Lubelski klub w sezonie 2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kalhorn
Junior

Re: Lubelski klub w sezonie 2011

#801 Postautor: Kalhorn » 12 listopada 2010, o 22:04

Zaratustra pisze: Nazwanie w tym momencie "wielkim powrotem" transfer kogoś innego, takim powrotem nie jest - dla kibiców z pewnością 8) , no ale dla działaczy...kto to wie ;)

Nie dla wszystkich kibiców. Przynajmniej ja mam jeszcze jednego kandydata na "wielki powrót" :D

Tobuls
Szkółkowicz

#802 Postautor: Tobuls » 13 listopada 2010, o 10:05

Myślę, ze moze to być też Staszek. Co prawda poziom sportowy niższy ale jakby nie patrzeć dla wielu kibiców swego czasu nadzieja i ostatni który się wychował u boku Wielkiego Hansa ( kto pamieta niezapomniany turniej nocny :D ?) I w tych kategoriach może to być dla zarządu wielki powrót. Choć jak wspomniałem ze sportowego pnunktu widzenia i przydatności dla drużyny osobiście wolałbym Jelenia.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen

janek
Kadrowicz

#803 Postautor: janek » 13 listopada 2010, o 13:43

Staszek to Dziad, zanim Bogdanka została Sponsorem tytularnym, nie chciał słyszeć o powrocie do lublina, sprzedawczyk jeden.

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#804 Postautor: Hela » 13 listopada 2010, o 13:54

To nie Staszek. Z tego co mówił mi "kolega kolegi, który zna kolegę którego kolega zna kogo trzeba" to pewny jest kolejny transfer z Rzeszowa. A jedna z koncepcji zakłada nawet trzech rzeszowiaków w składzie KMŻ. Okaże się 18, który plan udało się wcielić w życie. Skład będzie ekstra, można już trenować dłonie, żeby ładnie bić brawo w czwartek :D
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Koper
Trener
Kontakt:

#805 Postautor: Koper » 13 listopada 2010, o 14:02

janek pisze:Staszek to Dziad, zanim Bogdanka została Sponsorem tytularnym, nie chciał słyszeć o powrocie do lublina, sprzedawczyk jeden.

Jak to nie chciał słyszeć ? A kto już był z nami dogadany co do warunków kontraktu i w zasadzie był już jedną nogą znów w Lublinie poczym podpisywał kontrakt w Grudziądzu?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#806 Postautor: kilar » 13 listopada 2010, o 14:37

Hela pisze:To nie Staszek. Z tego co mówił mi "kolega kolegi, który zna kolegę którego kolega zna kogo trzeba" to pewny jest kolejny transfer z Rzeszowa. A jedna z koncepcji zakłada nawet trzech rzeszowiaków w składzie KMŻ. Okaże się 18, który plan udało się wcielić w życie. Skład będzie ekstra, można już trenować dłonie, żeby ładnie bić brawo w czwartek :D

No to kto - Miesiac, Trojanowski, Baran. W sumie nie byloby zle. Jakby jeszcze Puzon zostal
i doszedl taki Stead, to mozna jechac. No chyba, ze KSM za wysoki.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#807 Postautor: kibicLBN » 13 listopada 2010, o 14:53

kilar pisze:
Hela pisze:To nie Staszek. Z tego co mówił mi "kolega kolegi, który zna kolegę którego kolega zna kogo trzeba" to pewny jest kolejny transfer z Rzeszowa. A jedna z koncepcji zakłada nawet trzech rzeszowiaków w składzie KMŻ. Okaże się 18, który plan udało się wcielić w życie. Skład będzie ekstra, można już trenować dłonie, żeby ładnie bić brawo w czwartek :D

No to kto - Miesiac, Trojanowski, Baran. W sumie nie byloby zle. Jakby jeszcze Puzon zostal
i doszedl taki Stead, to mozna jechac. No chyba, ze KSM za wysoki.

Ta i może frytki do tego :lol: Bez przesady taki skład to raz - wielki koszt, a dwa wielki KSM
Trojan 7,70
Miesiąc 6,68
Baran 9,42
Puzon 9,50
Stead 6,50
To daje 39.8 + junior, tak więc odpada. Swoją drogą śmieszny jest ten górny KSM równy 40. Według mnie powinno to być w okolicach 50. Za to dolny KSM spełni każdy bez problemów. Brawo za "mądre" decyzje działaczy...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
kilar
Trener