Żużlowe różności
łukasz pisze:wiekszej bzdury to juz chyba nie slyszalem
a ja slyszalem, ze Gollob to pała jąkała. mam pokazywac palcem ktoz to takim tekstem zablysnal?![]()
łukasz pisze:a czemu dla niego jest juz za pozno bo nie zaczal tak jak Klimek?
to ile trzeba miec lat zeby nie bylo za pozno?
bo ma do diabla siedemnascie lat i nie potrafi w maire plynnie pokonywac lukow i czort jeden wie jak dlugo potrwa az sie tego nauczy, a jeszcze dluzej bedzie trwalo az sie zacznie czuc na torze na tyle swobodnie by moc jeszcze walczyc na dystansie. oczywiscie moze byc i tak, ze nauczy sie tego wszystkiego poniej, ze jako junior nic wielkiego nie osiagnie, a potem nagle wyskoczyjak filiip z konopii, ale mnie osobiscie nie chce sie w to wierzyc. naturalne jest, ze postepy moze on robic szybciej niz inni, bo ma to obycie, ktorego innym brakuje. ale zeby azz tak szybko, to ja nie wierze. gdyby mial lat 16, zawsze to w koncu wiecej czasu. fakt, Stanisław Burza zdał licencje majac bodajze 19 i nie przeszkodzilo mu to zostac niezlym zawodnikiem. moze i z Kacprem bedzie podobnie, choc wysmienitego juniora w jego osobie to my raczej miec nie bedziemy.
łukasz pisze:jesli chodzi o o jak to nazywaci kombinezonik to sam sobie go kupil a tak ze derki na motocykl, to tak dla uscislenia i wcale to tak duzo nie kosztowalo
max3 pisze:kombinezon ,kask ,buty zakupila dla niego Sipma
?? mnie bardiej przzekonuje wersja Maxa, przeciez chocby te loga sipmy na kombinezonie. [/quote]
oj GESt senior ty to jak baba bardzo zmienny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cały czas najeżdżasz że Kacper się nie nadaje , że za stary a tu pach i po dzisiejszym treningu nagle zmiana objawienie co ?????????????????Zastanów się stary znam cały klan Kępów i powiem szczerze że każdy z nich bez motocykli życć nie może . Da sobie radę ja w niego wierzę .
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI