Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)

#1 Postautor: meesha » 2 lipca 2005, o 09:13

Już za nieco ponad dwa tygodnie czeka nas kolejna południowowschodniopolska :wink: "święta wojna" czyli pojedynek Stal Rzeszów - Motor Lublin :!:

W związku z tym lubelski Fan Klub "pragnąłby zainicjować" wyjazd na ten jakże ciekawie zapowiadający się pojedynek :D A zakładam ten temat już teraz żeby w ogóle zorientować się czy znajdzie się 51 wariatów chętnych na taki wyjazd 8) Koszt przejazdu to 25 PLN (uprzedzając pytania - bez wyżywienia, napojów i biletu wstępu :D ).

Mam nadzieję, że jest jeszcze w tym mieście ta pięćdziesiątka prawdziwych kibiców, którzy pojadą z nami bez względu na obecną sytuację i wynik meczu w Grudziądzu :roll:

Termin i miejsce zapisów podamy za kilka dni, na razie chciałem się wstępnie zorientować czy jest ktoś w ogóle chętny. Więc jak ktoś ma czas i ochotę na ten wyjazd to proszę o napisanie tego tu w tym temacie :) [Tylko w celach orientacyjnych - nie prowadzimy rezerwacji internetowej - pewne miejsce mają ci którzy wpłacą pieniądze :!: :!: :!: ]

To chyba tyle co chciałem :P
Serdecznie zapraszamy :!: :D
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2005, o 23:43 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Snys
Zawodowiec

#2 Postautor: Snys » 2 lipca 2005, o 09:52

Jestem wstepnie zainteresowany. 11 lipca mam ostatni egzamin i czas na "rozrywke" :lol: , a ze ostatnio w Rzeszowie było całkiem przyjemnie to moze sie skusze :D

sledzio

#3 Postautor: sledzio » 2 lipca 2005, o 10:14

i ja również sie skusze ! Pozdro

Metalliczny
Senior
Kontakt: