Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#928 Postautor: Sprawiedliwy » 16 stycznia 2004, o 10:48

Gawrzyk pisze:no fakt, ktoz na Darka liczył. ja pamietam jak przed sezonem gadalismy i ja sie spytałem, jak widzi swoje szanse, bo wydaje sie ze bedzie walczył o miejsce w skladzie z Mordelem i Stachyra...

Taki ze mnie niedowiarek:)

I drugi post:
"wczoraj na spotkaniu fan klubu poruszony był temat Sebastiana.
Wynika z tego, że jednak nie będzie u nas."

Ja liczyłem na Darka (będąc nieskromnym 8) ) jak i na Piszcza, a teraz licze na R.Dadosa.
Jeśli ci dwaj by do nas przyszli to mieli byśmy podstawowy skład zgłowy i brakowało by nam jedynie rezerwowego. Jeśli jak pisze Gawrzyk niebyło by Trumińskiego to tylko jeden zawodnik przychodzi mi namyśl, który mógłby nim być, czyli chodzi mi o Pawła Staszka. W takim układzie byla by już utworzona stara gwardia Motoru (Piszcz,Dados,Staszek,Śledź,Mordel) i brakowały do tego ukladu jedynie Leigh Adamsa :wink:

Awatar użytkownika
mescalito

#929 Postautor: mescalito » 16 stycznia 2004, o 10:54

Dados na prowadzeniu w ankiecie i miejmy nadzieję że będziemy mieli w składzie byłego IMŚJ i mogę się z kimś założyć o browca że jeżeli podpisze kontrakt i ominą go kontuzje to ze swoją średnią na koniec sezonu znajdzie się w pierwszej dziesiątce.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#930 Postautor: Lublin_Fan » 16 stycznia 2004, o 10:55

harry pisze:Dados skorzystał z rozumu i zszedł na ziemię...

Cały czas byłem pewien,że zasadniczym problemem były tutaj finanse. Ale skoro tak się to wszystko odwórciło to już nic nie powiem :lol:
Sprawiedliwy pisze:tylko jeden zawodnik przychodzi mi namyśl, który mógłby nim być, czyli chodzi mi o Pawła Staszka. W takim układzie byla by już utworzona stara gwardia Motoru (Piszcz,Dados,Staszek,Śledź,Mordel)

No i właśnie dlatego cały czas jestem za sprowadzeniem Pawła na rezerwe.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2004, o 10:57 przez Lublin_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#931 Postautor: Scream » 16 stycznia 2004, o 10:56

Sprawiedliwy pisze: i brakowały do tego ukladu jedynie Leigh Adamsa :wink:

za rok Sprawiedliwy, poczekaj jeszcze rok.... :P :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#932 Postautor: Maxx » 16 stycznia 2004, o 11:41

harry pisze:Dados może być tylko wypożyczony na jeden sezon. Potem wraca do Wrocka.
Mowa jest srebrem a milczenie ZŁOTEM. To o Siwku.

Skoro Robert ma wazny kontrakt z WTS-em to oczywiste, ze w grę może wchodzić jedynie mały kontrakt. Ale z tym "złotym milczeniem" to święte słowa :twisted: .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#934 Postautor: kuba » 16 stycznia 2004, o 13:36

a jeszcze pytanie wyporzyczac zawodników mozna jeszcze po 31 stycznia ??

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#935 Postautor: Mars » 16 stycznia 2004, o 13:45

ŻUŻEL. W ostatnich dniach coraz bardziej realna jest możliwość, że Robert Dados odejdzie jednak z Wrocławia

Ostatnio "Dadi" zaczął opuszczać treningi Atlasu, w efekcie został przez trenera Marka Cieślaka odsunięty od zespołu. Jego sprawą ma się wkrótce zająć zarząd WTS-u. Jest zatem bardzo prawdopodobne, że Dados odejdzie do Lublina bądź Grudziądza, gdzie ostatnio z powrotem przeprowadził się z całą rodziną. - Na pewno nie powiem, że nie jesteśmy zainteresowani tym zawodnikiem - przyznaje prezes GTŻ Grudziądz Zbigniew Fiałkowski. - Ale wszystko musi się odbyć na zdrowych zasadach. Na wypożyczenie musi zgodzić się Atlas, a przede wszystkim sam zawodnik powinien się z nami spotkać i ustalić wszystkie szczegóły - dodaje.(http://www.gazeta.pl)

jak narazie wiecej chyba wskazuje na to ze Dados wzmocni ale naszych rywali chociaz ich prezes mowi jasno ze jest nim zainteresowany

P.SNiemal pewne jest że były IMŚJ Robert Dados pożegna się z wrocławskim Atlasem. W ostatnich dniach zawodnik zaczął notorycznie opuszczać treningi, efektem czego został odsunięty od zespołu. Jednak Robert już rozgląda się za drużyną w barwach której wystartuje w nadchodzącym sezonie. Jak powszechnie wiadomo w grę wchodzą dwa kluby GTŻ Grudziądz i TŻ Lublin ...

Z uzyskanych informacji wynika iż obecnie Robert bardziej skłania się ku ofercie "Koziołków". Jednak zawodnik jak i jego ewentualny klub muszą jeszcze dojść do porozumienia z prezesem Andrzejem Rusko, który nie ukrywa że będzie chciał odzyskać przynajmniej część pieniędzy zainwestowanych w "Dadiego". (http://www.sportowefakty.pl)

ciekawe na co sie zdecyduje oby tylko Rusko nienamieszal
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#936 Postautor: Scream » 16 stycznia 2004, o 14:32

Mars pisze: oby tylko Rusko nienamieszal

Co zescie sie faceta czepili?? Klub to nie instytucja charytatywna tylko zwykly biznes. Nikt nie bedzie oddawal ot tak sobie zawodnika komus innemu tylko dlatego ze ten stroi jakies fochy.

Kondi

#937 Postautor: Kondi » 16 stycznia 2004, o 14:40

Czy może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z Jarkiem Liberą.To był kolejny talent o ktorym ani słychu ani widu.Pamiętam jak go potraktował Matouszek.A może nauczyć ponownie jeździć Muszyńskiego?

Awatar użytkownika
toni

#938 Postautor: toni » 16 stycznia 2004, o 14:40

Mówi się,ze w przypadku Dadiego w grę wchodzą dwa kluby Lublin i Grudziądz.
Co więc przemawia za naszym klubem? tymbardziej,że Robert przeprowadził się do Grudziądza.?!
Trzeba szybko działać bo działacze z Grudziądza mogą mu szybko zrobić wodę z mózgu a wtedy nie pomogą nawet sentymenty......

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#940 Postautor: Gelo » 16 stycznia 2004, o 15:43

toni pisze:Mówi się,ze w przypadku Dadiego w grę wchodzą dwa kluby Lublin i Grudziądz.
Co więc przemawia za naszym klubem? tymbardziej,że Robert przeprowadził się do Grudziądza.?!
Trzeba szybko działać bo działacze z Grudziądza mogą mu szybko zrobić wodę z mózgu a wtedy nie pomogą nawet sentymenty......

Jakie sentymenty? Jeżeli tylko dostanie pieniądze to pojedzie nawet w Wandzie Kraków. Już mi się nie chce czytać o przywiązaniach do rodzinnego miasta, klubu i takich tam pierdołach. Żeby żużlowcy byli tak szlachetni jak myślą o nich kibice - o ile świat byłby lepszy. Ale tak nie jest - to jest praca z narażeniem życia i liczą się pieniądze. Reasumując - Dados pojedzie tem gdzie wiecej dostanie.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#941 Postautor: Maxx » 16 stycznia 2004, o 15:56

Robert chce jeździć w Lublinie a na jego "chęć" składa się kilka istotnych czynników.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
toni

#942 Postautor: toni » 16 stycznia 2004, o 16:28

Gelo pisze:
toni pisze:Mówi się,ze w przypadku Dadiego w grę wchodzą dwa kluby Lublin i Grudziądz.

Jakie sentymenty? Jeżeli tylko dostanie pieniądze to pojedzie nawet w Wandzie Kraków. Już mi się nie chce czytać o przywiązaniach do rodzinnego miasta, klubu i takich tam pierdołach. Żeby żużlowcy byli tak szlachetni jak myślą o nich kibice - o ile świat byłby lepszy. Ale tak nie jest - to jest praca z narażeniem życia i liczą się pieniądze. Reasumując - Dados pojedzie tem gdzie wiecej dostanie.

JAK ZWYKLE PRZESADZASZ!!! A W SWOICH WYPOWIEDZIACH JESTES BARDZIEJ "PAPIESKI NIÅ» SAM PAPIEÅ»"............

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#943 Postautor: Łoptymista » 16 stycznia 2004, o 16:31

Maxx pisze:Robert chce jeździć w Lublinie a na jego "chęć" składa się kilka istotnych czynników.

Pozdrawiam

Jakich czynników! Napisz coś więcej jeśli wiesz. A jak nie wiesz to nie pisz.
Irytują mnie takie wpisy. Ktoś coś bąknie i nic więcej. Nie wiadomo czy to jego pobożne życzenia czy naprawdę sprzedaje nam jakieś konkrety.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#944 Postautor: Maxx » 16 stycznia 2004, o 16:49

Łoptymista pisze:
Maxx pisze:Robert chce jeździć w Lublinie a na jego "chęć" składa się kilka istotnych czynników.

Pozdrawiam

Jakich czynników! Napisz coś więcej jeśli wiesz. A jak nie wiesz to nie pisz.
Irytują mnie takie wpisy. Ktoś coś bąknie i nic więcej. Nie wiadomo czy to jego pobożne życzenia czy naprawdę sprzedaje nam jakieś konkrety.

A co kolega taki nerwowy? Nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :twisted:
Pisząc o wielu czynnikach mam na myśli sprawy niekoniecznie mające duzo wspólnego z żuzlem a będace na tyle prywatnymi, że byłoby niestosowne aby pisac o nich na szerszym forum. i nie są to pobożne życzenia drogi kolego. Zasygnalizowałem jedynie, że dla Roberta lepiej byłoby aby jeździł u nas i nie chodzi tu tylko o reprezentowanie lubelskiego TŻ ale też o inne prywatne sprawy. A to oznacza, że nasze szanse rosną... Nie zapeszajmy jednak... Wystarczy takie wyjaśnienie?
I przede wszystkim więcej optymizmu drogi Łoptymisto...:)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#945 Postautor: Łoptymista » 16 stycznia 2004, o 17:11

Wyjaśnienie jak wyjaśnienie....
Nie to, żebym wiedział o sprawie dużo więcej. Nie specjalnie wierzę w aspekty pozamaterialne, ale... wielkie dzięki za poszerzone wyjaśnienie.

Nerwowy wcale nie jestem. Złość i tak mi nie zaszkodzi... ciesz się, że mnie nie widzialeś :). Optymistą jestem programowym. Tylko nie wiem czy lepiej będzie dla nas, żebyśmy mieli Dadosa czy nie.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#946 Postautor: Ar2rB » 16 stycznia 2004, o 17:24

Łoptymista pisze:Tylko nie wiem czy lepiej będzie dla nas, żebyśmy mieli Dadosa czy nie.

Właśnie. Ja jestem całkowitym przeciwnikiem sciagania Dadosa do Lublina.
Będę trzymał kciuki za to żeby nad Bystrzyce nie trafił. A jak jakims cudem trafi to panowie, mowie wam, będzie z tego wiecej kłopotów niz pozytku. Wspomnicie moja słowa :)).
Wolalbym zeby na jeden sezon trafil do nas Andy (mimo ze i jego nigdy nie darzyłem zbytnią sympatią :)).

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#947 Postautor: mikas » 16 stycznia 2004, o 17:44

A ja jestem jakos dziwnie spokojny o Roberta i jestem za sciagnieciem go do Lublina jesli bedzie taka mozliwosc. On napewno zdaje sobie sprawe z tego ze jesli w nowym klubie odwali jakis numer to bedzie to dla Niego definitywny koniec kariery.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#948 Postautor: Gelo » 16 stycznia 2004, o 18:23

Nie no - tak mądry to nie jestem a już z pewnoscią nie tak święty. Ale dziekuje za takie porównanie ;)

Awatar użytkownika
toni

#949 Postautor: toni » 16 stycznia 2004, o 18:46

To co napisałem to nie jest komplement i Ty dobrze o tym wiesz......a przynajmniej powinieneś wiedzieć

P.S
NIE CYTUJCIE TAK DLUGO BO NIEZLY BURDEL SIE ROBI
Gawrzyk

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#950 Postautor: fcb » 16 stycznia 2004, o 22:04

a ja chcę dadosa , chciałbym żeby jeździł w parze ze śledziem :D :D :D
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!