

Ja w sumie jestem spokojny i nie ubliżam nikomu, gdy jestem na meczu. Ale te zjeby z zielonej dziury tak mnie z równowagi wyprowadziły, że w końcu założyłem szalik i bluzgałem na nich razem z resztą :)
I chętnie to uczynie ponownie gdy tylko te pajace zawitają do Lublina. Skończonym debilom nie można pozwolić na luz

Pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#214 Postautor: Talib » 19 października 2004, o 23:21

A pamiętacie jakie pokorniutkie było to zielone towarzystwo na Zygmuntowskich? Gdzie byli Ci wojownicy, przed którymi nie drżą tylko inni wojownicy z Gdańska i Wrocławia? Pewnie rodzice im nie dali kieszonkowego na pociąg, albo nie poodrabiali lekcji i za karę siedzieli w domu rysując szlaczki w zeszytach.

łukasz

#215 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 23:26

Lublin_Fan pisze:Ja w sumie jestem spokojny i nie ubliżam nikomu, gdy jestem na meczu. Ale te zjeby z zielonej dziury tak mnie z równowagi wyprowadziły, że w końcu założyłem szalik i bluzgałem na nich razem z resztą :)
I chętnie to uczynie ponownie gdy tylko te pajace zawitają do Lublina. Skończonym debilom nie można pozwolić na luz

Pozdr.

ja mysle ze nie ma co na nich bluzgac. po pierwsze to nikt nie przyjedzie z zielonej dziury do nas a po drugie jesli sie ktos zjawi to trzeba lac od razu i patrzec czy rowno puchnie.

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#216 Postautor: okon » 19 października 2004, o 23:41

łukasz pisze:
Lublin_Fan pisze:Ja w sumie jestem spokojny i nie ubliżam nikomu, gdy jestem na meczu. Ale te zjeby z zielonej dziury tak mnie z równowagi wyprowadziły, że w końcu założyłem szalik i bluzgałem na nich razem z resztą :)

Pozdr.

ja mysle ze nie ma co na nich bluzgac. po pierwsze to nikt nie przyjedzie z zielonej dziury do nas a po drugie jesli sie ktos zjawi to trzeba lac od razu i patrzec czy rowno puchnie.

Teraz chlopaki chyba nigdy sie pojawia a Lublinie heheh bo chca byc cali i zdrowi :D
-------------------------------------------------------------------------------

a teraz pyt do wszyskich z Lublina ponoc 10 bylo ze falubaza na meczu ??:D i pochowali szaliki :D??
Stal Gorzow ! :-)

falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

dymek

#217 Postautor: dymek » 20 października 2004, o 00:14

jeszcze jak mi bys przeslam to bylo by super. mailto:dymek19811@wp.pl

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#218 Postautor: Regdal » 20 października 2004, o 00:27

Z tymi z zielonej góry to tak jak z wołoszynami, ("ogniem i mieczem") można pogadać wprzódy w pysk dawszy.

Reaktywacja

#219 Postautor: Reaktywacja » 20 października 2004, o 02:08

Regdal pisze:Z tymi z zielonej góry to tak jak z wołoszynami, ("ogniem i mieczem") można pogadać wprzódy w pysk dawszy.

No i tak nakręca się spirala... Zaczynam rozumieć jak to działa na Bliskim Wschodzie.
Do kibicowania Falubazowi powróciłem po kilkunastu latach (Reaktywacja) :wink: Zastartowałem od meczu w Lublinie bo z racji zamieszkiwania w ponurej Warszawce mam bliżej jak do Zielonki. Zawsze wiedziałem, że wróg odwieczny to Gorzów (indoktrynacja od wczesnych lat dziecięcych :? )
I oto na rewanżu w Zielonej dowiedziałem się, że moim nowym "odwiecznym" wrogiem jest Lublin :?: :!:
Ale zaraz, zaraz, dlaczego, przecież na meczyku w Lublinie jeszcze o tym nie wiedziałem i było całkiem sympatycznie (staliśmy koło siebie przez cały mecz) Ani przez chwilę nie czułem się tam intruzem.
W Zielonej siedziałem w sektorze Netfansów i troszkę przykro było mi patrzeć na neutralnych kibiców z Lublina i na dwie sfory wściekłych psów z Gorzowa i Zielonki. Wydaje mi się że conajmniej poprawne, potencjalne stosunki między Zieloną a Lublinem zdechły w wyniku celnego rykoszeta jakim jest odwieczna "miłość" Gorzowsko - Zielonogórska.
Jak mogliście związać się z tymi kanaliami... :!: :?: :!:
No i dalej nic z tego nie rozumiem....
Pozdrawiam wszystkich umiarkowanych. Hej.
"A wise man says something because he's got something to say, a fool says something because he's got to say something."

