Oprawa i doping na meczach
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Oprawa i doping na meczach
Popieram meeshę. Mario dodaje kolorytu tym nudnym, jak flaki z olejem, meczom w Lublinie (są wyjątki oczywiście). Czasami przesadza (np. szkocja 4 razy w meczu), ale w porównaniu do spikerów z innych stadionów to jest w ścisłej czołówce 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Misionis pisze:(...)jeśli nie nagłaśniają, to bębniarz musi mieć niezłe uderzenie:)
Nie no beben obsluguje ekipa mocnego lniecia, wiec to nie kwestia uderzenia
Moze temu bebniarzowi, za przeproszeniem, nie gnie sie pala. W przypadku lubelskiego bebna calkiem spora energia idzie w "kija". To raz. Dwa - totalnie dywagujac, moze to kwestia naciagow, w koncu sa "niewiadomojakiejfirmy" i sa w pokryte (techniki nie znam) farba. Swoje robi pozycja ciala.
A tak inna sciezka myslowa:
http://sklep-kibica.com/bebny.php
Czyli kociol
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012, o 00:24 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Torsen pisze:zieeeeew
Czy dla Jaśnie Pana uruchomić funkcję ignorowania wątków na forum?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Popatrz na godzine, to pewnie dlatego 
Z takim kotłem to raczej do filharmonii można iść:)
Tylko nie mow, ze go ogladales, poniewaz przed chwila naprawilem linka

Poza tym, prowadzic doping w filharmonii
Tego jeszcze nie widzialem...
Poza tym, prowadzic doping w filharmonii
poradziłem sobie z tym linkiem sam:)
Ani mi się ważmeesha pisze:Torsen pisze:zieeeeew
Czy dla Jaśnie Pana uruchomić funkcję ignorowania wątków na forum?
I tak nie mam takiej "wadzy". Poza tym i tak nie musiałbyś tego robić, miałbyś jedynie mozliwość w razie czego...
Tak sobie tylko zapytałem dla podtrzymania konwersacji
Tak sobie tylko zapytałem dla podtrzymania konwersacji
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
a może rozwiązać problem dopingu poprzez połączenie z Mariuszem Stypułą przez jakis mikrofon z Gelem czy z kimś innym który bedzie prowadził doping( jakby Gela nie było), zeby mowil kiedy ma byc szkocja. co myslicie o tym??
Apocalips pisze:Popieram meeshę. Mario dodaje kolorytu tym nudnym, jak flaki z olejem, meczom w Lublinie (są wyjątki oczywiście). Czasami przesadza (np. szkocja 4 razy w meczu), ale w porównaniu do spikerów z innych stadionów to jest w ścisłej czołówce
Zgadzam sie z tym w 100%, tylko jak dla mnie to za duzo czasem festynowego folkloru sie robi. Ale moze ludziom sie podoba, w koncu na festynach zazwyczaj jest dobra frekwencja.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pułkownik, zobaczymy czy Teżetomaniak umieści Cię z stopce 
Każdemu jego Everest...
ermen nie wiem czy zasłużyłem
Naczelny obrońca Karola Barana.
Gelu, jak godzisz chodzenie na Legię w Warszawie z prowadzeniem dopingu na Motorze? Bo jestem z Wawy i wybrałem się w niedzielę na Zygmuntowskie (mój pierwszy raz na żużlu w Lublinie, byłem kilka razy w Rzeszowie ale tam doping jest tak mizerny że nie ma o czym mówić). Muszę powiedzieć, że atmosfera mnie porwała (szczególnie że żużel do oglądania jest jakieś 1943 razy lepszy niż noga, meczyk był bardzo fajny, a sektor dopingujący, spiker i ogólnie cały stadion dawał radę
) no i stwierdziłem, że chętnie uczęszczałbym na sektor dopingujący, tylko mi trochę głupio
.
Ge(L)o nie prowadzi dopingu na meczach zuzlowych w Lublinie! Chyba trzeba to w nazwe tematu wstawic...
drodzy forumowicze, nie jednemu psu burek na imie, sprawdzcie sobie liste uzytkownikow
drodzy forumowicze, nie jednemu psu burek na imie, sprawdzcie sobie liste uzytkownikow
METHANOL ADVENTURE TEAM
to nie ten Gelo 
@
ups..zostałem uprzedzony
@
ups..zostałem uprzedzony
GBR a dlaczego Ci głupio ?
Każde gardło się przyda. Na szczęście Motor żużlowy z Legią w meczu się nie spotka, więc pogodzić kibicowanie obu klubom jest łatwe (gorzej jak oba mecze są tego samego dnia).
Offtopic.
18 lipca w rundzie wstępnej piłkarskiego Pucharu Polski Młoda Legia (zwycięzca wojewódzkiego PP) spotka się na Łazienkowskiej z ... Motorem Lublin.
A Grześka, który prowadzi doping nie ma na forum, więc wszystkie pytania kierować do niego podczas meczu na sektorze, ewentualnie przed, w dawnej olimpijce, gdzie można spotkać i mnie.
Każde gardło się przyda. Na szczęście Motor żużlowy z Legią w meczu się nie spotka, więc pogodzić kibicowanie obu klubom jest łatwe (gorzej jak oba mecze są tego samego dnia).
Offtopic.
18 lipca w rundzie wstępnej piłkarskiego Pucharu Polski Młoda Legia (zwycięzca wojewódzkiego PP) spotka się na Łazienkowskiej z ... Motorem Lublin.
A Grześka, który prowadzi doping nie ma na forum, więc wszystkie pytania kierować do niego podczas meczu na sektorze, ewentualnie przed, w dawnej olimpijce, gdzie można spotkać i mnie.
Jeszcze "hej Motor Lublin sialalalala" i machanie szalikiem przy tym, przez cały mecz.

- tezetomaniak
- Trener
Apocalips pisze:Popieram meeshę. Mario dodaje kolorytu tym nudnym, jak flaki z olejem, meczom w Lublinie (są wyjątki oczywiście). Czasami przesadza (np. szkocja 4 razy w meczu), ale w porównaniu do spikerów z innych stadionów to jest w ścisłej czołówce
W ścisłej czołówce w prowadzeniu dopingu. Zgadza się. Ale pewnie dlatego, że nie ma za wielkiej konkurencji. Bo z założenia, tradycji i regulaminu - spiker powinien być bezstronny. A u nas spiker pełni rolę festynowego wodzireja
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela pisze: Bo z założenia, tradycji i regulaminu - spiker powinien być bezstronny.
Nie było żadnej skargi po ostatnim meczu?!
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Hela pisze:Apocalips pisze:Popieram meeshę. Mario dodaje kolorytu tym nudnym, jak flaki z olejem, meczom w Lublinie (są wyjątki oczywiście). Czasami przesadza (np. szkocja 4 razy w meczu), ale w porównaniu do spikerów z innych stadionów to jest w ścisłej czołówce
W ścisłej czołówce w prowadzeniu dopingu. Zgadza się. Ale pewnie dlatego, że nie ma za wielkiej konkurencji. Bo z założenia, tradycji i regulaminu - spiker powinien być bezstronny. A u nas spiker pełni rolę festynowego wodzireja
i niech tak zostanie. AMEN. Wole takiego "zabawiake" niż przymułów, którzy na większości polskich stadionów.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Dokladnie. Czasami na prawde fajnie posluchac jak podnieca sie Stypula i rowniez odbieram to jak najbardziej pozytywnie i na chwile obecna ciezko mi sobie wyobrazic wiezyczke bez niego. Byc moze to kwestia rowniez przyzwyczajenia, no ale liczy sie fakt.
No ale z ta kawaleria i sygnalem do ataku to juz troche przegiecie. Puszczona dwa czy trzy razy moze byc odebrana pozytywnie. Ale za szostym czy siodmym razem ten dzwiek wzbudzal juz u ludzi usmiech politowania
Ale to tak na marginesie.
No ale z ta kawaleria i sygnalem do ataku to juz troche przegiecie. Puszczona dwa czy trzy razy moze byc odebrana pozytywnie. Ale za szostym czy siodmym razem ten dzwiek wzbudzal juz u ludzi usmiech politowania