Do adminów
Re: Do adminów
Święte słowa: piłeś - unikaj zuzel.info
Jeszcze raz sorry za głupoty. Do adminów: moze jakaś amnestia na czas świętowania? 
Trzeba dać koledze drugą szansę,okazał skruchę a to też rzadka cecha na tym forum 
Ja bym się jeszcze wstrzymał bo dzisiaj też może mieć powody do radości 
Spoko spoko panowie, dzisiaj nie pijemy, jutro trzeźwy poranek
A i powodów do radości dzisiaj jeszcze nie ma.
Pirat, jezeli chcesz cos napisac i masz jakies uwagi, to zapraszam tutaj, a nie do dzialu o lubelskim zuzlu
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Daniello88
A NOWY WĄTEK ZOSTAŁ WYKASOWANY BO????

bo nowy watek nie byl potrzebny skoro istnieje temat taki jak ten, a jezeli ten Ci sie nie podoba, to masz jeszcze taki - viewtopic.php?f=9&t=1764
a tak w ogole to ile Ty masz tych kont na zuzel.info?
a tak w ogole to ile Ty masz tych kont na zuzel.info?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Marcelspeedway
Czy ktoś przegląda te forum z GTW(Grupy Trzymającej Władzę) i nie rzuca ostrzezeniami lub baniami.
Wiekszość postow w tematach sa nie na ten temat zwykle nabijanie postow.
Zrobi ktoś z tym porządek czy dalej to forum bedzie na tak niskim poziomie??
Boże widzisz.a nie grzmisz
Wiekszość postow w tematach sa nie na ten temat zwykle nabijanie postow.
Zrobi ktoś z tym porządek czy dalej to forum bedzie na tak niskim poziomie??
Boże widzisz.a nie grzmisz
-
kontotymczasowe
Witam,
mam pytanie, a właściwie prośbę do adminów czy można włączyć opcję 'Zapomniałem hasła'? Mam już od dłuższego czasu konto na zuzel.info, (login: rosethorn) niestety jak je zakładałem przekombinowałem z hasłem i za cholerę nie mogę dojść do tego jak ono brzmiało. Używałem w przeglądarce menadżera haseł, więc nie musiałem go wklepywać za każdym logowaniem. Niestety po reinstalce kompa szlag trafił wszystko i teraz nie mam dostępu do rzeczonego konta. To, z którego piszę założyłem tymczasowo i usunę jeśli dostanę dostęp do poprzedniego konta, żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum. Z tego co się orientuję to do opcji przypominania hasła w phpbb jest potrzebne włączenie funkcji korzystania z email przez forum. W phpbb3 można to włączyć w:
ACP -> OGÓLNE -> KOMUNIKACJA KLIENTÓW -> E-maile -> Enable board-wide e-mails: -> Włączone
Mam nadzieję, że da się to jakoś ogarnąć.
Przepraszam za problem.
mam pytanie, a właściwie prośbę do adminów czy można włączyć opcję 'Zapomniałem hasła'? Mam już od dłuższego czasu konto na zuzel.info, (login: rosethorn) niestety jak je zakładałem przekombinowałem z hasłem i za cholerę nie mogę dojść do tego jak ono brzmiało. Używałem w przeglądarce menadżera haseł, więc nie musiałem go wklepywać za każdym logowaniem. Niestety po reinstalce kompa szlag trafił wszystko i teraz nie mam dostępu do rzeczonego konta. To, z którego piszę założyłem tymczasowo i usunę jeśli dostanę dostęp do poprzedniego konta, żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać forum. Z tego co się orientuję to do opcji przypominania hasła w phpbb jest potrzebne włączenie funkcji korzystania z email przez forum. W phpbb3 można to włączyć w:
ACP -> OGÓLNE -> KOMUNIKACJA KLIENTÓW -> E-maile -> Enable board-wide e-mails: -> Włączone
Mam nadzieję, że da się to jakoś ogarnąć.
Przepraszam za problem.
Opcja druga - admin edytuje Twój profil wpisując jakieś hasło np. 123456, logujesz się z tym hasłem po czym zmieniasz na jakieś swoje. Ale ja tutaj tego zrobić nie mogę, za krótki jestem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
kontotymczasowe
meesha pisze:Opcja druga - admin edytuje Twój profil wpisując jakieś hasło np. 123456, logujesz się z tym hasłem po czym zmieniasz na jakieś swoje. Ale ja tutaj tego zrobić nie mogę, za krótki jestem
Pomysł dobry tylko problem w tym, że hasła są hashowane (szyfrowane) więc podmiana hasła w bazie nic nie da. W bazie są umieszczane hashe a nie jawne hasła.