Lubelski klub w sezonie 2015.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
henek1234
Szkółkowicz

Re: Lubelski klub w sezonie 2015.

#551 Postautor: henek1234 » 5 grudnia 2014, o 09:27

ta reklama sie zwróci

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48587 ... ach-miasta

może lepiej na zygmuntowskich zorganizować wyścigi psów niż oglądać wyścigi w PLŻ2
ile tych zawodów będzie jak w PLŻ2 uzbierają może 4 czy 5 drużyn
czy KMŻ będzie stać na podróże do Rawicza , Opola wątpię :(
jedynie może do Krosna i to bez diet :(

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#552 Postautor: $korzen$ » 5 grudnia 2014, o 09:27

Panowie, spokojnie, moze jeszcze zlepic niezly sklad. Ja powiem jedno, baaaaardzo powaznie rozwazylbym murzyna w naszych barwach. Facetowi na prawde pasuje nasz tor, uwierzcie mi mam znajomych w Lodzi ktorzy cos tam orientuja sie w sprawach klubowych. Nie wiem czy to 100% prawda, ale podobno Lodzianie zlali nas na kwasne jablko bo Lindbaeck roztrzaskal nas tor od a do z w 2 okrazenia i sam przed spotkaniem powiedzial Witkowi, ze tor w Lublinie mu lezy. Przypomnijcie sobie jego wystepy na Zygmuntowskich, pamietacie kto Jelenia na trasie w Lublinie wydymal i z Bjarnem przyklepal e-lige dla Gniezna? Im blizej sezonu tym coraz bardziej uwazam, ze powinnismy ostro ponegocjowac ze Szwedem. Nie przypominam sobie zadnego slabszego biegu na naszym torze i ja uwazam, ze ten chlopak moze jeszcze w zuzlu namieszac.

Jestem rowniez za Mirkiem Jablonskim, zawziety i ambitny chlopak, od 2 lat na lawie w e-lidze... rowniez wart zainteresowania. To samo Malitowski.

Dziwie sie rowiez ciszy odnosnie Watta, ludzie przeciez do momentu kontuzji on jechal zwlaszcza w Lublinie jak profesor. Bez dwoch zdan kontuzja (bardzo ciezka przypominam) zlamala mu sezon. Ja bym bardziej zostawil Kangura niz Lamparta.

Lindbaeck
Malitowski
M. Jablonski
Kudriaszov
Watt
Juniorzy

Stefan Nielsen i jakis Czalov na straszaka i mozna smigac. Ja tam na taki sklad bym chetnie poszedl.

I nie musi byc tragedii, mozna by o utrzymanie powalczyc.

henek1234
Szkółkowicz

#553 Postautor: henek1234 » 5 grudnia 2014, o 09:31

$korzen$ pisze:Panowie, spokojnie, moze jeszcze zlepic niezly sklad. Ja powiem jedno, baaaaardzo powaznie rozwazylbym murzyna w naszych barwach. Facetowi na prawde pasuje nasz tor, uwierzcie mi mam znajomych w Lodzi ktorzy cos tam orientuja sie w sprawach klubowych. Nie wiem czy to 100% prawda, ale podobno Lodzianie zlali nas na kwasne jablko bo Lindbaeck roztrzaskal nas tor od a do z w 2 okrazenia i sam przed spotkaniem powiedzial Witkowi, ze tor w Lublinie mu lezy. Przypomnijcie sobie jego wystepy na Zygmuntowskich, pamietacie kto Jelenia na trasie w Lublinie wydymal i z Bjarnem przyklepal e-lige dla Gniezna? Im blizej sezonu tym coraz bardziej uwazam, ze powinnismy ostro ponegocjowac ze Szwedem. Nie przypominam sobie zadnego slabszego biegu na naszym torze i ja uwazam, ze ten chlopak moze jeszcze w zuzlu namieszac.

Jestem rowniez za Mirkiem Jablonskim, zawziety i ambitny chlopak, od 2 lat na lawie w e-lidze... rowniez wart zainteresowania. To samo Malitowski.

Dziwie sie rowiez ciszy odnosnie Watta, ludzie przeciez do momentu kontuzji on jechal zwlaszcza w Lublinie jak profesor. Bez dwoch zdan kontuzja (bardzo ciezka przypominam) zlamala mu sezon. Ja bym bardziej zostawil Kangura niz Lamparta.

Lindbaeck
Malitowski
M. Jablonski
Kudriaszov
Watt
Juniorzy

Stefan Nielsen i jakis Czalov na straszaka i mozna smigac. Ja tam na taki sklad bym chetnie poszedl.

I nie musi byc tragedii, mozna by o utrzymanie powalczyc.

sory
ale jakie utrzymanie !!!!!!!!

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48587 ... ach-miasta

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener