InDorka pisze:Nie opusciłam zadnego meczu (nie wchodze tez w ostatniej chwili) a zbiórke na oprawę widziałam tylko jeden raz,wtedy gdy dostałam CD ....przed Rybnikiem bodajże.
Więc to chyba nie jest do konca prawda,że były organizowane kilka razy, a jesli , to gdzie ta puszka "stała" ??
Wszystko się zgadza, zbiórka w tym sezonie była tylko raz, Danniemu chodziło raczej o dłuższy "okres czasu" czyli również poprzedni sezon. A w tym zaprzestaliśmy publicznych zbiórek bo nikomu się nie chce wysłuchiwać tekstów typu "i tak za dużo płacę za to wszystko, bilety drogie, programy drogie bla, bla, bla"

Niestety w tym sezonie sytuacja naszej drużyny nie ułatwia nam zadania
Jeśli ktoś ma ochotę dołożyć swoje "trzy grosze" do oprawy to można podejść w czasie meczu do kogoś z Fan Klubu (niebieskie koszulki na wyjściu z pierwszego łuku czy też na początku drugiej prostej) - i gwarantuję, że te pieniądze nie będą przeznaczone na nic innego niż oprawa

Za wszelkie ofiary serdecznie dziękujemy

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...