ANKIETA NT. BILETOW

żużel w Lublinie

Czy zgodzilbys sie na podnieseinie ceny biletu o 1 zl z przeznaczeniem wylacznie na oprawe meczow??

TAK
50
52%
NIE
47
48%

Liczba głosów: 97

Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

#51 Postautor: Czarek » 7 października 2004, o 13:56

Snys pisze:
istred pisze:W końcu można się spodziewać kompletu więc trzeba pokazać się z dobrej strony.

Ehh 8 stopni w niedziele - watpie w komplet

Jesli nie będzie padać, to frekwencję podreperuje wcześniejsza pora. Chyba, że niedzielny obiad...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

abi

#52 Postautor: abi » 7 października 2004, o 14:32

Dla chcącego nie ma nic trudnego. Obiadek połączy się ze śniadaniem i o 13 już będę stać w kolejce po bilet.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: dannie » 7 października 2004, o 21:03

Klubowicz pisze:a ile z tych waszych śmiesznych puszek, do których macie niby zbierać na oprawę meczu idzie na KK? Przecież to totalna paranoja ludzie wrzucają cenne grosze a brygada KK wali w gaz cały tydzień. No niech ktoś pomyśli nad tym co.....?

za co oni walÄ… gaz... ?

ja pierdole! czasami mam wrazenie ze niektorych calkiem powalilo albo poprostu opuscili w dziecinstwie pare lekcji czytania! (sorry za wrzuty ale juz mnie to wnerwia!)

juz dziesiatki razy, w kilkunastu watkach, przez wiele osob poruszany byl temat dwoch grup! Fan Klubu i Klubu Kibica (ta grupa Norbiego) ...i juz tyle razy sie mowilo ze kase zbiera FAN KLUB! i cala kasa idzie z tego na OPRAWE! i ludzie z FC nie czerpia z tego ZADNYCH korzysci - wprost przeciwnie... w tym sezonie oprawy kosztowaly kazdego z nas spora kase... tak wiec prosze nie gadac juz wiecej takich glupot! koniec kropka.
jak ktos niechce niech nie daje kasy... ale nie trzeba odrazu krytykowac... najlepiej siasc na dupie i nic nie robic... ufff....
Obrazek