Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
michal

#576 Postautor: michal » 12 lipca 2004, o 18:27

:lol:
Ale z was matoły ehehehe
Biedaczkom tor ubili i nie potrafili wygrać z nędznym Rzeszowem
Do jakiej ekstraligi wy się pchacie koziołki.
Przyjedziecie do Rzeszowa 25 lipca i tak wam Stal nakopie do dupy że o ekstralidze na najbliższe ćwierć wieku zapomnicie.
A matoła który napisał ten skandaliczny artykuł na oficjalnej stronie kozłów zapewne czeka proces życzę powodzenia w sądzie.

Inaczej z wami się nie da rozmawiać niestety.
Wyście chcieli Sledziami, Mordelami i Jeleniewskimi wygrać ze Stalą Rzeszów :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#577 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 18:35

ej kolo nie przesadzaj nie znasz powiedzenia "lezacego sie nie kopie"?? Przegrali, musza paknac gorycz porazki ale nie musisz "dolewac oliwy do ognia". Tylko nie potrzebne klotnie mozesz wywolac. Ja za daleko nie wybiegam myslami i nie bede typowal zandego wyniku a tym bardziej nie bede zapewnial ze jakas druzyna wygra.

pozdro

gollob

#578 Postautor: gollob » 12 lipca 2004, o 18:36

harry pisze:
Scream pisze:jedno pytanie...

dlaczego po biegu 3 byla taka dluga przerwa? co sie wowczas dzialo?
:?:

Ubijanie i równanie toru i czekanie aż naprawdę dobrze wyschnie, ale o tym decyduje tylko i wyłącznie sędzia.
A dla pana Kaczmarka przygotowujemy już bardzo "miłe podziękowanie".
Szczególy niebawem.
Moja żona powiedziała szyderczo dzisiaj, że jak się chce awansować do największych to trzeba być kurewskim rekinem a nie idealistą. I pierwszy raz muszę się chyba z nią zgodzić.

Trzeba to wszystko nagłośnić, pan Kaczmarek robi co chce, tak dalej być nie może...To nie ma nic wspólnego z prawdziwą rywalizacją sportowa, czas z tym skończyć.

michal

#579 Postautor: michal » 12 lipca 2004, o 18:37

pepe pisze:ej kolo nie przesadzaj nie znasz powiedzenia "lezacego sie nie kopie"?? Przegrali, musza paknac gorycz porazki ale nie musisz "dolewac oliwy do ognia". Tylko nie potrzebne klotnie mozesz wywolac. Ja za daleko nie wybiegam myslami i nie bede typowal zandego wyniku a tym bardziej nie bede zapewnial ze jakas druzyna wygra.

pozdro
Ja wywołuję kłótnie heheh, koleś popatrz na posty wyżej ci ludzie robią wszystko żeby nas do siebie zrazić i robią to skutecznie :!:

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#580 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 18:38

Jak nie ma? Tor byl rowny dla wszystkich :roll: :shock:

Ja wywołuję kłótnie heheh, koleś popatrz na posty wyżej ci ludzie robią wszystko żeby nas do siebie zrazić i robią to skutecznie
Wiem o tym ale my nie musimy ttak samo postepowac. Pokaz mi kto jest madrzejszy a prowokajce z obu stron szybko sie znudza obojga stronom.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2004, o 18:39 przez Antyprzydupas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jas
Senior