Będzie blisko na meczyk
TŻ Lublin - Stal Rzeszów w play-off !!
TŻ Lublin - Stal Rzeszów w play-off !!
W play-off pojedziemy z Rzeszowem, który wywozi bonusa z Rybnika
Będzie blisko na meczyk
Będzie blisko na meczyk
-
KLX
-
portek
Heh , nie chciałbym żeby to zabrzmiało lekceważąco czy coś , ale chyba nie nastawiacie się , że nas wyeliminujecie w PO , dzisiaj Stal udowodniła , że nadal się liczy w walce o Extralige tym bardziej , że Baran zaczyna coś jeździć , Miesiąc w formie no i mamy dwa atuty na Lubelskim torze , Śledź i Stachyra powinno wystarczyć , tak myśle.
sztandar pisze:Heh , nie chciałbym żeby to zabrzmiało lekceważąco czy coś , ale chyba nie nastawiacie się , że nas wyeliminujecie w PO , dzisiaj Stal udowodniła , że nadal się liczy w walce o Extralige tym bardziej , że Baran zaczyna coś jeździć , Miesiąc w formie no i mamy dwa atuty na Lubelskim torze , Śledź i Stachyra powinno wystarczyć , tak myśle.
nikt nie mówi, że musimy Was eliminować, ale skoro nadażyła się okazja to warto powalczyć. Wiadomo, że nikt tanio skóry nie sprzeda. Stal jest zdecydowanym faworytem, temu sie nie da zaprzeczyć, ale po dwumeczu w rundzie zasadniczej nasi żużlowcy też będą mieli ochote się odkuć. Mam nadzieje, że przynajmniej u nas pokusimy się o minimalne zwycięstwo
-
Joe
sztandar pisze:Heh , nie chciałbym żeby to zabrzmiało lekceważąco czy coś , ale chyba nie nastawiacie się , że nas wyeliminujecie w PO , dzisiaj Stal udowodniła , że nadal się liczy w walce o Extralige tym bardziej , że Baran zaczyna coś jeździć , Miesiąc w formie no i mamy dwa atuty na Lubelskim torze , Śledź i Stachyra powinno wystarczyć , tak myśle.
A po co i z "czym" Wy siÄ™ pchacie do tej e-ligi?
-
portek
Sztandar, o ile atuty w osobach Dawida i Darka są niezaprzeczalne o tyle nie mam przekonania co do formy Miesiąca i Barana. Pierwszy wygrał bieg juniorski, a następnie pokonywał tylko juniorów z Rybnika, zanotował też defekt i upadek, a drugi w kazdym biegu wygrywał z juniorem przeciwnikow i swoim (Miesiąc). Raz wygrał z Romankiem i raz z Czerwińskim. Może i zwyzka formy jest, ale to na pewno nie są wyniki, z których Karol jest zadowolony. Prawdziwą jazde pokazał rok temu, a że jest młody to powinien robić postępy, jego akurat lubie i mam nadzieje, że jeszcze coś w karierze osiągnie. Choć nie da sie ukryć, że czeka go dużo pracy 
-
portek
-
KLX
mały Row pisze:Niewiem O Co Chodzi Ale W Play-off jezdzi 3-6 czyli wychodzi na to ze jedziecie z ostrowem ktory ma 28 pk a rzeszow 26
Cos Ci sie "pomylyło"
Ostrow 25 , Rzeszow 25 (bonusa mial Rzeszów)
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2005, o 22:56 przez Snys, łącznie zmieniany 2 razy.
-
portek
sztandar pisze:A to ciekawe , co do naszych szans w Extralidze to nie ma sensu o tym rozmawiać , przecież musimy ja najpierw wywalczyć , a pozatym prawo Bosmana i skończą sięceny zaporowe za zawodników zawsze można kusić ekstraligowców kontraktami.
Żeby ich kusić kontraktami to trzeba mieć kase
Jak ja kocham tych Józków
. Połowa składu połamana a oni w watku o meczu z nami piszą jaki to będzie piękny półfinał Rzeszów - Rybnik. Już kiedyś przed meczami z nami robili listę jaki to obcokrajowiec bedzie u nich jeżdżił w Ekstralidze - jakieś małe Dejavu
. Jasne że jesteśmy słabsi ale to jest tylko sport. My swoje osiągnelismy i już nic nie musimy - a Rzeszów musi. Liczę po cichu na rewanż Darka Śledzia w drugą stronę za to co zrobił w ubiegłym roku w dwumeczu z Józkami. A on bardzo lubi zawalić ważny mecz... Liczę na właściwe i rzetelne (czyli w pełnym składzie) przygotowanie się do zawodów na treningach i nawet jak przegramy - to po walce. I tak Józki obejdą sie tylko smakiem Ekstraligi - to nie dla nich.
rob7 pisze:no właśnie, Dyrekcja ma szanse częściowo zrehabilitować się wobec kibiców i do obu meczów z Rzeszowem przygotować się jak do wczorajszego. Rzeszów z Niklasem i raczej bez Rempały jest do objechania w Lublinie a w rewanżu oni muszą my nie...
nie raczej bez Rempaly, tylko na pewno bez Rempaly
Mysle, ze w Lublinie mozna z nimi wygrac, a na wyjezdzie powalczyc o dobry wynik.
METHANOL ADVENTURE TEAM
- jas
- Senior
- Kontakt:
jesli beda chetni to zapewne bedzie zorganizowany. tylko jak znam zycie, to chetnych nie znajdzie sie zbyt wielu
. biorac pod uwage ilosc osob, ktora zapisala sie na wyjzad w zeszlym tygodniu, to cudow bym sie nie spodziewal. tym bardziej jak w 1szym meczu dostaniemy po dupie (chociaz osobiscie mam nadzieje na skromna wygrana
)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2005, o 20:07 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!