Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#376 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:25

motorlublin pisze:Dzisiejszy mecz to jedna wielka kompromitacja. Kibice zostali nabici w butelkÄ™!!!
Porażka na własne życzenie... ALE przecież nikt nikogo za rękę nie złapał...
WIĘKSZOŚĆ lubelskich "zawodowców" nie dorosła do walki o "coś".
Nic nie jest dziełem przypadku i szkoda nerwów na głębsze dywagacje!

No właśnie MOTOR. Spojrzałem na Twojego avatara i przypomniałem sobie, jak to na początku sezonu co poniektórzy zarzekali się, że awans zadedykują ś.p. Robertowi. Pamietam te piękne gesty Śledzia w trakcie i po meczu z Grudziądzem. Ciekawe, co teraz mysli sobie Dadi patrząc z góry na to wszystko...
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:26 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#377 Postautor: Ar2rB » 11 lipca 2004, o 21:25

Shack pisze:no to do chuja chcielismy ten mecz wygrac czy nie ???????? kurwa zaprzeczasz sam sobie, trener poszedl vabank, sledz mimi wszystko pewniejszy niz dawid

Ja nie wiem czy "chcieliście". Ja chciałem by mecz był do przodu. Czekałem na ciekawe widowisko. Zażartą walkę. Jedyne co mnei dziś trzymało w napięciu to pełen pęcherz.

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#378 Postautor: Gr@cEk » 11 lipca 2004, o 21:25

heh z tym pisaniem to chyba zbyt pochopnie wiekszosc podchodzi do sprawy... postawmy sprawe jasno, zawsze tak jest i bedzie heh (przytocze tutaj post manback'a) "dawid chyba zlapal forme i bedzie silnym punktem druzyny" - przeciez jeszce nie dawno bo nawet po meczu w grudziadzu dawid byl pelnym beztalenciem dla wszystkich, wszystko stawia sprawe jasno jezeli nie wyjdzie komus jeden mecz to odrazu jest na niego mnostwo wrzutow (jeden heh :wink: ...) a teraz Dawid jest: "cos z niego bedzie trzeba tylko sprzetu" :lol: . Sprawa Åšledzia ciagnie sie juz dluzszy czas "jezdzi bo jezdzi" to slowo dla mnie jest trafione od meczu z grudziadzem !!.

Odbiegajac troche od tematu czy jest prawda to ze w klauzuli Karlika zawarte jest ze jesli nie zdobedzie on 12 pkt. to zwracany jest mu tylko koszt podrozy :roll: :?:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#380 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:26

A kto jak nie Siwek "kreci" calym naszym klubem !?, mozesz byc pewien ze przez przypadke ludzie sie do niego nie przyczepili.
Ale scenariusz moze byc traz tylko jeden, ludzi bedzie tyle co na Gnieznie bo slyszalem jak pol stadiony gadalo "Pierdole na sprzedawczykow chodzil nie bede". Oczywiscie nikt nikogo za reke nie zlapal, ale ja wiem swoje napewne nasi by tak tanio skury nie sprzdali jak dzisiaj.

PS. Przedmowca powiedzial swieta racje, ciekawe jak czuje sie Dadi patrzac na to wszystko z gory.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:28 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#381 Postautor: Carter#15 » 11 lipca 2004, o 21:28

JAG pisze:tego nie można tak zostawić!!!!!!!!!!!
trzeba jakoś im to "wynagrodzić"-może zbojkotować kolejny mecz,gdyby sektor fan klubu był pusty może zastanowili by sie dla kogo jeżdżą?!
zawiesić kilku i puścić Bałabucha i resztę młodych,Trumińskiego itp.-nie będziemy mieć szans na awans ale co nam po awansie z taką drużyną

Ja napewno nie przyjdę, możesz na mnie liczyć.

michal

#383 Postautor: michal » 11 lipca 2004, o 21:28

Ma ktoś prawidłową punktację z meczu? Bo ile osób tyle wersji. Zwłaszcza na SF.pl jest błąd za błędem w rozpisce :x

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#384 Postautor: kuba » 11 lipca 2004, o 21:30

ja na to powiem tyle na nastepnym meczu mnie nie bedzie na pewno jesli wszyscy zrobia to samo to moze co niektorzy zaczna szanowac kibicow!!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#385 Postautor: Metalliczny » 11 lipca 2004, o 21:30

Powiem wam jedno -z czym do ludzi. Właściwie wszystko zostało powiedziane, wszystkie żale wypowiedziane. Rzeczywiście to wszystko była jedna wielka kpina. U nas tylko Dawid i Grzecho zasługuje na pochwały. Reszta naszych gwiazd na czele z Karlssonem pokazała że ma nas wszystkich w dupie. Rzeszów był dzisiaj jak najbardziej do pokonania, wystarczyło się postarać, ale lepiej było ustalić wszystko wcześniej - nawet ten cyrk z ubijaniem toru. Ech, szkoda po prostu słów..., mnie njabardziej zawiódł Śledź, ktory nie potrafił sobie poradzić z kiepskim Miesiącem....

woocash
Szkółkowicz