Mnie przekonuje. To zupełnie inny żużlowiec niż kiedyś. Nigdy nie jeździł tak dobrze. Ale Witold go nie wypuści.
Też uważam że tacy zawodnicy jak Lindgren, MJJ (niestety chyba poza zasięgiem bo ma zostać w Toruniu) i Kildemand to dobry pomysł.
Nie przekonują mnie podawane tu składy w których generalnie jest za dużo drobnicy (sentymentalizm), podobnych zawodników.
Trzeba sobie przypomnieć skład Gniezna i wynik czwórmeczu z nimi: mocno w palnik. To dobry wyznacznik tego czym jest obecny skład + ew. Baran i koniec (minus Oskar)
Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Kurcze nie wiem na kogo postawić w ankiecie? Ja tam nie widzę żadnych napieraczy :) ;)
No dobra może kilku w miarę solidnych,ale napieraczem nie nazwałbym żadnego
No dobra może kilku w miarę solidnych,ale napieraczem nie nazwałbym żadnego
A kogo byś nazwał?
Andersen, Miśkowiak, Baran czy Kudriaszow - oni już byli i mieli swoje szanse. Nic nowego nie wniosą, a szczególnie Andersen, który już kiedyś nas zawiódł po całości. Teraz trzeba świeżej krwi!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Ja konsekwentnie uważam, że należy dokoptować dwóch, trzech ekstraligowców, którzy nie mają większych szans na regularne starty w ekstralidze. Kwestia gwiazdy z Gp. Ale niestety 1 liga to klasa rozgrywkowa dla zawodników typu Andersen Lahti Ljung Hougaard Klindt. Troszkę lepiej prezentuje się Bjerre ale to właśnie taki poziom na granicy awansu do GP. Biorąc pod uwagę powyższe oraz dobrą znajomość torów 1 ligi z ubiegłego roku (najlepsza średnia) wychodzi, że powinniśmy się skupić na... Lebiedievsie;)
Ostatnio zmieniony 11 października 2017, o 19:58 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.