#552 Postautor: $korzen$ » 5 grudnia 2014, o 09:27
Panowie, spokojnie, moze jeszcze zlepic niezly sklad. Ja powiem jedno, baaaaardzo powaznie rozwazylbym murzyna w naszych barwach. Facetowi na prawde pasuje nasz tor, uwierzcie mi mam znajomych w Lodzi ktorzy cos tam orientuja sie w sprawach klubowych. Nie wiem czy to 100% prawda, ale podobno Lodzianie zlali nas na kwasne jablko bo Lindbaeck roztrzaskal nas tor od a do z w 2 okrazenia i sam przed spotkaniem powiedzial Witkowi, ze tor w Lublinie mu lezy. Przypomnijcie sobie jego wystepy na Zygmuntowskich, pamietacie kto Jelenia na trasie w Lublinie wydymal i z Bjarnem przyklepal e-lige dla Gniezna? Im blizej sezonu tym coraz bardziej uwazam, ze powinnismy ostro ponegocjowac ze Szwedem. Nie przypominam sobie zadnego slabszego biegu na naszym torze i ja uwazam, ze ten chlopak moze jeszcze w zuzlu namieszac.
Jestem rowniez za Mirkiem Jablonskim, zawziety i ambitny chlopak, od 2 lat na lawie w e-lidze... rowniez wart zainteresowania. To samo Malitowski.
Dziwie sie rowiez ciszy odnosnie Watta, ludzie przeciez do momentu kontuzji on jechal zwlaszcza w Lublinie jak profesor. Bez dwoch zdan kontuzja (bardzo ciezka przypominam) zlamala mu sezon. Ja bym bardziej zostawil Kangura niz Lamparta.
Lindbaeck
Malitowski
M. Jablonski
Kudriaszov
Watt
Juniorzy
Stefan Nielsen i jakis Czalov na straszaka i mozna smigac. Ja tam na taki sklad bym chetnie poszedl.
I nie musi byc tragedii, mozna by o utrzymanie powalczyc.