Wyjazd do Rybnika na 1/2 IMP - środa 25.07
Wyjazd do Rybnika na 1/2 IMP - środa 25.07
wybiera sie ktos moze? 2 miejsc poszukuje : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Re: Wyjazd do Rybnika na 1/2 IMP - środa 25.07
SuperPrezydent odwołał zawody więc się Grzesiu nie wybieraj 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Czy ktos z prawnikow na forum orientuje sie czy od strony formlanej impreza taka jak polfinal IMP nie moze byc rozegrana czy to kwestia dobrego smaku/wrazliwosci/jednomyslnosci z prezydentem itd?
ładny wierszyk:)
chociaz w pierwszej chwili przeczytalem go tak ze strzałą trafił Cie Apator i pokochałeś Motor ale cos mi nie grało dlatego przeczytałem raz jeszcze
Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor, w żyłach płynie metanol...
chociaz w pierwszej chwili przeczytalem go tak ze strzałą trafił Cie Apator i pokochałeś Motor ale cos mi nie grało dlatego przeczytałem raz jeszcze
-
Smirnek_
- Senior
Haha... Dokładnie tak samo to przeczytałem za pierwszym razem 
Koper pisze:Czy ktos z prawnikow na forum orientuje sie czy od strony formlanej impreza taka jak polfinal IMP nie moze byc rozegrana czy to kwestia dobrego smaku/wrazliwosci/jednomyslnosci z prezydentem itd?Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor, w żyłach płynie metanol...
O ile dobrze pamietam to w zwiazku z zaloba narodowa Premier ma ustawowe uprawnienie do zawieszenia imprez artystycznych i rozrywkowych.
Nie wiem czy oobecnie Premier skorzystal z tego uprawnienia [wynika ono z ustawy o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej]. Jelsi jednak skorzystal to jest obowiazek prawny odwolac impreze, jesli nie to tylko zwyczajowo sie imprezy odwoluje.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Widac ze nie skorzystał:bkapusta pisze:Jesli jednak skorzystal to jest obowiazek prawny odwolac impreze, jesli nie to tylko zwyczajowo sie imprezy odwoluje.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,77994,wid,9 ... omosc.html