Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
ceny biletów i karnetów: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /747476297
od 1988 tylko SPEEDWAY
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
MIERZWIN pisze:ceny biletów i karnetów:
Cena karnetu dobra
ale
Kod: Zaznacz cały
Znamy ceny biletów na mecze Lubelskiego Węgla KMŻZnamy ceny biletów na jeden mecz Lubelskiego Węgla KMŻ
PS. A ceny programow ktos zna? Tez sie beda roznic, czy juz zawsze beda po 5 zlotych?
Ostatnio zmieniony 9 marca 2011, o 14:54 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Ceny biletów
Wydzieliłem wątek, bo czuję, że będzie gorąca dyskusja, a temat "Lubelski klub..." jest już wystarczającym śmietnikiem
Ja rozumiem, że to jest właśnie ta cena "z dolnej półki". Na Ostrów czy Rawicz pewnie po 30 zł będą bilety. Brawo, brawo
Ja rozumiem, że to jest właśnie ta cena "z dolnej półki". Na Ostrów czy Rawicz pewnie po 30 zł będą bilety. Brawo, brawo
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
spoko ceny
kupuje 2 karneciki normalne
kupuje 2 karneciki normalne
meesha pisze:Wydzieliłem wątek,
Good man
Powiem szczerze, że trochę drogi ten bilet na I mecz, za to karnet zaskakująco tani (jak za 5 meczów za 22zł). Nic tylko kupować karnety.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wychodzi na to, ze zdecydowanie oplaca sie kupic karnet. Tylko nie za bardzo rozumiem dlaczego okres sprzedazy karnetu jest tak krotki. Moze ma ktos jakis pomysl ? Bo mi nic nie przychodzi do glowy... Potrzebuja gotowki na juz ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Wychodzi na to, ze zdecydowanie oplaca sie kupic karnet. Tylko nie za bardzo rozumiem dlaczego okres sprzedazy karnetu jest tak krotki. Moze ma ktos jakis pomysl ? Bo mi nic nie przychodzi do glowy... Potrzebuja gotowki na juz ?
No jest to chwyt marketingowy bez watpienia. Karnet jest tani, ale nie ma czasu na marudzenie i zastanawianie sie lub zbieranie kasy. Chcesz przyoszczedzic? Decyduj sie szybko i pozycz sobie jak nie masz, bo potem bedzie drogo.
W efekcie powinno sie sprzedac szybko dosc duzo karnetow. Moze to niezly pomysl?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
go! pisze:Apocalips pisze:Wychodzi na to, ze zdecydowanie oplaca sie kupic karnet. Tylko nie za bardzo rozumiem dlaczego okres sprzedazy karnetu jest tak krotki. Moze ma ktos jakis pomysl ? Bo mi nic nie przychodzi do glowy... Potrzebuja gotowki na juz ?
No jest to chwyt marketingowy bez watpienia. Karnet jest tani, ale nie ma czasu na marudzenie i zastanawianie sie lub zbieranie kasy. Chcesz przyoszczedzic? Decyduj sie szybko i pozycz sobie jak nie masz, bo potem bedzie drogo.
W efekcie powinno sie sprzedac szybko dosc duzo karnetow. Moze to niezly pomysl?
Moze masz i racje, ale trzeba to odpowiednio naglosnic w mediach, bo przecietny kibic moze przeoczyc termin sprzedazy.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Wielkie brawa za ceny karnetów.
Normalny wychodzi 13,75 przy udziale Miszkolca. Bez węgrów 15,70 zł. To ceny bardzo dobre jak na drugoligowe warunki.
Ulgowy również jest w bardzo atrkacyjnej cenie. 8,75 Z Miszkolcem w lidze. Bez Węgrów 10 zł za mecz.
Brawo. Takich cen oczekiwaliśmy
Normalny wychodzi 13,75 przy udziale Miszkolca. Bez węgrów 15,70 zł. To ceny bardzo dobre jak na drugoligowe warunki.
Ulgowy również jest w bardzo atrkacyjnej cenie. 8,75 Z Miszkolcem w lidze. Bez Węgrów 10 zł za mecz.
Brawo. Takich cen oczekiwaliśmy
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!