Wrzucanie linków na forum nie ma większego znaczenia dopóki takie filmiki będą na powszechnie dostępnym youtube. Tam przecież każdy może sobie oglądać. Zamierzony efekt będzie osiągnięty tylko wtedy jak nie będą tam wrzucane, albo ktoś dopilnuje, żeby nikt nie filmował treningu.
Zabronienie wrzucania tutaj linków jest tylko brakiem ułatwienia dostępu do filmu, a nie rozwiązaniem problemu o jaki zarządowi chodzi.
Treningi
Re: Treningi
Fajnie, że dziś wszyscy są pełni zrozumienia, ale akurat mnie proszę wyjątkowo nie pouczać, bo to właśnie ja wczoraj napisałem o tym, że publikowanie filmów z treningu może być pomocą dla przyjezdnych.
Thor pisze:O której dziś trening?
Strone wcześniej jest napisane.
Trening o 17.Tak w ogóle to witam forumowiczów

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
- niespokojny
- Trener
Info nie zostanie podane w obawie przed szpiegami z Ostrowa
Proctor mecz w Anglii skonczy ok 22.30. Kiedy on zdazy sie spasowac jutro i pojezdzic?
. Mial byc rano, ale watpie czy na poludnie sie wyrobi.
Proctor mecz w Anglii skonczy ok 22.30. Kiedy on zdazy sie spasowac jutro i pojezdzic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jutro przed południem zapowiadają opady - wiec jak nawet pojezdzi o 14 nie bedzie zle.
Czy w związku z tym że nie ma filmików, to może ktoś coś przynajmniej napisac na temat dzisiejszego treningu jeżeli wogóle takowy był.
Myśle że zwyczajowy opis i info az tak wielu tajemnic nie zdradzi.
Myśle że zwyczajowy opis i info az tak wielu tajemnic nie zdradzi.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen