TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#351 Postautor: sledzio » 26 czerwca 2006, o 19:48

Ostrów poprostu boi się nas i na tym koniec, bo tak modza że nie wiem co !

Zaratustra
Kadrowicz

#352 Postautor: Zaratustra » 26 czerwca 2006, o 20:05

sledzio pisze:Ostrów poprostu boi się nas i na tym koniec, bo tak modza że nie wiem co !

Rzoumiem, że chcesz podgrzać atmosferę na forum :wink: I bardzo dobrze :!: :wink: Ostrów zna swoją siłę (z resztą słusznie) i na pewno się nas nie obawia :) A to, że chcą profesjonalnie podchodzić do każdego meczu i wystawić jak najlepszy skład w danym dniu (który im najbardziej pasuje) jest logiczne i jak najlepiej o nich świadczy. Nie ma co się denerwować, tylko jak najlepiej przygotować "się" i tor i... spróbować powalczyć. Ważne, że jest o co walczyć :!: To nas kibiców podnosi na duchu, a zawodników i działaczy powinno mobilizować :) Ostatnio zobaczyliśmy wreszcie "namiastkę" drużyny. Teraz chodzi o to, by pójść za ciosem :wink: ,pozdr.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#353 Postautor: dilucio » 26 czerwca 2006, o 20:22

sledzio pisze:Ostrów poprostu boi się nas i na tym koniec, bo tak modza że nie wiem co !

hehehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wodki mu dac :!: :!: :wink:
pewnie po wczorajszej naszej wygranej boja sie nas jeszcze bardziej :wink:

kaka440

#354 Postautor: kaka440 » 26 czerwca 2006, o 20:27

dilucio pisze:

Ostrow szanuje kazdego przeciwnika i chce sie jak najlepiej przygotowac w przeciwienstwie do coniektorych druzyn, ktore juz przed sezonem widzialy sie w e-lidze

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#355 Postautor: Torsen » 26 czerwca 2006, o 21:03

kaka440 pisze:Ostrow szanuje kazdego przeciwnika i chce sie jak najlepiej przygotowac w przeciwienstwie do coniektorych druzyn, ktore juz przed sezonem widzialy sie w e-lidze

Jeśli mowa o nas, to myśmy w e-lidze przed sezonem widzieli przede wszystkim Ostrów. Można sprawdzić :)
Co do meczu, to cóż, jak już pisałem, wielkich nadziei nie mam. Będę całkowicie usatysfakcjonowany, jak Jeleń objedzie Jędrzejaka, jak dwa lata temu robił to Piszcz :) Chociaż aż tak dobrze nie będzie, bo Tomek zrobił to kilkakrotnie i to zarówno w Lublinie, jak w Ostrowie :twisted:
Wszystkim, którzy rzadko jak ja jeżdżą na mecze wyjazdowe, życzę, by choć raz przeżyli taką sytuację, jak my w Ostrowie 2 lata temu. I ten bunt miejscowej publiczności po meczu, wrzuta na Ogóra... :lol: Fajnie wtedy czuć się kibicem przyjezdnym :)

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener