1 x 2
Falubaz - Motor 3,75 x 16 x 1.32
tak nas widzą u buka
druga para Sparta -Gkm 1.07 x 20 x 9,75
co ciekawe można więcej dostać za dzisiejszą wygraną Motoru 1,32 niż za zdobycie mistrzostwa 1,18
Ćwierćfinał PO 2024: Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin (23.08.2024 18:00)
Re: Ćwierćfinał PO 2024: Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin (23.08.2024 18:00)
Ja jestem najbardziej ciekaw jak się dziś zaprezentuje Zmarzlik. Jednak kryzys sprzętowy w ostatnim czasie widać gołym okiem, z drugiej strony miesiąc temu zrobił tutaj luźno 14pkt.
Motor mocny
Brawo Motor. Zapewniliśmy sobie udział w 1/2 jednocześnie pozbawiając złudzeń przeciwnika, co do ewentualnego lucky loser.
Szkoda Jarosława, ale this is speedway. Mam nadzieję, że w nowy sezon wejdzie jak nowy.
Sędziowanie skandaliczne (wykluczenie Zmarzlika i Bańbora). Kibole zielonogórscy dno. Chyba, że to my po sytuacji Hurysz Lindgren krzyczeliśmy wypierdalać. Wtedy my dno.
Man od the match Wiktor Przyjemski. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Szkoda Jarosława, ale this is speedway. Mam nadzieję, że w nowy sezon wejdzie jak nowy.
Sędziowanie skandaliczne (wykluczenie Zmarzlika i Bańbora). Kibole zielonogórscy dno. Chyba, że to my po sytuacji Hurysz Lindgren krzyczeliśmy wypierdalać. Wtedy my dno.
Man od the match Wiktor Przyjemski. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Ge(L)o pisze: Sędziowanie skandaliczne (wykluczenie Zmarzlika i Bańbora).
Obie decyzje prawidłowe.
Każdemu jego Everest...
Jedna prawidłowa, a druga decyzja z serii "co by nie zrobił to i źle i dobrze".
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.