Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
jeśli ktoś ma tu z kimś jechać personalnie to raczej całe forum z Tobą, ściemniaczu
Ale czemu tak niekulturalnie? I bez szacunku dla siwych skroni? :)
- Retrospeedway
- Senior
Trochę mnie to irytuje że nie mogę odpowiadać tym wszystkim chłopaczkom bitym w dzieciństwie po papie,niestety obrona prezesa Jarosława i długoletni ban i jestem na cenzurowanym do tej pory.Niech mnie obrażają trudno.A co do siwych włosów kolego Grzegorzu to jestem pewnie że masz ich więcej niż ja.
Ode mnie starszy to jest tylko węgiel... w Bogdance :)
Czas na zmianę- RetroGelo też brzmi dobrze ;)
Ja z racji wieku jestem retro. Nie trzeba mieć tego w nicku.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Janek Kołodziej również zostaje w Lesznie.
Czyli steki byly dobre. Tylko Emil chyba dostał nieświeżego ;)
Saint pisze:Czyli steki byly dobre. Tylko Emil chyba dostał nieświeżego ;)
Albo stwierdził, że bardziej smakują mu pierniki i rydze.
toinoja pisze:Saint pisze:Czyli steki byly dobre. Tylko Emil chyba dostał nieświeżego ;)
Albo stwierdził, że bardziej smakują mu pierniki i rydze.
A w dodatku, do twarzy mu w moherowym berecie :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Może Toruń obiecał mu , że jak rozkręci kolejny silnik i dostanie bana od kolejnego tunera to mu silniki załatwią. Tak szczelam.
Ten rozkręca jak leci, drugi robi u kowala z Łotwy. Ruski to jednak Ruski.
Ten rozkręca jak leci, drugi robi u kowala z Łotwy. Ruski to jednak Ruski.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Leszczynianie mówią, że obiecali mu Kowalskiego :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Na juniorce
Bez wielkich zmian skończy się prawdopodobnie w Częstochowie, gdzie walczono o Maksyma Drabika, ale wszystko wskazuje na to, że żużlowiec wybrał ofertę z Lublina i za rok to właśnie w tym klubie będzie walczył o punkty w elicie. Częstochowianie nie usłyszeli jednak odmowy swojego wychowanka, więc cierpliwie czekają. Jeśli jednak Drabik nie wróci do Częstochowy, to w klubie powinien pozostać Jonas Jeppesen.
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... ne/bg540fs
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... ne/bg540fs
Nie będę wnikał, czy użyto wszystkich sił i argumentów, aby zatrzymać Patryka Dudka w Falubazie, ale fakt jest faktem, że w Zielonej Gorze możemy długo go nie zobaczyć. Ja będąc w takiej sytuacji nie pozwoliłabym na to szczególnie, że stało się to bardzo szybko mimo trwającego sezonu. A jak znam życie i głosy dochodzące z zewsząd, sportowa rywalizacja nie była jedyną przyczyną rozstania Patryka z klubem - pisze w swoim felietonie Robert Dowhan.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... ign=chrome
Polityk. To mówi samo za siebie, innych inwektyw nie trzeba używać.
Swoją drogą zabawne, że ktoś stawia Toruń za wzór. Ten sam Toruń, który jeszcze niedawno był w tym samym miejscu co Falubaz.
Swoją drogą zabawne, że ktoś stawia Toruń za wzór. Ten sam Toruń, który jeszcze niedawno był w tym samym miejscu co Falubaz.
Dlaczego zabawne? Nie wiem, czy mozna ich stawiać jako wzór, ale na pewno należy docenić zmiany, jakie w tym klubie zaszły po spadku. Tam faktycznie zadziałało to mobilizująco i oczyszczająco. W pierwszej kolejności zaczęto przepraszać się z wychowankami, których wcześniej pozbyto sie w średnio przyjemnej atmosferze. Zwrócono większą uwagę na juniorów, ściągnięto Lewandowskiego i Żupińskiego (mimo ze ten okazał się niewypałem). Zatrudniono ogarniętego menago. I teraz powoli klub sprowadza gwiazdy. Od Lamberta poprzed Emila i Dudka. 2 lata temu Apator był posmiewiskiem ligi zarówno ze względu na wyniki i organizację. Teraz mówi się o nim właściwie tylko dobrze.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Ciekawe info na sportsboardzie jakoby Drabik miał się dziś pojawić u nas w klubie
Jestem zaskoczony ale napisała to osoba która rzadko się myli.
Jestem zaskoczony ale napisała to osoba która rzadko się myli.