Treningi
Re: Treningi
Jak tak dalej pójdzie to wkrótce przestaniesz móc 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Napisz jeszcze z 8 postów post pod postem a na tym forum już raczej nic nie napiszesz.
Crocop pisze:Ze złamanym obojczykiem ma jechać ?
7. Karol Baran (ni,ni,3,0,3,2) 8
Tylko dziwi wynik, ze złamanym obojczykiem pojechać jeszcze i ustrzelić 3,0,3,2
Ciekawe jak to jest naprawde z tym obojczykiem
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Czarek pisze:Robicie smród jakbyśmy o coś walczyli w tym sezonie.
Twoim stwierdzeniem można w sumie odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jest tak mało treningów
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dobrze że Ty nie musisz się zastanawiać co piszeszScibi pisze:Zastanow sie co piszesz czlowieku bo jak czytam takie bzdury to robi mi sie niedobrze.
1) bo oświetlenie za długo montowali
2) bo banda zepsuta
3) bo Dzikowski zarabia mniej niż Dariusz Śledź w extralidze i przez to Dzikowskiemu nie chce się tak starać jak Śledziowi
Czyli wniosek taki:
1) oświetlenie już dawno zamontowane
2) banda niebawem będzie naprawiona
3) kwestia tylko aby sypnęli Dzikowskiemu jak Śledziowi to może zacznie się starać na tyle aby treningi były z sensowną częstotliwością...
Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie trzeba umoczyć na własnym torze z Daugavpils i Ostrowem aby ktoś zreflektował się czy warto często trenować na torze w Lublinie czy też nie...
- rafal13056
co z ta banda ??? a treningi powinny byc 3 razy w tygodniu jesli chcemy myslec o wygranych i bonusach u nas a tu jak narazie nie ma nic ...
Trening
po co? Przecież nie mamy aspiracji e-ligowych. Juniorzy z klubów e-ligowych, seniorzy zresztą też, po co im trenować? Z żużla w wydaniu lubelskim wyleczyłem się po zeszłorocznym popisie z Piłą. Myślę, że do dnia dzisiejszego niewiele się zmieniło zarówno organizacyjne jak i sportowo. Liczę tylko, że Pan Taras, wkrótce straci cierpliwość i odprawi przypadkowych ludzi z kwitkiem.