Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Hmm to może z tej strony: Jakby Sprawka nie był pewien zakontraktowania ''armaty'' na sezon 2014 to za cholere nie puściłby Jelenia do Grudziądza.
Nie wiem co z licencją, nie pytałem. Ode mnie telefony DS odbiera, raz się zdarzyło że nie odebrał ale oddzwonił. Ale w sumie to ze 3 razy gadaliśmy przez telefon więc nie jest to miarodajne:) jak nie macie konta na syfach to w sumie mała strata nie ma co się martwić z tego powodu. Jak nie odbiera od zawodników to niedobrze. Jak znam życie to taki problem ma większośc księgowych dzwoniących do dłużników:))))
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
-
Zaratustra
- Kadrowicz
GIGI pisze:Hmm to może z tej strony: Jakby Sprawka nie był pewien zakontraktowania ''armaty'' na sezon 2014 to za cholere nie puściłby Jelenia do Grudziądza.
Może i tak, tyle tylko, że jest jedno "ale". Wymiana Jelenia na - na przykład - Miśkowiaka niczego nie załatwia. Skład równy (lub prawie równy)potencjałem do zeszłorocznego nie zapewni Sprawce spełnienia planu minimum, czyli wejścia do "4", a i o utrzymanie nie będzie łatwo. Co innego, gdyby Sprawka szykował nam dwie - no nazwijmy to - armaty, wtedy rozumiałbym "nie zabijanie" się o Jelenia. Dwójka Miśkowiak, B.Pedersen i - pomimo mojej sympatii do Jelenia - starał się będę "nie pamiętać" o utracie Daniela. Myślę, że duże grono kibiców podobnie..
Do tej dwójki jeden z trójki Baran, Woodward, Miesiąc (chociaż najbardziej chciałbym Kuciapę) + dwójka nowych "średniaków" + kumaty junior i możemy jechać o czwórkę. Tak to widzę oczyma wyobraźni
PS. Jest trochę poinformowanego "ludzia" na forum, więc jeśli zdarzyłoby się jakimś cudem zakontraktowanie takowych armat, to ja poproszę jeszcze info z kim (jakim klubem) Sprawka wygrał w starciu o te armaty
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/39772 ... lem-nawet-
czyzby Dariusz zapomnial oferty przedstawic Jeleniowi? ktos tu klamie, pytanie kto
czyzby Dariusz zapomnial oferty przedstawic Jeleniowi? ktos tu klamie, pytanie kto
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dwójka Miśkowiak, B.Pedersen i - pomimo mojej sympatii do Jelenia - starał się będę "nie pamiętać" o utracie Daniela. Myślę, że duże grono kibiców podobnie..
Jeżeli Kuciapa to OK. Jeżeli ktoś z pozostałych to generalnie nie jest to jednoznacznie z silniejszym składem.Do tej dwójki jeden z trójki Baran, Woodward, Miesiąc (chociaż najbardziej chciałbym Kuciapę)
W zeszłym sezonie Kuciapa i Jeleniewski mieli bardzo dobre wyniki. Dwójka Miśkowiak i Pedersen mogłaby to wyrównać, ale poprawienie nie jest oczywiste. Dopiero do tej dwójki musiałaby być trzecia podobna "armata" - wtedy moglibyśmy realnie mówić o wzmocnieniu ubiegłorocznego składu.
Warto też pamiętać, że nie zapowiada się, żebyśmy mieli juniora punktującego choćby na takim poziomie jak Łukaszewski.