Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Ehh szalał wtedy z Tarnowem 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
harry pisze:(...)Wypił piętnaście browarów i mówi, że jutro zrobi pietnaście punktów. Ja przerażony myślę - akurat. Zrobił OSIEMNASCIE w sześciu startach z najlepszym zespołem wtedy.
Co to bylo? Jakies beczkowe siki?
PS Jak to teraz jest z badaniem trzezwosci zawodnikow? Wyrywkowo, na zgloszenie druzyny przeciwnej, w ogole?
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
oj sadychor nie rozpedzaj sie bo znam takich ktorzy daja rade w miare funkcjonowac po 17 butelkowych 
sadychor pisze:harry pisze:(...)Wypił piętnaście browarów i mówi, że jutro zrobi pietnaście punktów. Ja przerażony myślę - akurat. Zrobił OSIEMNASCIE w sześciu startach z najlepszym zespołem wtedy.
Co to bylo? Jakies beczkowe siki?Nie czarujmy sie, po 15 "normalnych" butelkowych/puszkowanych wstawalby od stolu caly nastepny dzien. Ale i tak swoje wypil
![]()
Są nacje, które wlewaja w siebie piwo z dużo większą łatwością niż my. Chociaż nam też nic nie brakuje.
Po meczu zrobił dokładną powtórkę, a w poniedziałęk zanotował doskonały znowu występ na torze. Są ludzie i ludziska...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ależ to było przygotowanie do sezonu

ja bym powiedział, ze przygotowanie do życia
...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a kto ten piwosz?
-
Smirnek_
- Senior
Dla chcacego nic trudnego. Bardzo duzo danych zostalo podanych juz na forum. Wystarczy troszke poszukac 
w sumie paru piwoszy w klubie bylo;) domysl sie 
angole piwo wala;) Swoja droga on byl niesamowice skuteczny ale straszny egoista na torze;) aby do przodu.., no ale w sumie z kim mial jezdzic;)
angole piwo wala;) Swoja droga on byl niesamowice skuteczny ale straszny egoista na torze;) aby do przodu.., no ale w sumie z kim mial jezdzic;)
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, o 20:43 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja nawet gdzies pare dniu temu napisalem nazwisko proszac harry'ego o przypomnienie tej historii 
Czas na zmiany :]
owen1989 pisze:oj sadychor nie rozpedzaj sie bo znam takich ktorzy daja rade w miare funkcjonowac po 17 butelkowych
To moze inaczej. Nie znam osoby potrafiacej wypic 15 normalnych piw (tutaj tez pojawia sie rozrzut, dla mnie piwo to co najmniej 6,8%) w ciagu normalnej imprezy, czytaj ok. 5-8 godzin. Ale troche zjechalismy z tematu
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Jak się pija VIP-y z Biedronki to tak jest:P
Większość uznanych przez smakoszy marek piw ma od 3 z haczykiem do 5 z haczykiem.
Większość uznanych przez smakoszy marek piw ma od 3 z haczykiem do 5 z haczykiem.