Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

#1 Postautor: mikas » 22 sierpnia 2005, o 20:19

Na dzisiejszym zarządzie nowym dyrektorem klubu został Krzysztof Kołodziej. Jak dla mnie po tym co do tej pory ten pan pokazał w lubelskim sporcie, druga liga coraz bliżej niestety :x

Informacja ta jest juz na oficjalnej stronie gdyby ktoś miał watpliwości: http://www.tzlublin.com
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#2 Postautor: Shack » 22 sierpnia 2005, o 20:23

Kiedyś w radiowym spocie Szymona Majewskiego spiewana była piosenka Krzysztofa Krawczyka "Chciałbym być.." ze zmienionymi słowami. Traf chciał, że utkwiły mi w pamieci słowa "...chciałbym być kołodziejem i nie wiedzieć co sie dzieje..."

Oby nowy dyrektor wiedział co sie dzieje w tym sporcie bo józki na klisze do aparatu nie wyrobią jak bedziemy co dwa tygodnie na lige przyjeżdzać ;)

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#3 Postautor: Smirnek » 22 sierpnia 2005, o 20:26

A ja tam mam nadzieje że pan Kołodziej będzie dobrym dyrektorem. Życzę mu sukcesów. Niedługo zobaczymy jakie nam Kołodziej transfery zrobi. Najlepiej niech ściągnie Janusza Kołodzieja 8)

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#4 Postautor: Carter#15 » 22 sierpnia 2005, o 20:38

No to mamy koniec żużla w Lublinie. W tym miejscu może przytocze znaną śpiewkę o nowym panie dyrektorze: Krzysztof Kołodziej to jest k i złodziej. Przy okazji pozdrawiam Stinga, który to czytając pewnie jak zwykle leży na podłodze :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#5 Postautor: papi » 22 sierpnia 2005, o 20:41

ooo to Kołodziej jest chyba podwójnym dyrektorem :!: Nie wiem na ile to prawda, ale podobno kilka dni po rezygnacji ze stanowiska dyrektora w Starcie został jego..... dyrektorem sportowym :roll: Oby tylko TŻ nie spadł tak nisko jak klub zza miedzy :x W Starcie czekał aż manna spadnie mu z nieba, obawiam się, że powołanie go na stanowisko dyrektora to jak przysłowiowe "wejście z deszczu pod rynne" :x Oby nie, ale obecnie TŻ potrzebuje kogoś operatywnego, kto szybko podejmie dobre decyzje, trzeba znaleźć solidnych sponsorów. Niestety po tym jak jego Start wylądował w 2 lidze (klasy rozgrywkowe takie same jak w żużlu) nie jestem optymistą :cry: Mam tylko nadzieje, że żużel w Lublinie nie zniży się do obecnego poziomu lubelskiego kosza :roll:
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2005, o 20:58 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#6 Postautor: RadeKas » 22 sierpnia 2005, o 20:45

To juz jest koniec, nie ma juz nic? :cry: .... oby nie.

Moze nasz nowy dajrektor przyfarci i napatoczy mu sie jakis super sponsor, ktory sam bedzie sie sie pchal do zuzla. Potem sciagniemy Koscieche, super juniora i Lee, a potem eliga tu z tuz... a potem sie obudzilem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

djrafix

#7 Postautor: djrafix » 22 sierpnia 2005, o 20:52

Super!!
:)))))))))MAmy nowego dyrektora:) jupiiiiii :mrgreen:
=>rAfIx:)<=

Sober
Senior

#8 Postautor: Sober » 22 sierpnia 2005, o 21:08

djrafix pisze:Super!!
:)))))))))MAmy nowego dyrektora:) jupiiiiii :mrgreen:

Mafia Klimków w tym też stoi? :wink:

Metalliczny