Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
W magazynie bedzie cos wiecej niz gadanie o oswietleniu i o tym, ze przydaloby sie niedlugo kogos zakontraktowac, ale jeszcze nie ma co sie spieszyc ? 
O oświetleniu z jedna minutę na 29.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Moze w koncu sie doczekamy jakis konkretow, bo przyznam ze juz slabo u mnie z cierpliwoscia :/
Konkretów to doczekamy się Bóg wie kiedy ale przeróżne oczekiwania i plany poważne to jak najbardziej.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
gdzie się nie posłucha ten klub dogadał się z tym .tamten klub z kimś innym. u nas ciągle cisza. niedługo nie będzie w kim wybierać nawet z klubów ,które zostały w drugiej lidze. a miało być tak pięknie:
kościuch
miśkowiak
harris
b. pedersen
jabłoński (jeden lub drugi ,a nawet obaj)
ITD...
wkrótce ani jelenia ,ani stachyry nie zobaczymy z koziołkiem na plastronie
kościuch
miśkowiak
harris
b. pedersen
jabłoński (jeden lub drugi ,a nawet obaj)
ITD...
wkrótce ani jelenia ,ani stachyry nie zobaczymy z koziołkiem na plastronie
Biorac pod uwage KSM i mozliwosci? Wcale bym sie nie zdziwil. Bedzie w tym roku krotko na rynku zawodniczym.
RadeKas pisze:B. Pedersen ponoc w Gnieznie, wiec kolejny pewniak odpada.
Ponoc odpada. A to duża różnica.
Mnie jakoś brak plotek nie za specjalnie martwi.Martwi mnie, ze nie ma nawet zadnych plotek na temat naszego skladu, takich jakich pelno jest o wiekszosci druzyn.
Przypomnę, że składu się nie dziedziczy z sezonu na sezon. Obecnie nie mamy żadnych kontraktów, nawet z zawodnikami zeszłorocznymi.Lepiej niech zarzad zacznie cos dzialac, bo na prawde obudzimy sie z zeszlorocznym skladem.
Rzeczywiście powinniśmy się sprężać, toż nowy sezon za pasem. Jedynie... 5 miesięcy pozostało. Już słyszę ryk silników na Zygmuntowskich! Ciekawe czy nasi szykują jakiś obóz... w sumie ładna pogoda jest, powinni korzystać i zaczynać pierwsze treningi!!!
...choć za zawodnikiem z GP rzeczywiście warto byłoby się rozejrzeć.
- niespokojny
- Trener
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... la-startu/
Gniezno poluje na dwoch zawodnikow z GP. Grudziadz juz ma jednego teoretycznie.
Gniezno poluje na dwoch zawodnikow z GP. Grudziadz juz ma jednego teoretycznie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych