Grand Prix we Wrocławiu
Grand Prix we Wrocławiu
właśnie przed chwilą zakończyla sie pierwsza eliminacja Mistrzostw Świata. Bezapelacyjnie wygrał Tony Rickardsson, ktory triumfował we wszytkich 7 biegach. 2 był Adams, 3 Crump, a 4-ty Lindbaeck
. Hampel przegral final na ostatniej prostej
kiedy dal sie wyprzedzic Adamsowi, ostatecznie zajÄ…Å‚ 6 miejsce. Pozostali Polacy tragicznie
. Richardson zdobyl 5 punktow i zajął 12 miejsce. Ogólnie Grand Prix stało na średnim poziomie, mało było walki niestety. Jak wam sie podobało 
Mi sie przyjemnie ogladalo dzisiejsze zawody, ale tylko ze wzgledu na towarzystwo
walka moze byla w 2-3 wyscigach... a poza tym nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
Rickardsson byl bezapelacyjnie najlepszy i zasluzenie wygral. Adams zajal 2-gie miejsce, ale jezdzil moim zdaniem baaaaardzo przecietnie, a Crump to ruda pyta ;]
Brawo dla Hampelka za walke, a Gollobowi kop w dupe sie nalezy.
Zawiodl Andersen, bardzo pozytywnie zaskoczyl Lindbaeck, ktory byl "czarnym koniem" zawodow
walka moze byla w 2-3 wyscigach... a poza tym nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
Rickardsson byl bezapelacyjnie najlepszy i zasluzenie wygral. Adams zajal 2-gie miejsce, ale jezdzil moim zdaniem baaaaardzo przecietnie, a Crump to ruda pyta ;]
Brawo dla Hampelka za walke, a Gollobowi kop w dupe sie nalezy.
Zawiodl Andersen, bardzo pozytywnie zaskoczyl Lindbaeck, ktory byl "czarnym koniem" zawodow
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cz@rek pisze:Według mnie organizatorzy dali ciałaTor był twardy jak skała i walki było jak na lekarstwo.
A na takie tory trzeba mieć właśnie "fury z kosmosu" i po co to komu![]()
Mam nadzieje że w Szwecji zobaczymy prawdziwe ściganie.
Tylko ile w przygotowaniu toru maja do powiedzenia organizatorzy a ile Ole Olsen...
A jaki to niby jego torrickardson pisze:Mnie trochę zadziwił Hans Andersen- na własnym torze być dopiero 16-tym
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
sebek
Byliśmy w 8 osób 2 autkami i mielismy flage polski z lublina , mam trochę fotek tylko nie wiem jak ich zamieścic . Imprezka jak zwykle na grand prix rewelka, wyłamaliśmy bramy i prawie całe dwa sektory weszły bez biletów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a potem byliśmy zarobieni.
sebek pisze:Byliśmy w 8 osób 2 autkami i mielismy flage polski z lublina , mam trochę fotek tylko nie wiem jak ich zamieścic . Imprezka jak zwykle na grand prix rewelka, wyłamaliśmy bramy i prawie całe dwa sektory weszły bez biletów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a potem byliśmy zarobieni.
jestes kretynem przyjacielu, bany takim dawac, bo to wstyd zeby tacy ludzie byli u nas na forum.
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
sebek
to co napisałeś jest po poprostu śmieszne ! bramy wyłamał tłum ludzi a że weszło przez nich 2 sektory kibiców bez biletów to nie powód byś mnie BURAKU wyzywał od kretynów. A twojego bana to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić............Serdecznie pozdrawiam. a podrugie to jesteś gówniarzem , wiedząc że urodziłeś się w 86 roku to powinienes mi mówić na pan.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sebek pisze:to co napisałeś jest po poprostu śmieszne ! bramy wyłamał tłum ludzi a że weszło przez nich 2 sektory kibiców bez biletów to nie powód byś mnie BURAKU wyzywał od kretynów. A twojego bana to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić............Serdecznie pozdrawiam. a podrugie to jesteś gówniarzem , wiedząc że urodziłeś się w 86 roku to powinienes mi mówić na pan.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w takim razie chcialem serdecznie przeprosic Pana Kretyna.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wczorajsze GP było jakieś takie bez emocji. Rickardson zdeklasowal wszystkich. Jedyny raz kiedy mial w ogóle szanse nie przyjechac na pierwszym miejscu to półfinał z Hampelkiem.
Troche szkoda tego półfinału bo Jarek dał się objechać jak junior.
Mnie troche zdiwiła słaba postawa Hansa Andersena - obstawiałem, że chłopak dojedzie do finału.
pozdrawiam
Shasdil
Troche szkoda tego półfinału bo Jarek dał się objechać jak junior.
Mnie troche zdiwiła słaba postawa Hansa Andersena - obstawiałem, że chłopak dojedzie do finału.
pozdrawiam
Shasdil
-
rickardson