Nasi rywale - 2025
Re: Nasi rywale - 2025
Po co się tym podniecać jak i tak ich dopuszczą do startów?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To może Bednar będzie do wzięcia? 
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kibicLBN pisze:Po co się tym podniecać jak i tak ich dopuszczą do startów?
Jesli to do mnie, to do podniety mi sporo brakuje. Wrecz przeciwnie, zauwazam w sobie powiekszajaca sie obojetnosc dla tego sportu.
Juz nie wprowadzam nerwowej atmosfery w rodzinie jak trzeba postawic na szali impreze rodzinna albo mecz. Odpuszczam i nawet w telefon nie zerkam.
A jest to wynikiem, miedzy innymi, takich skandali wywolywanych co i rusz przez Stepniewskiego, wiec sila rzeczy interesuje sie, w ktora strone to pojdzie i co jeszcze wymysla, poki pozostaje mi jeszcze odrobine pasji.
go! pisze:kibicLBN pisze:Po co się tym podniecać jak i tak ich dopuszczą do startów?
Jesli to do mnie, to do podniety mi sporo brakuje.
Boże uchowaj. Skądże znowu. Nie kumam po prostu dlaczego to się niesie po mediach i wzbudza dyskusje, skoro jest oczywiste.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Niech wezmą od razu ze 20 mln
Bedzie na 3-letni kontrakt dla Zmarzlika.
Bedzie na 3-letni kontrakt dla Zmarzlika.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
Gorzów już kiedyś jechał na kredycie. Śmiech na sali. Tak naprawdę jest to nie fair w porządku do innych klubów, szczególnie tych walczących o awans/utrzymanie. Pamiętam 2010 jak nam Rybnik wlepił w barażu o I ligę. W połowie sezonu 2011 wycofali się z ligi bo zbankrutowali, a rozgrywki były kadłubowe. My natomiast gniliśmy ten sezon w II lidze. Do takich sytuacji właśnie, prowadzą takie patologie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No wtedy to Poznań wycofał się z rozgrywek, ale faktem jest że Rybnik na 2012 nie dostał licencji i inny podmiot jeździł w 2 lidze. A cały 2011 jeździli na kredyt i chyba nie wiem z czego płacili Lindbaeckowi. Zaś w 2012 bylo 6 zespołów w I lidze, bo też i Piła nie dostała licencji.
Rybnik to na sam baraż z nami się zapożyczył. Sprzętowo też.
Rybnik to na sam baraż z nami się zapożyczył. Sprzętowo też.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No i to było do przewidzenia, nie zdziwię się jeśli Thomsen też trafi do Czewy
Koniec końców Holder zarobi więcej niż w Motorze i wszyscy zadowoleni.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- niespokojny
- Trener
To czy zarobi to się okaże. Sam mówił, że nie leży mu ten tor.
Może w tym metoda bo Mikkelowi miał leżeć :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
W sumie te wyniki jego w Częstochowie nie są jakieś złe. Z bonusami robi tam 8-10 pkt w ostatnich meczach.
- niespokojny
- Trener
No to tyle co Woryna po okazyjnych rzekomo stawkach.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Z tym, że dla jednego był to domowy tor, na którym trenuje na co dzień od kilku lat, a dla drugiego wyjazdowy, gdzie jedzie raz na rok.
- niespokojny
- Trener
O kurde, dobrze że napisałeś bo nie wiedziałem. Toruń Jackowi też nie leżał za bardzo i miał średnią 1,77 w ostatnim roku startów w Toruniu. Wyniki na MA zbliżone do tych w Częstochowie. Pożyjemy zobaczymy, może nawet tam nie trafi więc nie ma o co drzeć szat. Liderem to on może być w Gorzowie na tamtejszym specyficznym i trudnym torze. W Częstochowie jest najmniejsza przewaga toru, ze wszystkich drużyn w ekstralidze. Średnie domowe zbliżone są do wyjazdowych albo gorsze. Oczywiście z wyjątkami, ale patrząc na wyniki seniorów z ostatnich dwóch lat to większości lepiej szło na wyjeździe niż u siebie. A Jack nie jest wybitnym zawodnikiem na wyjazdach. A już na pewno nie żeby go przepłacać.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Na tę chwilę będzie niekwestionowanym liderem w Częstochowie. Jeśli nie skomponują fajnego składu, to Jackie będzie miał dużo okazji do nauki toru ;). Ogólnie to wstrzymajmy się z oceną. MM w Toruniu też miał być uzupełnieniem skladu i osiągnąć sufit w Lublinie, a wyszło na końcu, że ma drugą średnią w mistrzu Polski. Jack przechodzi tam po świetnym sezonie i należy go traktować jako mocny transfer Czewy.
go! pisze:Czytaliscie juz ze Stal ma czas do konca pazdziernika zeby splacic 9mln dlugu?
Nie wiem czy jest sens jechac ten baraz i dorzucic jeszcze pol banki do tego?
A przypadkiem hajs z tv nie wpada jakoś w październiku?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A przypadkiem hajs z tv nie wpada jakoś w październiku?
A to oni im placa jedna kwota za caly rok? Myslalem, ze to jest jakos rozlozone w calym sezonie.
Chyba jest, nie wiem, ale coś mi się kojarzy że idzie transza.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To było do przewidzenia. Zdesperowany Włókniarz będzie przepłacał. A i tak Jack wyląduje w drużynie walczącej o życie. On oczywiście zarobi, bo na tle slabszych kolegów natrzepie punktów. To co powiedział Korościel - gość nie da sie lubić. Niech spada...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:A i tak Jack wyląduje w drużynie walczącej o życie.
O życie to będzie walczyła Stal ;)
Zastępuje go Vacul, więc pod względem sympatii...no :D
Ja Vacula lubię więc nie mam problemu. Jak Motor ma lepiej jechać w Toruniu to Vacul w formie robi robotę. Kibicowałem Jeleniewskiemu to i Worynie będę.
- tezetomaniak
- Trener
Najważniejszy jest Koziołek na plastronie. Ja zdążyłem nawet polubić Zagara, a później Zmarzlika.Gelo pisze:Ja Vacula lubię więc nie mam problemu. Jak Motor ma lepiej jechać w Toruniu to Vacul w formie robi robotę. Kibicowałem Jeleniewskiemu to i Worynie będę.
Pamiętam jak niektórzy forumowicze przed 2013 rokiem twierdzili, że nie pojawią się na stadionie jak Kuciapa znajdzie się w składzie lubelskiej drużyny. Minęło parę lat i niektórym Maciek jednoznacznie kojarzy się z Motorem.
Kacper jeździć potrafi, myślę że potrzebuje tylko trochę pomocy przy ustawieniu sprzętu, a przede wszystkim spokoju, który odnajdzie po raz pierwszy w karierze. On całe życie jeździł w klubach zarządzanych przez świrów, nie dziwię się że w najważniejszych momentach głowa nie dojeżdżała ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!