Powiedzialbym ze sam sie siebie pozbyl. Chyba niechcialbys miec w druzynie czlowieka ktory "nie dojezdza" na mecze ? Zreszta jak widac zdarza sie nam taki dosyc czesto.
Ja Andersena do konca jego kariery lubil juz nie bede i tego co nam zrobil nie zapomne. Bardzo zaluje ze on wygral, juz wolalbym Pedersena (ktorego tez nie znosze)
Ciezko wyczuc ironie w postach, na dodatek nieprzyozdobionych znaczacym emotem.
Ja tez kibicowalem Peterowi. Mial kilka ladnych biegow, ale niestety wkoncu niepodolal. Ale moze to i lepiej. Bedzie bardziej wypoczety na jutro to moze przywiezie komplet.
A ja trochÄ™ z innej beczki.
Te plakaty przed meczem na deptaku to strzał w 10-tkę Niech i turyści wiedzą że Lublin żuzlem stoi W tle przydałaby się jeszcze sylwetka żużlowca,bo nie wszyscy
nawet kumają co to ten żużel.
Skoro juz zaczeliscie o plakatach, to ja mam taki apel aby jesli ktos chce plakat to zeby nie zrywał ze słupów, przystanków i innych miejsc tylko przyszedł i wział sobie z klubu, bo niestety juz dzien po tym jak ja rozwieszałem plakaty połowa była zdarta. Ja wiem ze ostatnie plakaty mogły sie podobac i ktos chce miec pamiątke, ale jesli znikaja one dzien po rozwieszeniu to jak ludzie mają sie dowiedziec o meczu?? Takim zachowaniem działa sie na szkodę klubu.
Tym bardziej potwierdza to że rozstawienie plakatów było świetnym
pomysłem,a na dodatek był na to sponsor!
Nad Zalewem pewnie zaraz by je ukradli albo w najlepszym razie
zniszczyli.