Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3326 Postautor: Marcinex » 11 lutego 2012, o 15:20

Ludzie przecież nie jedziemy o awans 8)
Myślę że spokojnie było by klub stać na Karlssona lub nawet na kogoś z GP. Tylko po co? Wydaje mi się że ten skład który mamy stać na wygranie wszystkiego u siebie.
Przypomnę że już w przyszłym sezonie zawodnicy nie będą musieli tłuc się pół Polski tylko będą lądować w Świdniku więc łatwiej będzie kontraktować kogoś z czołówki. Stadion będzie po liftingu i wtedy można bić się o ekstraligę. Sam jestem niecierpliwy i chciał bym wszystko na teraz, ale wystarczy spojrzeć że klub naprawdę fajnie funkcjonuje. Daleko nam jeszcze do czołówki z ekstraligi, ale wszystko póki co idzie w dobrym kierunku.
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3327 Postautor: RadeKas » 11 lutego 2012, o 16:08

niespokojny pisze:A nie potrafisz sam wywnioskowac nic? Tylko trzeba kawe na lawe? Skoro cel nie zostal osiagniety i tych zawodnikow u nas nie ma, to znaczy ze metody negocjacyjne prezesa sa do dupy. 4 miesiace negocjacji z Karlssonem, ktory w koncu poszedl do Ostrowa. 120 tys od miasta, brak sponsora strategicznego. Z drugiej strony 1 mln zl od miasta Lublin, sponsor strategiczny - prezna kopalnia wegla. Na starcie taka przewaga, ze Ostrow wsparty 10 bracmi od samochodow nie powinien nawet glowy wychylać w rywalizacji z nami. Wszystko w Lublinie jest, wsparcie miasta, atmosfera i zapotrzebowanie na zuzel wsrod kibicow, sponsorzy, dobra opinia wyplacalnego klubu, a mimo to kazdy nam ucieka i idzie do klubow majacych zabezpieczone 30% budzetu.

No brawo swietna teoria. A druga jest taka, ze inne kluby daly im lepsze oferty. No ale Ty przeciez znasz nasz, Ostrowa, Gniezna i Czestochowy budzety na wylot i wiesz lepiej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

go!
Trener