Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#502 Postautor: KrzyÅ› » 12 września 2004, o 14:01

Zulu pisze:Dziwi mnie trochę ta pokerowa zagrywka działaczy. Wychodzi na to, że Mordel co mecz daje ciała i co mecz dostaje szansę, aby się poprawić. Argument, że Piszcz nie jest w formie, bo nie robi punktów w Anglii jest dla mnie mało przekonujący, bo ile punktów na wyspach zrobiłby Mordel ? Mimo wszystko uważam, że Piszcz po kontuzji wykręciłby lepszy wynik, niż Jurek obecnie. Jest jeszcze jedna ewentualność, która potencjalnie mogłaby tę stytuację tłumaczyć. Jeżeli Wybrzeże nam ten mecz odpuściło(w co nie za bardzo wierzę), to za Piszcza niech jedzie i Krzysiek Wrona. :wink: Ale pożyjemy, zobaczymy. :lol:

Piszcz czy po kontuzji czy nie i tak nie robił punktów w Anglii - o ile się nie mylę to chyba najwięcej zrobił 4pkt. na początku sezonu.

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#503 Postautor: kuki » 12 września 2004, o 14:02

To już dziś.Jeden z najważniejszych meczy w sezonie.Mam nadzieje że ten Karger pojedzie na pozomie takim jak w pierwszym meczu na naszym torze.Dziś wygrywamy i za tydzień i baraże są :)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#504 Postautor: _piotrusss » 12 września 2004, o 14:03

Ja po prostu nie rozumiem czemu mordel dostaje tyle szans... przecież w gruncie rzeczy zawodził w każdym z meczy w którym jechałw tym sezonie. Wtedy były głosy aby puścić Trumne za Mordela, ale nie... stachyra wie najlepiej, okazało się że Seba jeździ dużó lepiej od Mordela, na dodatek ten nie przyjeżdża na mecz. Więc teraz znowu jest ta sama sytuacja... przecież to jest absurd.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Zulu
Junior

#505 Postautor: Zulu » 12 września 2004, o 14:18

_piotrusss pisze:Ja po prostu nie rozumiem czemu mordel dostaje tyle szans... przecież w gruncie rzeczy zawodził w każdym z meczy w którym jechałw tym sezonie. Wtedy były głosy aby puścić Trumne za Mordela, ale nie... stachyra wie najlepiej, okazało się że Seba jeździ dużó lepiej od Mordela, na dodatek ten nie przyjeżdża na mecz. Więc teraz znowu jest ta sama sytuacja... przecież to jest absurd.

Chyba, że to trener Stachyra jest asem w rękawie rzeszowskich działaczy. :wink:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#506 Postautor: $korzen$ » 12 września 2004, o 14:20

To ja sie pytam czym Mordel zasluzyl zeby dzis pojechac !?, a argumenty ze Piszcz wozil zera w Angli i "olal" ( :lol: ) treningi sa dla mnie smieszne i zenujace. Anglia to calkiem inna bajka, Piszcz pojechal tam glownie wracac do formy i pieknie mu sie Siwek odwdzieczyl, dla mnie to poprostu Paranoja !, robi sie "gorzej" niz w Krosnie :evil: .

KrzyÅ›
Junior

#507 Postautor: KrzyÅ› » 12 września 2004, o 14:21

Podobno Jurkowi powróżyła cyganka na targu że zdobedzie pierwszy komplet w swej karierze. Trener w to uwierzył i mamy ojca w składzie...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#508 Postautor: _piotrusss » 12 września 2004, o 14:22

Zulu pisze:Chyba, że to trener Stachyra jest asem w rękawie rzeszowskich działaczy. :wink:

No w sumie to Jasio jest Józkiem :P
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Krychs
Senior

#509 Postautor: Krychs » 12 września 2004, o 14:30

Decyzja zapadła i koniec. Czy była słuszna przekonamy się po meczu. A co do wyniku to obstawiam 52-38.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener