A deszcz pada, pada i pada.......
Ciekawe jak bedzie jutro... i w ciÄ…gu kolejnych kilku dni.
pada i jest pochmurno
A moze jednak zostanie uwzgledniony postulat kibicow aby zamiast wysokich 4 masztow zastosowac wiele masztow oswietleniowych ktore są kilkakrotnie tańsze od 4 masztów są też znacznie tańsze w obsłudze. Oświetlenie przy zaprojektowanej wysokości dla wielu masztow (kilkanaście metrów) można by konserwować dzięki zwykłej zwyżce.boxing pisze:Swoja droga ciekawe, jak na takim podmoklym terenie chca wybudowac wysokie maszty oswietleniowe... Na nowoczesne konstrukcje podwyzszajace trybuny grunt jest za slaby, a wysokie maszty beda stabilne?
Informacja tak wysmienita ze az pozwole sobie ja wkleic na forumK.A.M.I.L. pisze:http://www.motorlublin.com/pokaz_newsa.php?id=1134
Nie wiem czy to Prima Aprilisowy zart, ale jezeli to prawda to zmienić powinien się całkowicie projekt modernizacji stadionu przy Al.Zygmuntowskich. Powinno się zmodernizować stadion tylko pod kątem żużlowym. Mam nadzieje, że ta informacja jest prawdziwa.
Pozdrawiam
Gdyby to byla prawda to mozna byloby od poczatku do konca przeprojektowac stadion przy Al. Zygmuntowskich tylko pod zuzel!!Działacze lubelskiego Motoru od wielu lat, bezskutecznie próbowali odzyskać tereny na ulicy Kresowej. Wreszcie się udało! W najbliższych dniach ma dojść do podpisania umowy z władzami miasta w sprawie dzierżawy obiektów. Motor może liczyć na 50-letnią dzierżawę!!! Działacze mają w planach budowę, nowego kameralnego stadionu na 20 tysięcy osób. Oczywiście będą boiska treningowe, podgrzewana murawa i parkingi. Wreszcie po kilkunastu latach sporów, Lublin będzie miał stadion z prawdziwego zdarzenia, o wiele lepszy niż ten, na ktorym dzisiaj w Kielcach zagra Kolporter Korona. Jak widać, dogadać się można zawsze i lepiej póżno niż wcale. Więcej szczegółów podamy jutro.
K.A.M.I.L. pisze:http://www.motorlublin.com/pokaz_newsa.php?id=1134
Nie wiem czy to Prima Aprilisowy zart, ale jezeli to prawda to zmienić powinien się całkowicie projekt modernizacji stadionu przy Al.Zygmuntowskich. Powinno się zmodernizować stadion tylko pod kątem żużlowym. Mam nadzieje, że ta informacja jest prawdziwa.
Pozdrawiam
Jesli to jest rzeczywiscie zart to jak nazwac polityke miasta ktora wlasnie nie pozwala na realizacje tego co jest zawarte w przytoczonym przez K.A.M.I.L.A newsieSnys pisze:K.A.M.I.L. pisze:http://www.motorlublin.com/pokaz_newsa.php?id=1134
Pozdrawiam
żart......niestety
Ten temat Gawrzyk zalozyl przede wszystkim dla dyrektora Kasinskiego, szkoda ze sam dyrektor nie wypowiada sie na forum ale juz po konsultacjach dyrektora naszego klubu z projektantka mysle ze autor tego tematu podsumuje jak poszczegolne postulaty kibicow zostaly rozpatrzone. Chyba ze olewka bedzie nie tylko ze strony tych z gory z ratuszafacett pisze:my mozemy sobie pisac a oni na nas i tak leja z gory z ratusza.
rb pisze:Jesli nie da sie przeprowadzic w tym tygodniu treningow to czy warto bedzie za wszelka cene rozegrac mecz inauguracyjny z Krosnem?
Mimo wszystko zawodnicy naszej druzyny nie znaja za dobrze tego toru.
I moim skromnym zdaniem to moze byc ryzykowne, zeby bez odpowiedniego zapoznania sie z torem zawodnikow rozegrac mecz ligowy.
rb pisze:Jesli nie da sie przeprowadzic w tym tygodniu treningow to czy warto bedzie za wszelka cene rozegrac mecz inauguracyjny z Krosnem?
I moim skromnym zdaniem to moze byc ryzykowne, zeby bez odpowiedniego zapoznania sie z torem zawodnikow rozegrac mecz ligowy.
Jezeli mamy obawiac sie Krosna to ja radze wogole wycofac sie z rozgrywek ....
piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?