BobZG

Ja sie zdecydowanie odcinam od co niektorych palantow...

#220 Postautor: BobZG » 20 października 2004, o 02:45

z mojego miasta. Bardzo podobalo mi sie kibicowanie Lublinian w ZG i takze to w jakiej liczbie pojawiliscie sie w Zielonce. Szkoda ze przez te glupie wojny pewnie nie pojawie sie juz na torze w Lublinie. Mimo wszytsko od zuzlowych emocji bardziej cenie sobie wlasne zdrowie. Wszystkich normalnych kibicow zarowno Motoru , Stali jak i ZKZ-u pozdrawiam serdecznie!!! Moze jeszcze kiedys bedzie normalnie. Mam tez nadzieje ze juz niedlugo Motor bedzie w zasluzonej extraklasie (regulamin??? jezeli nie to w 2006)

foremniak

#221 Postautor: foremniak » 20 października 2004, o 08:34

zielonogórskie kanalie więcej nie zaznają spokoju na Zygmuntowskich :twisted:

jola

#222 Postautor: jola » 20 października 2004, o 10:05

foremniak pisze:zielonogórskie kanalie więcej nie zaznają spokoju na Zygmuntowskich :twisted:

jakos nie widziałem nikogo u was na stadionie kto mogłby zakłócić mój spokój :)
a tak na poważnie to atakujcie , wreszcie będzie się cos działo w Lublinie a nie tylko" kto wygra mecz TŻ kto tż"
pokazała wam Zielonka jak się po staropolsku przyjmuje gości

łukasz

#223 Postautor: Å‚ukasz » 20 października 2004, o 10:11

skad ty dziecino mozesz wiedziec co sie dzialo w Lublinie??? przeciez jak byl mecz to siedzialas w zielonej dziurze bo nie odbrobilas lekcji na poniedzialek i rodzice za kare nie dali ci pieniazkow na wyjazd!!!

Kamil78
Kontakt:

#224 Postautor: Kamil78 » 20 października 2004, o 10:53

[quote="szmaty"]Jak czytam wasze wypowiedzi wy lublinianie i gorzowianie to z was nie moge dobral sie glupi i glupszy, dziwice sie ze nikt z zielonej gory tu nie zaglada a po co?? Zeby zobaczyc wasze wypowiedzi jacy to wy jestescie cacy a mystraszne diably.

Nie powinno odpowiadac sie na takie inwektywy i bezpostawne zarzuty, ale mam jedno pytanie do "szmaty" z zielonej gory. Gdzie wy byliscie w Lublinie. Nas przyjechalo do zielonej ok 200 osob, a was do Lublina ledwo garstka (moze mamusia nie puscila z domu) Prawdziwych kibicow poznaje sie po meczach wyjazdowych, rowniez oprawe itp. Wy w zaden sposob nie przywitaliscie swoich w Lublinie, wiec nie krytykuj nas w zielonej skoro na bramie ochrona zabrała wszystkie race i akcesoria, wiec czym mielismy niby powitac. Pozdrawiam i wiem ze jestes tylko niechlubnym wyjatkiem w zielonej bo znam normalych kibicow w waszym grodzie.

jola

#225 Postautor: jola » 20 października 2004, o 12:24

łukasz pisze:skad ty dziecino mozesz wiedziec co sie dzialo w Lublinie??? przeciez jak byl mecz to siedzialas w zielonej dziurze bo nie odbrobilas lekcji na poniedzialek i rodzice za kare nie dali ci pieniazkow na wyjazd!!!

dla twojej wiadomości bylem w lublinie z taką malą flaga "Rycerze Speedwaya" może widziałeś ?

wiec się nie ośmieszaj koźle jeden