FanKlub Reaktywacja
Re: FanKlub Reaktywacja
No co Ty, o 18 zapisujemy się do szkółki, a o 18:30 trzeba być w domu przed "telewizorem" i oglądać magazyn żużlowy w ITVL
Ale jakby coś to część nieoficjalna ok. 20-21 bedzie się odbywać w miejscu wiadomym 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
post pod postem bo sam ze soba tu rozmawiam
a chcialem tylko napisac, ze z dzisiejszej zrzutki uzyskalismy 185,42 pln. Dzieki, na kawalek nowej flagi bedzie, albo co inszego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Widzę, że zainteresowanie tematem jest ogromne 
Ale OK, wszystkie osoby zainteresowane udziałem w organizowaniu dopingu, opraw, wyjazdów, gadżetów i innych "spraw kibicowskich" zapraszam na Forum FanKlubu Po zarejestrowaniu się proszę o Prywatną Wiadomość na tym forum (mam na myśli zuzel.info) z odpowiednią informacją. Nie obiecuję, że takowy dostęp będzie "od ręki", bo jeśli kogoś nie znam (ja lub ktoś z "byłych" fanklubowiczów) to będziemy musieli najpierw sprawdzić kto zacz, bo raczej nie chcemy, żeby tam się dostali kibice z Ostrowa czy Grudziądza
Będziemy musieli się zatem jakoś wcześniej na żywo spotkać (trening, mecz, wyjazd...) i sprawa będzie załatwiona. Natomiast jeśli kogoś będę kojarzył z dotychczasowej działalności na stadionie czy z wyjazdów to sprawa jest bezproblemowa i załatwiana od razu 
Pozdrawiam i zapraszam!
Ale OK, wszystkie osoby zainteresowane udziałem w organizowaniu dopingu, opraw, wyjazdów, gadżetów i innych "spraw kibicowskich" zapraszam na Forum FanKlubu Po zarejestrowaniu się proszę o Prywatną Wiadomość na tym forum (mam na myśli zuzel.info) z odpowiednią informacją. Nie obiecuję, że takowy dostęp będzie "od ręki", bo jeśli kogoś nie znam (ja lub ktoś z "byłych" fanklubowiczów) to będziemy musieli najpierw sprawdzić kto zacz, bo raczej nie chcemy, żeby tam się dostali kibice z Ostrowa czy Grudziądza
Pozdrawiam i zapraszam!
Ej no nie narzekaj zainteresowanie jest. Ale pomimo mało ciekawej pory spotkania liczyłem że trochę więcej osób przybędzie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chodziło mi, że tu na forum, bo ze cztery posty jeden pod drugim napisałem rozmawiając sam ze sobą
Prawie jak Koper na SSC w temacie o stadionie
Co do spotkania to szczerze mówiąc bałem się, że oprócz nas - organizatorów - zjawi się ze 4 osoby więc ja tam jestem zadowolony biorąc pod uwagę niezbyt dogodny termin.
Co do spotkania to szczerze mówiąc bałem się, że oprócz nas - organizatorów - zjawi się ze 4 osoby więc ja tam jestem zadowolony biorąc pod uwagę niezbyt dogodny termin.
No ze mną przyszły by jeszcze 2 osoby, ale jeszcze będą mieli okazje
A co do tego że nie ma innych postów, to może to i lepiej żeby ich się nie namnożyło. Dobrze że jest inicjatywa żeby wypracować nową jakość na trybunie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zarejestrowałem sie na nowym forum FC. Kosa i Keslej powinni wiedzieć o kogo chodzi,a prościej mówiąc,Adasz z tej strony
Chciałbym,a raczej mam zamiar Wam pomagać w organizacji dopingu,czy też opraw,stad wpadłem na ten pomysł o rejestracji. Pozdrawiam!
Zostałem zasypany wiadomościami, a chciałem tylko powiedzieć, że prosze o cierpliwość gdyż ponieważ jestem w pracy i nie mam czasu tego ogarnąć. Odpowiem wszystkim w nocy 
Na spotkaniu było może ze 20 osób, a dostęp do forum chciałby mieć każdy.... 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Znaczy się, aby otrzymanie dostępu do forum nie trzeba było koniecznie być na spotkaniu (wiadomo, nie każdemu pasował termin). Z drugiej strony mam nadzieję, że ci, którzy się rejestrują to nie będą "martwe dusze" tylko osoby, które faktycznie mają chęci i czas, żeby się zaangażować w działalność fanklubową. Poza tym póki co to jeszcze tych 20 osób nie doszło 
Cieszy sam fakt,że jest tyle chętnych i zainteresowanych. Lubelski FanClub rośnie w siłę?