edit:
dziennik wschodni pisze:Najprawdopodobniej Piszcz oraz Sitera pojadą na Ukrainę, gdzie Lubelski Węgiel KMŻ rozegra 10 czerwca sparing. Szkoleniowiec będzie chciał przygotować jak najsilniejszą ekipę na zbliżający się mecz z Orłem Łódź.
dziennik wschodni pisze:Najprawdopodobniej Piszcz oraz Sitera pojadą na Ukrainę, gdzie Lubelski Węgiel KMŻ rozegra 10 czerwca sparing. Szkoleniowiec będzie chciał przygotować jak najsilniejszą ekipę na zbliżający się mecz z Orłem Łódź.
gizmo pisze:czytałem ta informację ale ona niczego nie wyklucza. sitera moglby pojechac w meczu bo w tym zestawieniu jest wymienionych tylko 6 grajków. Zresztą jak by mialo jechac tylko 6 to mogli by odpuscic rempale albo puzonowi ten wystep bo ich miejsce w skladzie jest raczej pewne i wstawic tam sitere.
edit:dziennik wschodni pisze:Najprawdopodobniej Piszcz oraz Sitera pojadą na Ukrainę, gdzie Lubelski Węgiel KMŻ rozegra 10 czerwca sparing. Szkoleniowiec będzie chciał przygotować jak najsilniejszą ekipę na zbliżający się mecz z Orłem Łódź.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
bartosch pisze:Skippy mial zadebiutowac w meczu z Lodzia na pozycji juniora, jednak "Rybka" nie zgodzil sie na wypozyczenie...
bartosch pisze:Skippy mial zadebiutowac w meczu z Lodzia na pozycji juniora, jednak "Rybka" nie zgodzil sie na wypozyczenie...