Przydało by sie,chociaz na prosta startowa
http://mikroenergetyka.com.pl/?co=dzialalnosc&rodzaj=systemy&dzial=124&mikro=f7277a5088399fbb5a3a175fc144a21a
Wielkie odsniezanie
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Byłem od 10 do 11.15 na stadionie. Niestety nikogo chętnego do roboty - trudno. Sama nawierzchnia i tor wyglądają bardzo dobrze, tzn. przy krawężniku jest jeszcze błoto, ale są już miejsca, gdzie są suche miejsca. Jeśli taka pogoda się utrzyma przez dwa dni, w poniedziałek-wtorek można śmigać.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
baranek pisze:ale boisko już jest ładne,troche słonka i tor też będzie git
Boisko to może i w miarę ładnie wygląda ale tylko z daleka. Murawa jest grząska, przesiąknięta wodą. Jednym słowem piłkarze 1 kwietnia będą mieli niezły "hardcore" grając na niej
Tor to również jedno wielkie bagno. Bez przynajmniej 3-4 dni porządnego słońca i temp. przynajmniej z 10 stopni nie ma szans na jakiekolwiek jazdy po nim. A jak taka pogoda będzie się dalej utrzymywać, to żużel obejrzymy mooże w połowie kwietnia
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:baranek pisze:ale boisko już jest ładne,troche słonka i tor też będzie git
Boisko to może i w miarę ładnie wygląda ale tylko z daleka. Murawa jest grząska, przesiąknięta wodą. Jednym słowem piłkarze 1 kwietnia będą mieli niezły "hardcore" grając na niejJeśli oczywiście mecz się odbędzie..
Tor to również jedno wielkie bagno. Bez przynajmniej 3-4 dni porządnego słońca i temp. przynajmniej z 10 stopni nie ma szans na jakiekolwiek jazdy po nim. A jak taka pogoda będzie się dalej utrzymywać, to żużel obejrzymy mooże w połowie kwietnia
I jak narazie nic nie wskazuje aby było słońce w najbliższym czasie,dopiero ma sie pokazać środa czwartek wiec tor trzeba jakoś ususzać nie wiem jak ale trzeba jakoś to zrobic aby mógł sie odbyćmecz i treningi przed nim
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Fantyś pisze:I jak narazie nic nie wskazuje aby było słońce w najbliższym czasie,dopiero ma sie pokazać środa czwartek wiec tor trzeba jakoś ususzać nie wiem jak ale trzeba jakoś to zrobic aby mógł sie odbyćmecz i treningi przed nim
Mędrzec sie znalazł
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski