Tarnów - Częstochowa 49:41
Rzeszów - Lublin 44:45
Info: grzesieck, paczek, Szymek nie otrzymali punktów za mecze zaległe ponieważ ich posty zostały zmienione po rozegraniu meczu w Tarnowie, nie wnikam czy ktoś zmienił wynik czy nie
Erwin pisze:Mamy już aktualna klasyfikacje Typerka, wraz z podliczonymi punktami za zaległe spotkania:
Info: grzesieck, paczek, Szymek nie otrzymali punktów za mecze zaległe ponieważ ich posty zostały zmienione po rozegraniu meczu w Tarnowie, nie wnikam czy ktoś zmienił wynik czy nie
Erwin pisze:Mamy już aktualna klasyfikacje Typerka, wraz z podliczonymi punktami za zaległe spotkania:
grzesieck pisze:pod moim postem z typami I kolejki widnieje taki txt:
"Ostatnio zmieniony przez grzesieck dnia Wto 13.04.2004 11:53, w całości zmieniany 6 razy"
Wiec co ty w ogole gadasz?Przeciez mecz Unii z CzewÄ… zaczÄ…Å‚ sie o 16.30 dnia 13.04!!!
Erwin pisze:grzesieck pisze:pod moim postem z typami I kolejki widnieje taki txt:
"Ostatnio zmieniony przez grzesieck dnia Wto 13.04.2004 11:53, w całości zmieniany 6 razy"
Wiec co ty w ogole gadasz?Przeciez mecz Unii z CzewÄ… zaczÄ…Å‚ sie o 16.30 dnia 13.04!!!
Fakt, mój błąd, spowodowany nieprawidłową informacją na PS.
To nie zmienia faktu, że nie mogę wam podliczyć punktów ponieważ po zmianie postu odbył się mecz Rzeszów - Lublin.
Erwin pisze:Myślicie że specjalnie odjąłem Wam pinkty a innym nie, po co mialbym to robiczastanówcie sie co piszecie, poprostu przeoczenie (nie widzialem ze dilucio i maly zmieniali posty
) jesli są jakieś pretensje nie ma problemu, czekam aż zgłosi sie chętny do liczenia typerka, może grzesieck
zapraszam przekonasz się jakie to proste, szczegolnie podliczanie meczów zaległych, serdecznie zapraszam i czekam, od dzisiaj nie ja jestem od tego.
pozdr typujÄ…cych
grzesieck pisze:Dlaczego nie mozesz mi podliczyc punktow skoro post zostal zmieniony przed meczami Unii z Czewą, TŻ-u w Rzeszowie i RKM-u z Wrockiem!!!Sam kiedys napisales ze posty mozna zmieniac nawet 10 minut przed pierwszym meczem a chyba mi nie powiesz ze tu chodzilo o jakis mecz z 28.03 tylko wlasnie o mecz w Tarnowie z Włokniarzem!!!Przeciez nie zmienilem posta w trakcie meczu ani po jednym z rozegranych zaleglych spotkan drogi Erwinie!!! Nie bardzo rozumiem dlaczego koniecznie chcesz mi odebrac sprawiedliwie zdobyte punkty w tej kolejce!!!
Erwin pisze:grzesieck pisze:Dlaczego nie mozesz mi podliczyc punktow skoro post zostal zmieniony przed meczami Unii z Czewą, TŻ-u w Rzeszowie i RKM-u z Wrockiem!!!Sam kiedys napisales ze posty mozna zmieniac nawet 10 minut przed pierwszym meczem a chyba mi nie powiesz ze tu chodzilo o jakis mecz z 28.03 tylko wlasnie o mecz w Tarnowie z Włokniarzem!!!Przeciez nie zmienilem posta w trakcie meczu ani po jednym z rozegranych zaleglych spotkan drogi Erwinie!!! Nie bardzo rozumiem dlaczego koniecznie chcesz mi odebrac sprawiedliwie zdobyte punkty w tej kolejce!!!
Zacznij od uspokajania siebie ok![]()
I jak przemyślałeś ofertę podliczania typerka, wtedy bedzie wszystko fair, bo przecież jesteś nieomylny, jeśli jeszcze nad tym nie myślałeś to się zastanów albo znajdź kogoś innego, bo twoje punkty juz wogóle nie będą sie liczyły
grzesieck pisze:bo jestes wyjatkowo spokojny...
grzesieck pisze:ps2. Erwin nie zachowuj sie jak 5-latek ktoremu ktos dal klapsa w tylek i od razu obrazony na caly swiat
Ty nie zachowuj się jak 6 - latek, który zacięcie walczy o dodatkowe 5 punktów, bo nie będzie 18 tylko 16. Pozostawiam Ci pole do popisu podlicz punkty na nowo sprawdź czy wszystko ok, bo pewnie jeszcze kilku przewaliłem, a sobie dodałem z 30, zachęcam gorąco.
Pozdrawaim serdecznie
:Radim: pisze:jest taka mala zmiana jezeli Erwin sie zgodzi to za mecz w ktorym tafilo by sie w wynik ale ktorys z biegow zakonczyl sie "nietypowo" np mecz WTS - BKÅ» Gawrzyk typowal 65 25 w rzeczywistosci 65 23 i gdy ktos zatypuje trafiony wynik ale przejezyczy litere tak jak szymks zatypowal 42 - 28 a wynik meczu to 42 - 48 za takie cos dostaje sie 7 pkt jezeli oczywiscie sie nie podoba to dajcie swoje rozwiazania to jest moje
Formuła podliczania punktów :
- wytypowanie remisu - 15 pkt.
- dokładne trafienie wyniku meczu - 10 pkt.
- pomyłka przy typowaniu meczu w granicy 6 pkt. - 5 pkt.
- trafienie zwycięzcy meczu (typ poza granicą błędu) - 3 pkt.
grzesieck pisze:No i skoro ktos ma jednak zamiar dodac punkty za mecze zalegle w e-lidze i I lidze to ja poprosze o moje 23 pkt ktorych Erwin mi nie policzyl z niezrozumialych dla mnie (i nie tylko) powodow. Z gory dziekuje:)
:Radim: pisze:grzesieck pisze:No i skoro ktos ma jednak zamiar dodac punkty za mecze zalegle w e-lidze i I lidze to ja poprosze o moje 23 pkt ktorych Erwin mi nie policzyl z niezrozumialych dla mnie (i nie tylko) powodow. Z gory dziekuje:)
na ten temat to z Erwinem gadaj bo to no wtedy podliczl
a mi chodzilo ze od tej kolejki