Karol Baran
Re: Karol Baran
On odmowil mi ;]
meesha pisze:A moze biegunke mial i mu sie spieszylo w ustronne miejsce*Przecie to czlowiek jak kazdy z nas, tyle ze z lewym obojczykiem po prawej stronie, a prawym gdzies miedzy zebrami
![]()
*Mam nadzieje, ze nikt nie je sniadania przed monitorem
ja niestety jadłem...
Nie biegunkę miał tylko bardzo ważne spotkanie w Przemyślu i bardzo mu się spieszyło i kilka razy przepraszał. Widocznie kolega z Krosna był pięćdziesiąty któryś i już na niego zabrakło czasu.
A z Krosna do Przemyśla w jedna godzine to na prawdę sztuka...
A z Krosna do Przemyśla w jedna godzine to na prawdę sztuka...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
w niedziele Karol obchodzi 28 urodziny
to trzeba bedzie mu ladnie sto lat zaspiewac na prezentacji. 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- tezetomaniak
- Trener
KMZFAN pisze:Chciałem się odnieść do zachowania Karola Barana po meczu z Krosnem było trochę nie odpowiednie, tzn nie mówię o wyjściu na tor po meczu bo to ok..tylko przyszedł do niego kibic z Krosna po autograf a ten mu odpowiedział że mu nie da (reszty nie będę przytaczał), takie poszanowanie kibica... i ludziom co chcieli zrobić sobie zdjęcie z nim to się ledwo też udało po wielkich namowach, z wielką łachą zrobił te zdjęcia, po prostu pokazał zachowanie godne "gwiazdy", można zrozumieć że mu się spieszyło czy coś ale 5min. chyba nikogo by nie zbawiło jak by poświęcił dla kibiców bez robienia scen na zdjęcia i autografy jeszcze po tak dobrym występie....
ogolnie wielu kibicom szacunek sie nie nalezy, bo zrobisz komplet to kolejeczka po autograf, a jak zero to jeszcze zwyzywaja od skurwysynow i amatorow lub busa skopią.
zawodnik nie ma w kontrakcie usmiechania sie do wspolnych zdjec, skoro mowi ze nie to znaczy nie.
Ale to był kibic z Krosna, ktory bylby w siodmym niebie gdyby Baran zrobil olipmiade zamiast tych 18 punktow :> Skoro ktos uszanowal klase sportowa zawodnika rywali i zamiast mu nawrzucac przyszedl po autograf to wypadaloby sie odwdzieczyc
A moze po prostu Baran nie chcial byc na nk potem 
Przeciez i tak jest
Ja go od paru dni widze na glownej stronie wsrod zdjec ostatnio dodanych przez znajomych 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Przeciez i tak jestJa go od paru dni widze na glownej stronie wsrod zdjec ostatnio dodanych przez znajomych
Tak jak Ty trzymasz reke na zuzlowym pulsie, to nikt nie trzyma.
Czy Sektor Prawdziwego Kibica przewiduje jakieś atrakcje dla Karola z Okazji Jego Urodzin? Bo jakoś nic nie widzę żeby było planowane...
Jest Nas na tyle dużo w tym sektorze że można by było coś fajnego przygotować.
Jest Nas na tyle dużo w tym sektorze że można by było coś fajnego przygotować.

Jest Nas* na tyle dużo w tym sektorze że można by było coś fajnego przygotować.
Kiedy chcesz to "cos" przygotowac
*chodzi o tego amerykanskiego rapera, ze wielka litera piszesz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wyrażenie NAS - pisane wielką literą ma na uwadze szacunek dla Ludzi którzy to czytają - aż tak Cię to kuje w oczy czy chcesz się czepić???
Co do organizacji - dla chcącego nic trudnego. Na deptaku kupujesz tort - nawet w niedzielę - kupujesz szampana i wręczasz chłopakowi na prezentacji. Następnie cały Sektor wali STO LAT i jedziemy z Krosnem meczyk. Czy to takie trudne do realizacji???
Nie wydaje mi się.
Co do organizacji - dla chcącego nic trudnego. Na deptaku kupujesz tort - nawet w niedzielę - kupujesz szampana i wręczasz chłopakowi na prezentacji. Następnie cały Sektor wali STO LAT i jedziemy z Krosnem meczyk. Czy to takie trudne do realizacji???
Nie wydaje mi się.

Remus pisze:Co do organizacji - dla chcącego nic trudnego. Na deptaku kupujesz tort - nawet w niedzielę - kupujesz szampana i wręczasz chłopakowi na prezentacji.
to zrob to, pozniej zrobimy zrzute na prezent a nie jak zwykle zawsze wszystko do bylego fk
"Życie to jazda"
Ja mogę to zorganizować - przynajmniej się postaram. Mogę kupić tort i szampana - ewentualne koszta się rozbije na sektorze zgodnie z rachunkami i po sprawie. Wyjdzie po parę złotych - w zależności kto będzie chciał się złożyć.

Pomysł jest przedni i bardzo mi się podoba.
Wchodzę w to. 
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
Remus pisze:Wyrażenie NAS - pisane wielką literą ma na uwadze szacunek dla Ludzi którzy to czytają - aż tak Cię to kuje w oczy czy chcesz się czepić???
Wielka litera piszemy zaimki osobowe lub dzierzawcze wyrazajac szacunek do innej osoby lub grupy osob, a nie do samego (samych) siebie
aż tak Cię to kuje w oczy czy chcesz się czepić???
Dokladnie, strasznie mnie to kluje w oczy i czasem nie wytrzymuje i sie czepiam
Co do prezentow dla Karola - chetnie sie doloze
Co do Twojego czepiania się - przemilczę to...
Więc ja jutro postaram się załatwić wszystko. Ten torcik i szampana. O ile więcej ludzi wyrazi chęci oczywiście, ale to zerknę rano na forum i będę wiedział
Więc ja jutro postaram się załatwić wszystko. Ten torcik i szampana. O ile więcej ludzi wyrazi chęci oczywiście, ale to zerknę rano na forum i będę wiedział

Jak zobacze ze wreczasz/ktos wrecza Karolowi szampana i tort w czasie prezentacji to przelewam ci na konto 1/4 kosztow tego prezentu.
Tort mamy już z Remusem na jutro zamówiony, a szampanem nie powinno być raczej problemu. Karol dostanie go wraz z życzeniami od całego fanklubu podczas prezentacji, tak ustaliliśmy to z Darkiem. 
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
no i kultura. konto i kwota na priv i leci doplata a to co uzbieracie na sektorze sie przeznaczy na oprawe.
Obawiam sie z Szampanem to będzie najwiekszy problem no chyba ze jakies wino musujace to bez problemu ...
zamiast 500 + program Beryl +
Birkart pisze:Tort mamy już z Remusem na jutro zamówiony, a szampanem nie powinno być raczej problemu. Karol dostanie go wraz z życzeniami od całego fanklubu podczas prezentacji, tak ustaliliśmy to z Darkiem.
Znajac zycie i dotychczasowa tradycje to Karol otrzyma to wszystko nie "z zyczeniami od calego fanklubu" ale od wszystkich lubelskich kibicow. Tak jak nigdy (choc to glupie porownanie) na grobie Roberta nie ma wiazanek od FK tylko od lubelskich kibicow.
Tak czy siak, brawo za szybka akcje