Moje Bermudy Stal Gorzów - Motor Lublin (11.04.2021 g. 16.30)
Re: Moje Bermudy Stal Gorzów - Motor Lublin (11.04.2021 g. 16.30)
Karion pod jedynka taki dosyc oczywisty sie wydawal, no ale coz...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Karion po równaniu lubię to :) No chyba, że Jacek dostrzegł jednak te znakomite starty :)
- Łoptymista
- Trener
Gelu szanuj wiedzę, doświadczenie i prorocze zdolności pana Jacka. :p
Jak ktoś napisał nasz układ par idealnie pasuje na starą rozpiskę biegową. Teraz jak zobaczyłem nasze ustawienie to jeszcze mocniej trzymam kciuki za jakieś meteorologiczne wsparcie i odroczenie...
Jak ktoś napisał nasz układ par idealnie pasuje na starą rozpiskę biegową. Teraz jak zobaczyłem nasze ustawienie to jeszcze mocniej trzymam kciuki za jakieś meteorologiczne wsparcie i odroczenie...
A nie jest czasem tak że mimo przełożenia meczu składy awizowane zostają?
nie, podaje sie nowe awizowane sklady
METHANOL ADVENTURE TEAM
Git. No lekko się wkurzyłem. Kurcze ale to nie trzeba nawet bardzo analizować. Wystarczy zobaczyć ustawienie które mieliśmy w tamtym sezonie. Pod 1 powinien być najsłabszy nasz zawodnik. Grisza nie może startować po równaniach. A Hampel powinien jak najczęściej. Jak będzie Kubera to można będzie zamienić go z Karionem. Ale obecnie Mark powinien być pod 1. Przecież Oni powinni to wszystko wiedzieć, siedzą w tym żużlu kupe lat, to znów zrobili ten sam błąd co na pierwszy mecz poprzedniego sezonu.
Widocznie kierowali sie jakimis waznymi przeslankami, ktorych my ciemny lud nie potrafimy dostrzec. Przynajmniej chce w to wierzyc.
Poza tym ponoc teraz to Maciek jest pierwszym, wiec dajcie panu Jackowi spokoj :)
Poza tym ponoc teraz to Maciek jest pierwszym, wiec dajcie panu Jackowi spokoj :)
Myślę, że klucz przy ustalaniu był taki, żeby w 13 jechał Michelsen i Laguta, a jeśli chodzi o Kariona (lub zmieniających go juniorów) aby jak najwięcej jechał z juniorami Stali. Przy tych awizowanych jedzie 2x z Jasińskim i 1x z Karczmarzem.
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
grzesieck pisze:Awizowany skład Motoru Lublin na mecz w Gorzowie:
1. Jarosław Hampel
2. Krzysztof Buczkowski
3. Grigorij Łaguta
4. Mark Karion
5. Mikkel Michelsen
6. Wiktor Lampart
7. Mateusz Cierniak
Sandal mistrz taktyki :)
Hm.... może zapomnieli, że od zeszłego roku zmieniła się tabela biegowa?
Znów to samo :( nie może mu ktoś w końcu przekazać jak ustawiać pary?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Kariona pewnie będzie zmieniał Wiktor lub Cierniak, więc wydaje mi się, że to dobry numer dla niego/dla nich. Trzeba objeżdżać trio Nowacki, Karczmarz, Jasiński - i to jest zadanie dla naszych juniorów. Jeśli ten plan nie wypali, to sorry, ale właśnie w juniorach mamy upatrywać szans na medal w tym roku. A do tego liderzy niech urywają punkty Woźniakowi i Thomsenowi. Wtedy bonus będzie realny.
To że Gorzów wygrało w Lesznie to nie znaczy że mamy klękać przed nimi. Proszę pamiętać że w 19r czy 20r. mało brakowało, odrobinę szczęścia i byśmy tam wygrali.
Jak nasi juniorzy mają być takimi Smykami czy Kuberami przed sezonem według ekspertów to jedziemy tam po 2 pkt

Jak nasi juniorzy mają być takimi Smykami czy Kuberami przed sezonem według ekspertów to jedziemy tam po 2 pkt
A czy mi się wydaje czy my trzeci raz z rzędu w drugiej kolejce jeździmy z „Landsberg an der Warthe” ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld