Matej Žagar
- niespokojny
- Trener
Re: Matej Žagar
Nie przekonasz mnie za zasluga w tym cudownego rozwiazania z nr 3 i 4. Zasluga w tym Zagara ze sie obudzil w kluczowym momencie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No to pierwszy od 2003 roku stały uczestnik GP w lubelskich barwach i drugi Słoweniec z koziołkiem na plastronie. Oby z rezultatami w lidze nawiązał do Lee Richardsona, a nie Hansa Andersena lecz zapewne zakończy się po środku z jakimś 1,75. No i oby lepiej jak Jernej Kolenko w 2001 roku. Może nowe otoczenie mu pomoże, ale na chwilę obecną widzę w nim 3 obcokrajowca pod względem średniej za GŁ i MM.
A ja uwazam, ze w Lublinie Zagar tez powinien dostac 13. Przy mocnej parze juniorow i jego doswiadczeniu to niezly pomysl. Dzieki temu "zostawiamy" sobie Grisze i Michelsena do pozostałych par, a jesli Zagara zabierzemy spod 13, to bedziemy "skazani" na pare Zagar/Jamrog lub Zagar/Miesiac.
Bardziej mi sie widzi
9/10 Michelsen Jamrog
11/12 Grisza Miesiąc
13/14 Zagar Wiktor
niz
9/10 Zagar Jamrog
11/12 Grisza Miesiąc
13/14 Michelsen/Wiktor
Oczywiscie mozna jeszcze Łełkiem cos kombinowac, ale generalnie moim zdaniem koncepcja Zagar pod 13 sie broni.
Bardziej mi sie widzi
9/10 Michelsen Jamrog
11/12 Grisza Miesiąc
13/14 Zagar Wiktor
niz
9/10 Zagar Jamrog
11/12 Grisza Miesiąc
13/14 Michelsen/Wiktor
Oczywiscie mozna jeszcze Łełkiem cos kombinowac, ale generalnie moim zdaniem koncepcja Zagar pod 13 sie broni.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Ze względu na charakterystykę zawodników - walczaki a nie startowcy - Miesiąc, Grisza i Zagar nie powinni startować w biegu nr 1. Popieram Coopera.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cooper pisze:A ja uwazam, ze w Lublinie Zagar tez powinien dostac 13. Przy mocnej parze juniorow i jego doswiadczeniu to niezly pomysl. Dzieki temu "zostawiamy" sobie Grisze i Michelsena do pozostałych par, a jesli Zagara zabierzemy spod 13, to bedziemy "skazani" na pare Zagar/Jamrog lub Zagar/Miesiac.
Wydrukować, trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć... dwa lata będzie służyć.
istred pisze:Cooper pisze:A ja uwazam, ze w Lublinie Zagar tez powinien dostac 13. Przy mocnej parze juniorow i jego doswiadczeniu to niezly pomysl. Dzieki temu "zostawiamy" sobie Grisze i Michelsena do pozostałych par, a jesli Zagara zabierzemy spod 13, to bedziemy "skazani" na pare Zagar/Jamrog lub Zagar/Miesiac.
Wydrukować, trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć... dwa lata będzie służyć.
ale w kwietniu wejdzie Ziolkowski, caly na bialo, i da Zagara pod 9tke :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Prawda jest taka, że dwa nasze najbardziej spektakularne zwycięstwa (Toruń, Gorzów) to Mikkel pod 13. Ale ja bym go chyba dał pod 9, Griszę pod 11, a Zagara z juniorem. Oczywiście trzeba się wczesniej zapoznać z nową tabelą wyścigów. I żeby uniknąć sytuacji z Częstochowy zabezpieczyć się na wyścig 13.
A ja widzę taką samą pierwszą parę, jaka świetnie funkcjonowała u nas na początku sezonu, czyli 9.Michelsen/10.Miesiąc.Dalej Grisza i Jamróg, a Zagar z 13.
Ustawianie Miesiąca z Griszą to bardzo zły pomysł. Miesiąc to zawodnik, który nie odpuszcza nikomu, nawet koledze z pary jak jest wolniejszy. Grisza potrzebuje do pary myślącego zawodnika, a takim bez wątpienia jest Jamróg.
Ustawianie Miesiąca z Griszą to bardzo zły pomysł. Miesiąc to zawodnik, który nie odpuszcza nikomu, nawet koledze z pary jak jest wolniejszy. Grisza potrzebuje do pary myślącego zawodnika, a takim bez wątpienia jest Jamróg.