Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Nawet w Somalii wiedzą, że podpisał
ale nie o tym rzecz. Kwestią jest to jak to rozegrał, a błędów wykonał kilka. Co do meczu z Falubazem to pojedzie na 100% swoich aktualnych możliwości, o żadne krzywe akcje go nie posądzam.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Saint - rozumiem, że nick zobowiązuje :) Nikt go nie oskarża o to, że odchodzi. Jak to się mawia na tym forum - jego decyzja. Pobudki jakimi się kierował też są do zrozumienia - chociaż w ogóle nas nie powinny interesować. My jako kibice mamy swoje kibicowskie prawo do oceny tej decyzji. Mamy prawo być rozczarowani jak on to rozegrał - przede wszystkim w stosunku do nas - bez nadmiernego patosu. Do nas kibiców, którzy nosiliby go na rękach, którzy się z nim identyfikowali i którzy liczyli, że zostanie tu na lata. To chyba normalne...
Saint pisze:P.S. nie mam pojęcia czy zawodnicy czytają forum, ale jeśli to byłbym ja to tylko byście mnie upewniali w słuszności podjętej decyzji…
"Najlepsi kibice na świecie"
Slogan, który już dawno powinien trafić na śmietnik, bo nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Ja też mam lekki żal do Dominika za tą kompletnie niepotrzebną wypowiedz, ale robić z gościa, który nam w zębach przyniósł pierwsze złoto w historii klubu (srebro też) i generalnie jest absolutnie kluczową postacią w historii Motoru, wręcz persona non grata, jest po prostu żenujące. A potem płacz w internetach, ze zawodnicy to złotówy, bez przywiązania i szacunku do klubów. A do czego się tutaj przywiązywać? Prawda jest taka, ze kibice mają szacunek do zawodnika tak długo, jak jeździ we właściwym klubie i robi odpowiednie wyniki. Jak któraś z tych rzeczy się nie zgadza, to może spadać na drzewo, a najlepiej, jakby przy okazji upadł na ten swój krzywy ryj.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A potem płacz w internetach, ze zawodnicy to złotówy, bez przywiązania i szacunku do klubów.
A jest inaczej? To nie kto inny jak zawodnicy pracują na taką opinię o sobie. I generalnie od zawsze jestem przeciwnikiem robienia z żużlowców świętych krów. A wśród kibiców żużlowych panuje niezrozumiały dla mnie parasol ochronny. Broń Boże nazwać kogoś złotówą czy skrytykować decyzje/zachowanie. A tak - w obecnych czasach nie ma już Mordeli i Huszcz. Są złotówy, które oszukują kibiców i maskują fakt bycia złotówą serduszkami i słodkopierdzącymi słówkami.
Ale u większości z nas szacunek jest większy niż ten żal. Może chwilowo ten żal przeważa, ale no powiedz Flagg sam: Co trzeba mieć w głowie, żeby palnąć taki tekst w jego sytuacji?
Były podpisane papiery, wiedział że za dużo osób ma informacje na ten temat i rzuca takie słowa.
Były podpisane papiery, wiedział że za dużo osób ma informacje na ten temat i rzuca takie słowa.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Były podpisane papiery
Skąd wiesz?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Tu nie chodzi o krytykę, bo ta jest absolutnie zasadna. Dominik walnął głupotę (tak jak teraz zresztą Przyjemski) i nikt tego nie kwestinuje. Ale jednak chyba warto zachować proporcje. Dominik jest legendą tego klubu. 5 sezonów - 5 medali (najpewniej), 3 lub 4 złote. I jego wklad w każdy z tych medali jest bezcenny i kluczowy. Przez te 5 lat dawał z siebie wszystko na torze i poza nim. Udzielił jednej niefortunnej wypowiedz, ale nawet nią nikogo nie obraził. Wiec tak, należy mu się szacunek, a nie wywieszanie transparentów z myszką miki.
Z tego co ja wiem, w momencie tej wypowiedzi papiery nie były podpisane. Natomiast Dominik wiedział, ze nie będzie go w Lublinie w 2026. Nie wiedział jeszcze, w którym klubie będzie.
I jeszcze raz. Wypowiedz była głupia, niepotrzebna i jak najbardziej zasadne jest krytykowanie Dominika za jej udzielenie. Ale w zadnym wypadku nie powinna przesłonić zasług Kubery dla naszego klubu i uczynić z niego wroga nr. 1.
Zresztą Przyjemski właśnie przebił Dominika i MM razem wziętych.
Z tego co ja wiem, w momencie tej wypowiedzi papiery nie były podpisane. Natomiast Dominik wiedział, ze nie będzie go w Lublinie w 2026. Nie wiedział jeszcze, w którym klubie będzie.
I jeszcze raz. Wypowiedz była głupia, niepotrzebna i jak najbardziej zasadne jest krytykowanie Dominika za jej udzielenie. Ale w zadnym wypadku nie powinna przesłonić zasług Kubery dla naszego klubu i uczynić z niego wroga nr. 1.
Zresztą Przyjemski właśnie przebił Dominika i MM razem wziętych.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski