Ja osobiście nie słyszałem nic o żadnej godzinie, ale chodziło info że jutro będzie drużyna trenować, a dzisiaj tylko Bartek chciał pokręcić kółka.
Na ile plotka prawdziwa? Ciężko powiedzieć.
Treningi
Re: Treningi
Wydaje mi się, że trochę ten Bartek w ciągnik to celowe zagranie. Chyba chcieli nieco zdjąć z niego łatkę obcego gwiazdora.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale my wytrawni kibice to przejrzelismy i doskonale wiemy co to za gwiazdor ;)
Jakoś nie mogę się przyzwyczaić ... Niby wiem że Zmarzlik będzie zdobywał punkty dla Lublina , że jest w drużynie, a ja wewnętrznie wciąż odbieram go jak instytucję "gościa" sprzed kilku lat i jeszcze się zastanawiam czy jak wygramy dzięki jego punktom, to to będzie się liczyć ;)
Jakoś nie mogę się przyzwyczaić ... Niby wiem że Zmarzlik będzie zdobywał punkty dla Lublina , że jest w drużynie, a ja wewnętrznie wciąż odbieram go jak instytucję "gościa" sprzed kilku lat i jeszcze się zastanawiam czy jak wygramy dzięki jego punktom, to to będzie się liczyć ;)

Oile do Kubery, michelsenaczy Hampela szybko przyzwyczailiśmy się i uznaliśmy ich za ,,swoich" otyłe z Bartkiem będzie ciężko. Musiało by to potrwać parę dobrych lat. Swoją drogą- ciekawe czy ktoś u nas zapuści korzenie jak Kołodziej w Lesznie, czy Woffinden we Wrocławiu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Pierwsze dwa komplety i będzie najbardziej "swój" ze wszystkich swoich.
Też uważam, że po kilku meczach ten dystans, jaki niektórzy kibice moga czuć, zniknie. Na pewno pomogą w tym trójki i zwycięstwa :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski