Żużel LIVE - shoutbox meczowy
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Cierniak nie został wykluczony, tylko ma po prostu U. Bloedern wjechał przed niego i tyle. Trzeba było trzymać ścieżkę w 1 wirażu
Przez 30 lat zużlozjebowania nie czulem takiej żenady jak dzis.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Cierniak jechał na wprost, od wewnątrz spakował się w jego koło rywal. Może mógł się utrzymać na motocyklu, może nie. Nie ma to znaczenia.
Tak jak ta sytuacja.
Pisałem już dawno że drużyna jest w czarnej (dziopie) i bonusa nie będzie. Ale takiego blamażu się nie spodziewałem.
Tak jak ta sytuacja.
Pisałem już dawno że drużyna jest w czarnej (dziopie) i bonusa nie będzie. Ale takiego blamażu się nie spodziewałem.
luCas pisze:Przez 30 lat zużlozjebowania nie czulem takiej żenady jak dzis.
Słynna porażka w Grudziądzu smakowała podobnie.
Tylko miała zupełnie inne konsekwencje.
luCas pisze:Przez 30 lat zużlozjebowania nie czulem takiej żenady jak dzis.
Nie no, kilka ich jeszcze było. Ale dobrze Cię rozumiem. Dzisiaj mokra szmata w pysk.
Cierniak przez cały mecz jak jest przed kimś to zaprasza do ataku, bo chyba KAŻDY łuk dzisiaj pokonał złą ścieżką.
A tutaj jeszcze jakoś dziwnie za mocno kontrował i niemiec wjechał przed niego na luziku.
Żałosny mecz, ja mam dość.
A tutaj jeszcze jakoś dziwnie za mocno kontrował i niemiec wjechał przed niego na luziku.
Żałosny mecz, ja mam dość.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dobra nie płakać, sezon w końcu ciekawy, jeszcze parę meczów do odjechania jest, nadzieja umiera ostatnia.
.
.
Ge(L)o pisze:Antonik pisze:Co tu miał Cierniak zrobić?
Jechać jak mężczyzna, a nie Mati.
To znaczy w bandę? Szerzej juz sie nie dało, a Bloedern mijając powinien zrobic to tak, zeby nie zahaczyć o koło Cierniaka
Nie znasz się na żużlu.
Dobra, jak nasze szanse na playoff?
To znaczy płynnie do przodu naokoło, a nie kontrować w połowie łuku tak, że prawie złamał kierownicę.Antonik pisze:Ge(L)o pisze:Antonik pisze:Co tu miał Cierniak zrobić?
To znaczy w bandę? Szerzej juz sie nie dało, a Bloedern mijając powinien zrobic to tak, zeby nie zahaczyć o koło Cierniaka
Antonik pisze:Ge(L)o pisze:Antonik pisze:Co tu miał Cierniak zrobić?
Dobra decyzja sedziego. Tyle w temacie.
Nasz kompleks Motoareny i kompletny brak umiejętności jazdy na tym torze + beznadziejna forma niektórych zawodników, no i mamy co mamy. Największy wpierdziel od powrotu dla Ekipy.
Trzeba wygrać w Zielonej i w Grudziądzu, inaczej nie ma co marzyć o PO. Tylko, że w takiej formie to nie ma na to szans. Tak jak o bonusie we Wrocławiu.
Trzeba wygrać w Zielonej i w Grudziądzu, inaczej nie ma co marzyć o PO. Tylko, że w takiej formie to nie ma na to szans. Tak jak o bonusie we Wrocławiu.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czemu w ogóle dyskutuje się tu o sytuacji nie mającej żadnego znaczenia?
Czemu stary Słowak nie jedzie w 14? Miałem nadzieję na kolejną ucztę dla oka
Motor mocny
Bez Zmarzlika wygląda to na dramatyczną walkę z Włókniarzem o utrzymanie
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Juniorzy w Zielonej zrobią z naszych miazgę, a Pawlicki, Madsen i Lebiediew porobią wszystkich prócz Zmarzlika.
Hayden pisze:Czemu stary Słowak nie jedzie w 14? Miałem nadzieję na kolejną ucztę dla oka
Może w 15 pojedzie z taktyka :)
Woryna miał dzisiaj sprzęt na 12 punktów. Zrobił 6.
Takiej nieporadności w doborze ścieżek to dawno nie widziałem.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Żeby się odbić trzeba sięgnąć dna. Dzisiaj już to osiągnęliśmy, więc od dzisiaj ku lepszemu.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Flagg pisze:Woryna miał dzisiaj sprzęt na 12 punktów. Zrobił 6.
Już od paru spotkań jeździ bez głowy.
Ten bonus moze nas kosztowac....
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2026, o 21:10 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nigdy nie było mi tak przykro i nigdy nie byłem tak wściekły na Motor.
Mam nadzieję do cholery, że zaczniemy walczyć o dobrych zawodników, którzy dla nas jeżdżą. Po Michelsenie spadliśmy na 4 łapy, bo odpalił Holder. Holderowi pozwoliliśmy odejść i tu już zabolało, bo przyjechał niepełnosprawny żużlowo stary Słowak. Tym razem skutecznie zabolało i może nawet na miarę drugiej ósemki. Dbajmy o tych, którzy dla nas jeżdżą dobrze, zamiast psuć relacje.
Mam nadzieję do cholery, że zaczniemy walczyć o dobrych zawodników, którzy dla nas jeżdżą. Po Michelsenie spadliśmy na 4 łapy, bo odpalił Holder. Holderowi pozwoliliśmy odejść i tu już zabolało, bo przyjechał niepełnosprawny żużlowo stary Słowak. Tym razem skutecznie zabolało i może nawet na miarę drugiej ósemki. Dbajmy o tych, którzy dla nas jeżdżą dobrze, zamiast psuć relacje.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2026, o 21:11 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Może KSM?;)