Lublin czy Rzeszów ???
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ares pisze:Ta godzine to raczej wam jest nie na reke bo to my bedziemy prowadzic od poczatku meczu![]()
A biegunke to raczej wasi dzialacze maja przed tym mecze bo zdaja sobie sprawe ze o wygrana bedzie bardzo trudno.Rzeszów robi niezły medialny szum wokół tego meczu. A co najciekawsze pytania kierowane do józków są zazwyczaj utrzymanie w tonie: "czy jesteście w stanie wygrać baraże...?"
Czyli tak jakby ten mecz już się odbył a Rzeszów święcił triumf.
Dlaczego wszedzie doszukujesz sie jakis przekretow ??? co dziwnego jest w ptaniu czy mamy szanse w barazach ???
Odpowiadając na twoje pytanie, powiem tyle, że nikt nawet nie bierze pod uwage ewentualności, że Lublin może wystąpić w barażach. Wszyscy już widzą w nich Rzeszów.
A że podteksty co do spotkania w Lublinie są to chyba rzecz jasna i tylko ślepy ich nie widzi. Zresztą jak przyjedziesz na mecz do Lublina to sam zobaczysz jak Haehne i reszta józków będzie latać po torze i machać rękami, że nieregulaminowy, że za bardzo przyczepny i tak dalej. No i jeszcze pewnie jakiś pajac się pojawi zaproszony przez józków co będzie chciał "kręcić lody"...
Jeszcze jakieÅ› pytania?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ares pisze:Ta godzine to raczej wam jest nie na reke bo to my bedziemy prowadzic od poczatku meczu
oczywiscie prowadzenie objmiecie juz po biegu juniorskim
Ares pisze:A biegunke to raczej wasi dzialacze maja przed tym mecze bo zdaja sobie sprawe ze o wygrana bedzie bardzo trudno.
jedziemy na wlasnym torze, a to, ze raz dzieki roznym sztuczkom u nas wygraliscie, nie znaczy, ze w kazdym meczu w lublinie bedziecie faworytami. poza tym rzeszow to nie tarnow.
Ares pisze:Dlaczego wszedzie doszukujesz sie jakis przekretow ??? co dziwnego jest w ptaniu czy mamy szanse w barazach ???
bo to tak jakby pytac reprezentantow tajwanu o ich szanse w zblizajaych sie finalach mistrzostw swiata w pilce noznej
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:pod stadionem kilka samochodow na rzeszowskich blachach...
Rzeszowiaki zamiast ogladac swoj turniej wola lige ;]
Może przyjechały chłopy zmotywować Lotos? Eee... to znaczy zdopingować... do walki i zwycięstwa. Przecież wystarczy, że Lotos miał słaby dzień w Rzeszowie. Więcej takie wpadki tak silnej druzynie nie mogą się przytrafić.
A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czuja
i niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki 
MOTORLUBLIN
- Thunderkiss
piwo__ pisze:A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czujai niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki
Dupą to sie odwrócisz ale do swoich zawodników po 15 biegu!!!!
A tak poza tym to ty jestes DUPA nie kibic!!!!! Tak zachowujÄ… sie tylko dzieci i pajace, a nie prawdziwi kibice!!!!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
Thunderkiss pisze:piwo__ pisze:A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czujai niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki
Dupą to sie odwrócisz ale do swoich zawodników po 15 biegu!!!!![]()
![]()
![]()
A tak poza tym to ty jestes DUPA nie kibic!!!!! Tak zachowujÄ… sie tylko dzieci i pajace, a nie prawdziwi kibice!!!!!
I tu akurat kolega z Rzeszowa ma racjÄ™.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czuja i niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki
Hmm nie wiem pewnie rekcja by była taka że w Lublinie mieszkają same prostaki i chłopki nie potrafiący dopingować jak ludzie zrównoważeni tylko wystawiający pupy jak dzieci którym trzeba podetrzeć pupe ale to chyba nie prawda bo słyszałem że Lubelscy kibice są w porządku
-
Damon
Chcialbym serdecznie pozdrowic nie jakiego Gawrzyka, Slubskiego lub Jacka Danielsa jak kto woli! Jestes dla mnie wielki! Slyszalem z pewnych zrodel, ze nie potrafiles sie wczoraj przyznac we Wroclawiu, ze Ty to Ty, do swojego miasta i druzyny pewnie tez bys sie nie przyznal... Brak słów dla Ciebie napinaczu internetowy!
Cos mi sie zdaje, ze dostane bana lub post ten zostanie szybciej usuniety niz go napisalem, ale coz takie zycie...
Cos mi sie zdaje, ze dostane bana lub post ten zostanie szybciej usuniety niz go napisalem, ale coz takie zycie...
- kezman
- Kontakt:
Damon pisze:Chcialbym serdecznie pozdrowic nie jakiego Gawrzyka, Slubskiego lub Jacka Danielsa jak kto woli! Jestes dla mnie wielki! Slyszalem z pewnych zrodel, ze nie potrafiles sie wczoraj przyznac we Wroclawiu, ze Ty to Ty, do swojego miasta i druzyny pewnie tez bys sie nie przyznal... Brak słów dla Ciebie napinaczu internetowy!
Dokładnie. Na forum wielki kozak face of face już nie bardzo. Pozdro dla tego pana...nie wiadomo kim on jest
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
kezman pisze:Dokładnie. Na forum wielki kozak face of face już nie bardzo. Pozdro dla tego pana...nie wiadomo kim on jest
Za to ty dajrektor jesteś kozak. Jak delikatnie obrażałem na waszym forum kogo się dało to się nie wtrącałeś. A jak ciebie nazwałem głupkiem to od razu banik i zapewne skasowałeś posta
-
Damon
Gdybysmy byli dzisiaj na miejscu Lublinian i wygrali mecz z Gdanskiem po 13 biegach to by pisali, kupilismy mecz, kupilismy zawodnikow, zaplacilismy za to, zeby przyjechali bez obcokrajowca, przekupilismy sedziego, zeby przerwal mecz, kazalismy Pecynie sie wywrocic... Ja jednak z racji tego, ze jestem z Rzeszowa gratuluje wygranej Lublina z Gdanskiem i do zobaczenia 19 wczesnia!
Pozdro dla normalnych! I Gawrzyka, ktory boi sie przyznac kim jest...
Pozdro dla normalnych! I Gawrzyka, ktory boi sie przyznac kim jest...
Buhahah weź się stary nie ośmieszaj po co miałem do kogoś takiego jak ty podchodzić ? Zreszta miels potem okazje przyjsc na sektor gdzie siedzili kibice z Wrocka, Gniezna, Rybnika i innych miast ale powiedziales ze nie przyjdziesz bo tam sa ludzie z Rzeszowa.
Nie osmieszaj sie dla mnie jestes nikim i nie mam przyjemnosci z toba rozmawaic. Wiec w jakim celu mialem do ciebie podchodzic ? W oczy ci patrzec ? Trudo bylo poniewaz byles taki przestraszony gdy podszedl do ciebie 16 latek ze lataly ci na wszystkie strony. Wyparles sie "siebie" dla mnie jestes nikim, internetowym napinaczem ktory jak przychodzi co do czego to nawet nie ma odwagi nic powiedziec.
Odwagi to mozesz gratulowac sobie
Zmień słowo "może" na NIE i wtedy wyjedzie jak powiedziałes "bohaterku"
Szkoda ze nie miales odwagi powiedziec tak jemu, ale sory byles wtedy zbyt zajety "trzymaniem" zeby sie nie posikac.
Nie osmieszaj sie dla mnie jestes nikim i nie mam przyjemnosci z toba rozmawaic. Wiec w jakim celu mialem do ciebie podchodzic ? W oczy ci patrzec ? Trudo bylo poniewaz byles taki przestraszony gdy podszedl do ciebie 16 latek ze lataly ci na wszystkie strony. Wyparles sie "siebie" dla mnie jestes nikim, internetowym napinaczem ktory jak przychodzi co do czego to nawet nie ma odwagi nic powiedziec.
Odwagi to mozesz gratulowac sobie
-Ty jestes jack daniels
-moze
Zmień słowo "może" na NIE i wtedy wyjedzie jak powiedziałes "bohaterku"
Myslalem na poczatku ze to jakis miejscowy menel chce pare groszy na piwko, bo wygladal jak typowy obwieÅ›. No i gosc zaczyna cos gadac. Potem skojazylem ze to brat mruckiego (aronek czy jakos tak), bo wygladal na cpuna.
Szkoda ze nie miales odwagi powiedziec tak jemu, ale sory byles wtedy zbyt zajety "trzymaniem" zeby sie nie posikac.
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:22 przez Mrucky, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Damon
kezman pisze:Dobra teraz z innej beczki...
Czy będzie jakaś zmiana cen biletów na ten mecz? Czy bez zmian?A i czy mecz na pewno jest o 17 bo musimy zaplanować wyjazd
Dla inostranców z Ukrainy bilety droższe o 100 % + opłaty klimatyczne...Pamietajcie też o przestawieniu zegarkow na czas środkowo europejski aby zdążyć na mecz.
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:32 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
KrzyÅ› pisze:kezman pisze:Dobra teraz z innej beczki...
Czy będzie jakaś zmiana cen biletów na ten mecz? Czy bez zmian?A i czy mecz na pewno jest o 17 bo musimy zaplanować wyjazd
Dla inostranców z Ukrainy bilety droższe o 100 % + opłaty klimatyczne...
Przypominam także, że obywatele Ukrainy muszÄ… mieć jeszcze wizy - z miejscem w kolejce kosztuje to ok 20 dolarów. Ponieważ konsulat we Lwowie jest oblegany - proponujÄ™ ten w Åucku
Gawrzyk pisze:stałes gdzies z tyłu schowany jak pies z podkulonym ogonem i patrzyles co sie wydarzy. a jak spojrzalem na Ciebie to szybko odwracales wzrok. taki jestes cwaniaczek. nie miales odwagi podejsc wyslales jakiegos smarka, nie pamietam czy jeden czy dwoch bo akurat bardziej interesowalo mnie ktory karczek jest dopieczony i myslales ze cos wywalczysz?
Rzeczywiście śmieszny jesteś bo jak powiedziałem jestes dla mnie nikim i widząc cie powiedzialem bratu "widzisz tego goscia w czerwnym sweterku, to jest J_D" A co on zrobił potem to jego sprawa. Ale teraz zgrywasz wielkiego ... nie wiem wlasnie kogo ktory byl karczkiem zainteresowanym. Stary nie przyznales sie do tego kim jestes ... bo odwazny to ty jestes tylko na necie.