A ja myślę że pozycja Knappa też nie powinna być taka pewna. Fakt że zna tor nie znaczy że musi być lepszy od innych. A w końcu Louis to pewna firma i o niego byłbym spokojny. .. Niech zdecyduje sparing w Tarnowie.
Z kolei cieszę się że nikt nie próbuje wciskać do składu Chucka Norrisa. Nie jestem za bardzo do niego przekonany a jego jazda na Wyspach zdaje się potwierdzać moje obawy.
GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin
Moim zdaniem bardzo wazny bedzie srodowy sparring.
Swist musi podejsc do niego bardzo powaznie.Jesli pokaze sie z dobrej strony na tle wymagajacego rywala to jego szanse na wystep w Grudziadzu znacznie podskocza.Teoretycznie lepiej odrazu byloby wystawienie na jego miejsce Louisa,ale nie mamy pewnosci jak on sie zaprezentuje na polskich torach po dlugiej przerwie.
Kierownictwo ma zatem trudny orzech do zgryzienia.Miejmy nadzieje ze decyzja jaka podejmnie bedzie trafiona.
pozdrawiam
Swist musi podejsc do niego bardzo powaznie.Jesli pokaze sie z dobrej strony na tle wymagajacego rywala to jego szanse na wystep w Grudziadzu znacznie podskocza.Teoretycznie lepiej odrazu byloby wystawienie na jego miejsce Louisa,ale nie mamy pewnosci jak on sie zaprezentuje na polskich torach po dlugiej przerwie.
Kierownictwo ma zatem trudny orzech do zgryzienia.Miejmy nadzieje ze decyzja jaka podejmnie bedzie trafiona.
pozdrawiam
- marcin_lub
- Junior
A mi się wydaje, że środowy sparing może nie dojść do skutku bo prognozy pogody są fatalne. A jeżdżenie na trudnym, przyczepnym torze mija się z celem. I wtedy dopiero będzie zagwozdka kto jedzie 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja bym skladu nie zmienial .W Grudziadzu jest twardy tor , bedzie liczyl sie glownie start , a startowcow w koncu mamy niezlych (Rempala,Brhel,Sheilds) Sadze,ze Siwst dozuci swoje punkty bo kiedy ma robic kase jak nie na Grudziadzu. Jedyna obawa jest Knapp,ktory nie jest startowcem dla mnie zawodnik na max 7 punktow .I oczywiscie sciagnac Pavlice.