Karol Polak

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
MARKO

Re: Karol Polak

#251 Postautor: MARKO » 1 marca 2009, o 23:36

kuper pisze:Dobra dobra, zobaczymy KIBICE TO POKAZECIE na meczu z Łodzia jak to bedzie wyglodałą...
a Ty skad wiesz kto gdzie sie nadaje?? policja jestes czy jak?? tak samo ty sie nie nadajesz na kibica bo mianem kibica to jest cos wiecej niz tylko takie pisanie!!!
zawdonik nie zawdonik ale wsparcie musi miec, u nas w Lublinie na zuzlu nie ma juz kibicowania jak za czasów 03-04.!!

DO MIANA KIBICA WIELE WAM BRAKUJE!!! NIE MA CO SIE POROWNYWAC DO KIBICOW Z GORZOWA BADZ TARNOWA!! I nawet tego Rzeszowa!!

? fajnie że mamy jednego prawdziwego kibica !!!

kuper

#252 Postautor: kuper » 1 marca 2009, o 23:36

Marun pisze:Ja tam na każde zawody mam szalik i trąbke :D jakimś tam kibicem zawsze jestem :D

Ok ,spoko, do Ciebie akurat nic nie mam.tylko Ci wielcy napinacze co sie napinaja na zawodnika to tylko tu potrafia a na stadionie to cicho siedzia ,przychodza aby zjesc kiełbaske,paluszki i popic ta COLĄ.
>>ŻyCie..To..Jazda<<

kuper

#253 Postautor: kuper » 1 marca 2009, o 23:41

kolego ja sie nie uwazam na kibica tego stowarzyszenia ktore jest bo nigdy sie nie udzielałem i nie mam zamiaru udzielac sie, bo to co Wy pokazujecie to smiech jest na sali!! jesli jestecie KIBICAMI to skupcie sie na kibicowaniu druzyny i zawdonikow!! ze Karol nie pozdrowił was to juz napinacie sie, miał racje bo w Lublinie na żużlu nie ma kogo pozdrawiac tzn. zadnych kibiców, jedynie tych co siedza pod kryto albo przy barze!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#254 Postautor: _piotrusss » 1 marca 2009, o 23:46

Ale kto Karolowi każe jeździć na żużlu? Uprawianie każdej popularnej dyscypliny sportu obarczone jest tym, że jest się ocenianym przez kibiców. Jeśli jedynym osiągnięciem zawodnika jest to, że siedzi na motocyklu od dłuższego czasu, a nie jego wyniki (Karol nie zdobył w tym sporcie dosłownie nic) i wypowiada się w mediach bez ziarna samokrytyki to... sorry, ale ciężko o poważne traktowanie takiego człowieka jako zawodowca i jeszcze ciężej o sympatie do niego.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

kuper

#255 Postautor: kuper » 1 marca 2009, o 23:51

_piotrusss pisze:Ale kto Karolowi każe jeździć na żużlu? Uprawianie każdej popularnej dyscypliny sportu obarczone jest tym, że jest się ocenianym przez kibiców. Jeśli jedynym osiągnięciem zawodnika jest to, że siedzi na motocyklu od dłuższego czasu, a nie jego wyniki (Karol nie zdobył w tym sporcie dosłownie nic) i wypowiada się w mediach bez ziarna samokrytyki to... sorry, ale ciężko o poważne traktowanie takiego człowieka jako zawodowca i jeszcze ciężej o sympatie do niego.

Dobra,jego sprawa co on robi... Jesli wy kibice jestescie to powniscie go wspomagac jesli nie to widac kto wam aby w oku jest,nie bede wymienial nazwisk bo nie mam po co!! I tak samo wam nikt nie kaze sie napinac "to On ma w ogole kibiców??" to byla dla mnie przesada troche bo jak narazie to w lublinie na zuzlu nie ma kibiców!! takich jakich powinno byc z prawdziwego zdarzenia!!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

meesha
Trener
Kontakt:

#256 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 00:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepraszam, ale nie wytrzymalem

Boki zrywac :lol: :lol: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

kamillublin

#257 Postautor: kamillublin » 2 marca 2009, o 00:17

meesha pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i co Cie tak ku**a śmieszy ??
TYLKO MOTOR ! ! !

kuper

#258 Postautor: kuper » 2 marca 2009, o 00:18

meesha pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak samo jak i mnie smieszy wasze kibicowanie i udzielanie sie w takim sposob na forum!!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

meesha
Trener
Kontakt:

#259 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 00:21

Smieszy mnie jak ktos pisze o czyms o czym nie ma zielonego pojecia.

Mowie to jako kibic ze stazem dluzszym niz wy zyjecie na swiecie wiec z laski swej przestancie sie osmieszac...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

kamillublin

#260 Postautor: kamillublin » 2 marca 2009, o 00:23

meesha pisze:Smieszy mnie jak ktos pisze o czyms o czym nie ma zielonego pojecia.

Mowie to jako kibic ze stazem dluzszym niz wy zyjecie na swiecie wiec z laski swej przestancie sie osmieszac...

z laski swojej a tak przy okazji powiedz mi jesteś kibicem TŻ-tu KMŻ-tu czy moze MOTORU ?? :lol:
TYLKO MOTOR ! ! !

kuper

#261 Postautor: kuper » 2 marca 2009, o 00:23

Każdy ma o czyms pojecie, tak samo wy nie macie pojecie o tej jezdzie! mowilem juz wam napinacze ze moge wam dac moj motor wsiadzecie i pokazecie cos wkoncu i bedziemy miec juniora na wysokim poziomie,bedzie robil w meczu te 15 pkt za co caly Lublin bedzie go nosił na rekach!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

meesha
Trener
Kontakt:

#262 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 00:25

Jestem kibicem zuzla. I niestety potrafie odroznic zawodnika, ktory rokuje jakies nadzieje od takiego, z ktorego nic nie bedzie chocby ch... na ch...u stanal. Nie kazdy sie nadaje na zuzlowca tak jak nie kazdy ma predyspozycje do tego by byc lekarzem czy strazakiem. Po co wiec siebie i innych meczyc???

Awatar użytkownika
MARKO

#263 Postautor: MARKO » 2 marca 2009, o 00:29

meesha pisze:Smieszy mnie jak ktos pisze o czyms o czym nie ma zielonego pojecia.

Szacunek !!! A ile ty masz lat mistrzu ? od 40 lat kibolem jesteś? trochę przesadziłeś :lol: ale ok !

kuper

#264 Postautor: kuper » 2 marca 2009, o 00:30

meesha pisze:Jestem kibicem zuzla. I niestety potrafie odroznic zawodnika, ktory rokuje jakies nadzieje od takiego, z ktorego nic nie bedzie chocby ch... na ch...u stanal. Nie kazdy sie nadaje na zuzlowca tak jak nie kazdy ma predyspozycje do tego by byc lekarzem czy strazakiem. Po co wiec siebie i innych meczyc???

jego prywatna to jest sprawa czy on jezdzi czy nie!! powiem tyle w innych miastach nie ma problemu takiego jak wy robicie ze" karol to jest słaby zawodnik itp" w innych miastach wspieraja tych lepszy i tych nie lepszych zawdonikow aby wy wielcy kibice z HONOREM nie potraficie docenic kogos staran, tylko osmieszac kogos!!

PRZYCHODZICIE NA MECZE i czekacie ABY NA GOTOWE I LICZYCIE ZE KAZDY BEDZIE ROBIL PO 15 PKT!! junior czy szkółkowicz ale ma miec te 15 pkt!

a boli Cie to ze on jezdzi bo mowisz to tak zebys pchał ty w niego ta sare,nie dajesz na to ani złotówki wie powinno to malo cie interesowac!! na jego msc tez bym" kibiców żużla lubelskiego " nie pozdrowił!!
Ostatnio zmieniony 2 marca 2009, o 00:35 przez kuper, łącznie zmieniany 1 raz.
>>ŻyCie..To..Jazda<<

meesha
Trener
Kontakt:

#265 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 00:35

Starac mozna sie rok, dwa, nawet piec. Natomiast jesli ktos nie jest w stanie opanowac sztuki (trudnej rzecz jasna) jazdy na zuzlu przez kilkanascie lat to naprawde lepiej zajac sie czyms pozyteczniejszym.

A ile ty masz lat mistrzu ? od 40 lat kibolem jesteś?

Nie jestem "kibolem", lat mam tyle, ze na pewno kibicem zuzla jestem dluzej niz np. Kuper chodzi po tym swiecie.
Rowniez szacunek mistrzu :)

kuper

#266 Postautor: kuper » 2 marca 2009, o 00:37

meesha pisze:Starac mozna sie rok, dwa, nawet piec. Natomiast jesli ktos nie jest w stanie opanowac sztuki (trudnej rzecz jasna) jazdy na zuzlu przez kilkanascie lat to naprawde lepiej zajac sie czyms pozyteczniejszym.

Nie jestem "kibolem", lat mam tyle, ze na pewno kibicem zuzla jestem dluzej niz np. Kuper chodzi po tym swiecie.

chodze po tym swiecie tyle ile chodzie,chcesz wiedziec cos wiecej na moj temat wybierz sie na jakis trening bedziesz wiedzial!! Pozdrawiam "kibica"

wy sie wypowiadacie na temat Karola to tak samo ja sie na wasz temat wypowiadam "kibiców"
>>ŻyCie..To..Jazda<<

meesha
Trener
Kontakt:

#267 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 00:39

chcesz wiedziec cos wiecej na moj temat wybierz sie na jakis trening bedziesz wiedzial!!

Ale to chyba nie o Tobie temat, prawda? A na treningi zapraszac mnie nie musisz, jastem na wszystkich, na ktore pozwalaja mi inne obowiazki.

Awatar użytkownika
MARKO

#268 Postautor: MARKO » 2 marca 2009, o 00:47

kuper pisze:
meesha pisze:Starac mozna sie rok, dwa, nawet piec. Natomiast jesli ktos nie jest w stanie opanowac sztuki (trudnej rzecz jasna) jazdy na zuzlu przez kilkanascie lat to naprawde lepiej zajac sie czyms pozyteczniejszym.

chodze po tym swiecie tyle ile chodzie,chcesz wiedziec cos wiecej na moj temat wybierz sie na jakis trening bedziesz wiedzial!! Pozdrawiam "kibica"

wy sie wypowiadacie na temat Karola to tak samo ja sie na wasz temat wypowiadam "kibiców"

Nie obawiaj się na razie tobie damy szanse ! :D ale jak będziesz tyle punkt przywoził to się za ciebie weźmiemy :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#269 Postautor: grzesieck » 2 marca 2009, o 00:52

ej szkolkowicze, a moze jednak skupcie sie na przygotowaniu do sezonu czy cos, zeby bylo kogo na rekach nosic za te 5 lat, co?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#270 Postautor: suchy1613 » 2 marca 2009, o 01:14

kuper pisze:

Nie ma co sie dziwic ze nie pozdrowił "lubelskich kibiców",bo tacy kibice to moim zadniem nie kibice tylko i wyłacznie wilecy napinacze, jesli kazdy mysli własnie w takim sposob to nie zle.kazdy jest madry przed monitorem ale ciekawe czy jak by wsiadl na ten motor i pokazal cos wogole to by bylo dobrze.chetny jestes do jazdy motorem to zapraszam

Kuper mylisz pojęcia : zawodnik jest od jazdy, a kibic od kibicowania. Na szacunek kibiców trzeba sobie zasłużyć postawą na torze i poza nim , ale Karol widocznie musi jeszcze się tego nauczyć. Jakby nie było to dopingowaliśmy go jeszcze za czasów, gdy robił kółka na Sygnale, a teraz nagle zapomniał nawet o tym skąd pochodzi ?

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#271 Postautor: MLSpeedy » 2 marca 2009, o 08:27

kuper pisze:Dobra,jego sprawa co on robi... Jesli wy kibice jestescie to powniscie go wspomagac jesli nie to widac kto wam aby w oku jest,nie bede wymienial nazwisk bo nie mam po co!! I tak samo wam nikt nie kaze sie napinac "to On ma w ogole kibiców??" to byla dla mnie przesada troche bo jak narazie to w lublinie na zuzlu nie ma kibiców!! takich jakich powinno byc z prawdziwego zdarzenia!!

Kuper, masz racje ze kibic powinien byc z zawodnikiem w tych dobrych momentach i zlych, ale powiedz mi kiedy Karol mial te dobre?? nie pamietam... On zawsze byl cienki, jest i juz taki zostanie. Po prostu ja na jego miejscu dawno bym zakonczyl "kariere" o ile w ogole mozna to tak nazwac. Nie pisz mi, ze mam wsiasc na motor i sprobowac swoich sil, bo wiem, ze nie jest latwo ale wlasnie dlatego nie jestem zuzlowcem. Mam troche rozumu i jak mialbym byc cianiasem to lepiej w ogole nie jedzic!

Koper
Trener
Kontakt:

#272 Postautor: Koper » 2 marca 2009, o 10:50

MLSpeedy pisze:On zawsze byl cienki, jest i juz taki zostanie. Po prostu ja na jego miejscu dawno bym zakonczyl "kariere" o ile w ogole mozna to tak nazwac.
Nazwijmy to przygodę ze sportem żużlowym Karol może też kontynuować w rozgrywkach amatorów jako tzw. ex-rider, swoich sil może tez próbować w zawodach ice speedwaya, tak wiec nie koniecznie jedyna alternatywą jest zupełny rozbrat z tym sportem.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#273 Postautor: kilar » 2 marca 2009, o 12:24

Ale jalowa dyskusja 8)

Davv
Kadrowicz

#274 Postautor: Davv » 2 marca 2009, o 14:35

Jaki zawodnik taka dyskusja 8) :lol:

Speedway Fan
Senior

#275 Postautor: Speedway Fan » 2 marca 2009, o 14:59

napinacze :lol:
jak dotychczas to ty tu napinasz sie szkolkowiczu(pisze do kupera). Wez sie za przygotowania do sezonu, a nie napinasz sie na forum :lol: