Speedway Grand Prix 2006

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#51 Postautor: kdsz » 8 maja 2006, o 12:20

Mam nadzieję, że przyszłoroczna GP odbędzie się w Częstochowie. Wczoraj oglądałem ekstraligę w Polsacie Sport i stadion Włókiarza po (jak narazie częściowej) modernizacji wygląda niezwykle efektownie.

Stadion we Wrocławiu jest jakiś taki przygnębiający i rzeczywiście zawody na torze Sparty nie należą do najciekawszych.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#52 Postautor: $korzen$ » 8 maja 2006, o 15:24

kdsz pisze:Mam nadzieję, że przyszłoroczna GP odbędzie się w Częstochowie. Wczoraj oglądałem ekstraligę w Polsacie Sport i stadion Włókiarza po (jak narazie częściowej) modernizacji wygląda niezwykle efektownie.

Oby nie, walki jeszcze mniej niz we Wroclawiu a to juz drugi mecz na torze w Czestochowie ktory ogladalem.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: RadeKas » 8 maja 2006, o 15:30

Dokladnie. Wczorajszy mecz byl pod wzgledem widowiska bardzo slaby.

Mi marzy sie GP w Tarnowie. Tam jest tor, na ktorym, podobnie jak w Bydgoszczy, walka moze trwac od pierwszego do ostatniego kolka. Mysle, ze byloby na co popatrzec, a i z Lublina dosc blisko wiec moze spora grupka naszych by sie wybrala.

Nigdy wiecej Wroclawia!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#54 Postautor: kdsz » 8 maja 2006, o 15:32

To prawda, tor w Częstochowie nie jest obecnie w najlepszym stanie, ale myślę, że taka sytuacja nie będzie trwać wiecznie. W ubiegłych latach wielokrotnie oglądaliśmy świetne, widowiskowe zawody pod Jasną Górą.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#56 Postautor: RadeKas » 8 maja 2006, o 16:39

Ja inaczej zapamietalem IMP w Tarnowie. Moze ze wzgledu na swietna jazde i ataki Kolodzieja.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

meridol

#57 Postautor: meridol » 20 maja 2006, o 21:54

GP Szwecji:
sedzia- kompletna porazka i oczywiscie musial pomoc jÄ…kale wejsc do finalu, wykluczajac nie slusznie Andreasa!!!
komentator- co to za baran byl gosciem na stadionie??? tylko jakies spiski wietrzyl i gadal jakies bzdury.
gollob- po za tym ze jedzie to robi z siebie pajaca przy kazdej okazji.
final- WIELKA szkoda ze Nicki nie dojechal trzeci :!: :!: :!:

Speedway-Mati
Zawodowiec

#58 Postautor: Speedway-Mati » 20 maja 2006, o 22:20

Brawo Tomek :!: 3 miejsce nie jest złe ale szkoda że nie zwycięstwo :wink:

Co się stało z Rickim :roll: :roll:
Obrazek

baranek
Junior

#59 Postautor: baranek » 20 maja 2006, o 22:36

no ja dawno nie widziałem żeby Rickardsson miał jakieś problemy ze sprzętem, nie wiem czy miał ten defekt czy może dojechał ale i tak coś ze sprzętem było nie tak