Żużel w TV
zadam teraz banalne, bijace na odleglosc amatorszczyzna pytanie, ale coz nie kazdy sie zna na wszystkim. A wiec: sciagnalem filmik, odtwarzam go w WMP, no sa czadowo wielkie kwadraty zamiast obrazu. Zanim mnie zbrechtacie, napiszcie co mam zrobic:) Dzieki, a teraz ze wstydu wchodze pod stół i czekam na odp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gawrzyk pisze:spokojnie. mialem to samo ale jakos poradzilem sobie.
etam, nie chwal sie, bo Ty tez uzyskales pomoc z zewnatrz
a tak w ogole, to chwala teletopowi za te retransmisje. kiedys byla o tym mowa w innym watku, ze fajnie by bylo gdyby takie cos sie pojawilo. wiec jak dla mnie super, nawet z kilku kamer. szkoda tylko, ze motocykli i kibicow glosniej nie slychac, ale ja tam zlego slowa nie powiem. swietna sprawa. proponuje zmienic temat na: "Żużel w TeleTop", bo tvp do ma daleko potrzeby obywateli.
toz to raptem pol godziny, a jak wiele zmienia
3 wyscig, Kanpp z Mordelem:) Na szczescie widac na filmie jak Mordel pokazuje Grzesiowi tor jazdy. Piekny moment:) widac takze jak pozdrawia kogos na trybunie (tej "dla mechanikow" przed zjazdem do parkingu), no i oczywiscie nie zapomniane i obowiazkowe "na jedno kolo" na mecie. Eh, czy jest drugi taki showman w naszym klubie?:))))))
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]